tek taraflı yatamıyorum..

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
983
81
arkadaşlar 6,5 aylık hamileyim sol tarafa yatmak gerekiyor hamilelikte ama ben iki taraflı yatabiliyorum. biraz sol biraz sağ sabaha kadar dönüp duruyorum. uzun süre aynı pozisyonda yatınca kalçam ve baldırlarım inanılmaz ağrıyor morarmış gibi.gece uyanıp diğer tarafa dönüyorum sonra yine ağrıyınca diğer tarafa... gün içinde yattıysam eğer gece daha çok ağrı oluyor. bebeğin ağırlığındanmı anlamadım. ilk hamileliğimde olmamıştı hep sol tarafa yatıyodum. bacaklarımın arasına yastık koyuyorum belime yastık koyuyorum yine fayda görmedim. sizdede oluyomu böyle?

Bende sola yağınca değil sağda daha rahat ediyorum bel ağrısında ölüyorum sabahlari

Bende iki tarafli yatiyorum tek tarafli yatinca kemiklerim agriyor ayni dertten bendede var :)

sanırım tüm hamileler bundan müzdarip .
bi sağa bi sola yatıyorum ama dönmek resmen işkence gibi. karnım çok ağrıyor geceleri . .

ben de öyleyim sol tarafıma yatıcam diye hırpalıyorum bütün gece kendimi.. iki tarafımda uyusuyo artık bir zaman sonra... hey gidi eski günlerr:)

Bende bi sağa bi sola yatıyorum solda devamlı olmuyo karnım ağrıyo geceleri ve belim kopuyor :KK17:

Ben sırt üstü daha rahat ediyorum açıkçası. Karnmda daha 3 aylık gibi büyük değil. Genelde sağ sol yatıyorum ama sırt ağrım olduğunda mecbur sırt üstü de yatıyorum

Evet yaa kemiklerim cok agriyor. Uyusma degil baya agriyo. Napslim iki tarafli yatmaya devam anlasilan..

X