• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Tek tencerede Kıymalı Burgu Makarna-Filiz Burgu Makarna Sponsorluğunda

Sen de herkesin yemeğinden istiyorsun bir tabak,tabii kendin yapamadığın için :KK53:

Ben büyüğüm herkes yaptığından yollayacak banada :KK53::KK53: hazıra konayım azıcık demi ..
Şu an o kadar tokum ki,şimdi geldim eve,damadın kuzeninin isteme ve nişanı vardı oradaydık

Nuncum harika olmuş ellerine sağlık hayatım:kk77: sanada başarılar diliyorum yarışmada.
1 tabak istiyorum makarnandan :KK60:
teşekkür ederim abla. :KK200: hemen yollayayım :KK60:

Vaay çok güzel olmuş canim ellerine sağlık:))
teşekkür ederim :KK200:

ellerine sağlık :) demleme makarna diyorum ben buna güzel oluyor sosu için için piştiği için :)
evet çok güzel oldu teşekkürler:KK200:

Nun ellerine saglık canım .

Lezzet açısından suyunda pişen makarna bi tık önde oluyor gerçekten . Ama suyunu iyi ayarlamak lazım yoksa hamurlaşma ihtimali var ..

Başarılar dilerim ..

Uff bayilirim kiymali makarnaya.
Esimin memleketine gittigimizde eltimle gecenin bir vakti bile yapar yerdik :KK70:
Ellerine saglik, yarismada bol sans.
Bende öğrencilik zamanımda gecenin bir vakti yaptıklarımı hatırladım. Tabi onlar kıymalı değildi:D teşekkür ederim ♡

Eline sağlık .
teşekkür ederim bulca♡

Nun ellerine saglık canım .

Lezzet açısından suyunda pişen makarna bi tık önde oluyor gerçekten . Ama suyunu iyi ayarlamak lazım yoksa hamurlaşma ihtimali var ..

Başarılar dilerim ..
evet abla. Üç bardak su bize iyi geldi. Tam kıvamında oldu. Teşekkür ederim ♡

KUZUMMMMMM ellerine sağlık mükemmelsin
başarılar dilerimmm
canım ablam sağolasın. Sende yap bir makarna hadi katıl yarışmaya ♡

Bende öğrencilik zamanımda gecenin bir vakti yaptıklarımı hatırladım. Tabi onlar kıymalı değildi:KK70: teşekkür ederim ♡

teşekkür ederim bulca♡

evet abla. Üç bardak su bize iyi geldi. Tam kıvamında oldu. Teşekkür ederim ♡

canım ablam sağolasın. Sende yap bir makarna hadi katıl yarışmaya ♡
bu akşam yapabilirimmmmm süprizzzz ama kararsız kaldım iki çeşit var kafamda :)))

Ben et yemeklerinde de beklemiştim sizi.Profilde birine katılmayı düşünüyorum yazmıştınız. Nevreste Nevreste ye diyeyim de peşinizi bırakmasın:KK8:
kuzummm evet katılacaktım hatta yaptımda kuzu tandır arpacık soğanlı :)))
ama katılmayı unuttummm bazen çok yoğun oluyorum uçuo beyin :)

Back
X