Tek sorunumuz cinsellik

sedaguvenc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2017
24
3
1
30
arkadaşlar merhaba. 4 aylık evliyiz ve eşimle çok severek evlendik hala da öyle birlikte birçok paylaşımımız var. Evine bağlı ve içime sinmeyen evliliğimde takıldığım bi sorun yok çok şükür.
İkimizde çocuk istiyoruz ve ben demeden eşim dedi doktora gidelim ikimizde bi kontrol olalım planlı bi şekilde olsun diye o da istiyor. Tek sorunumuz; eşimin bi dönem yorgun geçen bi süreci olmuştu ve sanırım çocuk isteğimden dolayı cinsellik anlamında ben daha çok istiyordum. Ve şunu öğrendim ki ben istediğimde eşimin bütün isteği gidiyor oldukça kızıyor ve 3-4 gün daha erteleniyor. Bi süre kendimi çektim bu sefer o istediğimden de fazla gelmeye başladı. Haftada 3-4 kez yaptığımız oldu. Ama bazen ay geçiyor yanaşmıyor. Öyle olunca ben yanaşıyorum bu sefer kızıp tartışıyoruz. Tek sorunumuz bu ve gerçekten aşamayacağım bi sorun haline gelmeye başlıyor. Gururum çok kırılıyor. Hamilelik olsa zaten o gelmedikçe gidiceğimi sanmıyorum onunda etkisi var sanırım. Nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum

arkadaşlar merhaba. 4 aylık evliyiz ve eşimle çok severek evlendik hala da öyle birlikte birçok paylaşımımız var. Evine bağlı ve içime sinmeyen evliliğimde takıldığım bi sorun yok çok şükür.
İkimizde çocuk istiyoruz ve ben demeden eşim dedi doktora gidelim ikimizde bi kontrol olalım planlı bi şekilde olsun diye o da istiyor. Tek sorunumuz; eşimin bi dönem yorgun geçen bi süreci olmuştu ve sanırım çocuk isteğimden dolayı cinsellik anlamında ben daha çok istiyordum. Ve şunu öğrendim ki ben istediğimde eşimin bütün isteği gidiyor oldukça kızıyor ve 3-4 gün daha erteleniyor. Bi süre kendimi çektim bu sefer o istediğimden de fazla gelmeye başladı. Haftada 3-4 kez yaptığımız oldu. Ama bazen ay geçiyor yanaşmıyor. Öyle olunca ben yanaşıyorum bu sefer kızıp tartışıyoruz. Tek sorunumuz bu ve gerçekten aşamayacağım bi sorun haline gelmeye başlıyor. Gururum çok kırılıyor. Hamilelik olsa zaten o gelmedikçe gidiceğimi sanmıyorum onunda etkisi var sanırım. Nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum
Siz çocuk lafını etmezseniz görev gibi hissedip gerilmez.
Haftada 4 gün olabiliyorsa ayda olmaması psikolojik,
Sevişmek için sevişin.
Çocuk için değil.

Siz çocuk lafını etmezseniz görev gibi hissedip gerilmez.
Haftada 4 gün olabiliyorsa ayda olmaması psikolojik,
Sevişmek için sevişin.
Çocuk için değil.
Yani ben her gidişimde çocuk lafını ederek gitmiyorum. O da dedi öylesine olsun istemiyorum dedi sevgiyi çok yoğun hissettiğin bi zamanda olur böyle şeyler demişti bikere. Akşam belinin çok ağırdığını söyledi. Benim beynim durdu ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

Daha yeni evli sayılırsınız çocuk için bence acele etmeyin. İlişkinin de bence ayda su kadar olmalı diye bir kuralı yok.. Sıkmayin canınızı
Belki ben çok odaklıyorum kendimi sürekli bi beklenti içinde olduğum için o da geriliyor. Ama bekleyip gitmediğimde de gelmediği oluyor. Öyle olunca yine ben gidiyorum. Yine tartışma..

bi kac kere bende duydum erkek kadini tadmin edemicem diye korkuyormus ondan triplere giriorlar
Aslında ilişki esnasında öyle bi durumu yok uyumla ilgili vs hiçbi sorunumuz olmadı. Bazen içinden gelmiyor işte neden anlamıyorum dokunsalar ağlıycak hale geliyorum bazen. İstediğim o değil sadece evlisiniz sizde anlamışsınızdır ne demek istediğimi. O iş için karı koca ilişkisi için önemli

Çocuk için erken değil mi. Henüz dört ay olmuş.Cinsel sorunlar evlilikler için büyük sorun oluyor ileride. Araya bir de hamilelik sürecini sokmayın. 9 ay hamilelik üzerine lohusalık ve bebek şu durumda evliliğiniz bunları kaldıracak gibi görünmüyor.

4 aylık evliyiz yazmışsınız

bazen ay geçiyor yanaşmıyor yazmışsınız

daha 4 aylık evlilikte ay nasıl geçti de yanaşmadı

görev gibi hissettirmeyin

yani o siz gidince bebek planı ile gittiğinizi düşünüyor olabilir

açıkça konuşun

adamın beli ağrıyabilir yorgun olabilir canı çekmeyebilir bunları kabul etmek lazım

ille de her gün olsun vs gibi beklentiler sağlıklı değil

lakin hemen çocuk yapalım doktora gidelim falan da normal değil

eşinizin bir rahatsızlığı var da bunu size söyleyemiyor bu doktora gidince çıkmış gibi mi yapacak

Aslında ilişki esnasında öyle bi durumu yok uyumla ilgili vs hiçbi sorunumuz olmadı. Bazen içinden gelmiyor işte neden anlamıyorum dokunsalar ağlıycak hale geliyorum bazen. İstediğim o değil sadece evlisiniz sizde anlamışsınızdır ne demek istediğimi. O iş için karı koca ilişkisi için önemli

kovalamayi seviyor demekki bol bol kacin. yeri mi bilmiyorum. bi kere o an ilk defa gaza geldim daha fazla daha fazla derken benimki :KK20: oldugu yerde donup kaldi :mad: tadmin edemiom mu da böyle diosun diye. yani isin icne micti o an. hep istememyan cebime koy tavirlari takil. bebek muhabeti de yapma.

4 ayda neler yaşadınız bu kadar :olamaz:
aklıma gelen tek şey, adam bugüne kadar kadın kendini ağırdan satar, kadın dediğin hafif olmaz, istekli olmaz, edilgendir kafasıyla büyüdüyse, şimdi karısının istekli yaklaşması kafasını karıştırıyordur. kafasındaki ideal kadın imajını sorguluyordur.

Back
X