X
xxxnezo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi xxxnezo
-
slm umarım hersey gonlunce olur bende detek taraf tıkalı laparoskopi olmadm daha ama doktor olmam gerektiğini söylüyo napıyosun sen hangi doktora gttn?paylaşırsan sevinirim
canım yaa ben izmitteym yaa tek doktora gttm sol yumurtalıgımda 2.4 cm çikolata kisti var dedi ve hsgye yonlendirdi ve sonucunda da malesef sol tarafım tıkalı cıktı hemen laparoskopi dedi ama ne bileyim doktoruma guvenemedim 28 yasındayım hiç cocugum yok bilemiyorum işte
merhaba ,
34 yaşındayım .bu zamana kadar 7 olumsuz tüp bebek tedavisi gördüm . 2 si dış gebelikle sonuçlandı. bundan 3 ay önce sol tüpüm dış gebelik sonucu alındı. ve şu an kendiliğinden 6 haftalık hamileyim .
benimde tek tüp iptal 3 yıldır bekliyorum laparoskopi oldum ama tık mık yok ya:sm_confused:
mrb.alakasız bi konu olucak ama, rumuzunu gördükçe kendimi gülümser buluyorum...
allahım hep güldürsün inşallah arkadaşım istediğin kadar gül için açılsın bütün rumuzlar kullanılıyordu aklıma bu geldi valla mikemmmell oldu...
canım yaa ben izmitteym yaa tek doktora gttm sol yumurtalıgımda 2.4 cm çikolata kisti var dedi ve hsgye yonlendirdi ve sonucunda da malesef sol tarafım tıkalı cıktı hemen laparoskopi dedi ama ne bileyim doktoruma guvenemedim 28 yasındayım hiç cocugum yok bilemiyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?