- 19 Kasım 2013
- 18.742
- 33.792
- 798
Kendi hayat arkadaşının yanında 2 gün kalmaya tahammül edemediği annesine siz sabredip bakın diye size küstü mü birde eşiniz?Onlarda hergun hastanedelerdi, fakat ben bu süreç boyunca kayınvalidemden küfür ve hakaret te işittim, tamam hastalığı çok ağır dedim bu varken hastanede kalmak bile sinir bozucu onun icin zaten sınır hastası kendisi hep alttan aldım bu yüzden, fakat biraz dinlenmek benimde hakkım esime ben yoruldum psikolojim hiç iyi değil birazda baban kalsın annenin yaninda dediğimde sen sabır et alttan al kulak verme onun söylediklerine gibi cümleler kurdular, zorla kayınpederim sonunda kabul etti , ben eve geçtim fakat 2 gün sonra eşim geldi ve babam duramıyor orda annem küfür ediyormuş, ağlıyor sürekli babam sen geç sabır et babam eve dönsün gibisinden konuştu bende bir kaç gün daha dinleneyim değişiriz dedim ve o zamanda eşim benimle hastaneye gidene kadar konuşmadı ben özür diledim ve hastaneye gitmek zorunda kaldım öyle barıştık
Şaka gibi. Keşke gitmeseydiniz 2 günde kendi kalsaydı belki sizin kıymetinizi anlar,ne sabırlıymış eşim derdi
Eşiniz sizi gayet güzel manipüle ediyor. Araba konusunda da edecek,tabi ki hastalık durumunda aileye destek olunur ama size sorsaydı,fikrinizi alsaydı keşke arabayı göndereyim diye kestirip atacağına. Araba konusunda daha önceden canınız yanmış zaten vermek istememekte gayet haklısinız. Kiralanır,taksi tutulur her hasta olanın,hastaneye gidenin altında arabasi mı var?
Eşinizde problem ama bunu atlamayın bence.