- Konu Sahibi FairyTale61
evet biras da nasip işi demekki ben amaliatdan sonra çok ümitliydim oalacak die ama olmadı
benim ilk asılamm tutmadı bu ayın 2 sinde adet oldum canım bugün doktor cagırdıı
ama muayene olamadan geldim amalitdan çıkmadı cagırdı ama neden bilmiyorum
belki ikinci asılamayı yapacak ben öle tahmin ediyorum
çok üzüldüm canım bende asılamadan sonra adet adet olunca çok üzülmüştüm aglamakdan başka elden bişiy gelmiyor
nedesem seni teselli edemm biliyorum benim de iki tüpüm tıkalıyda laporaskopi ile biri açıldıı bende ege üniversit
tedavi görüyorum orda bi kızla sohbet ettim bugün ilk tüp bebegi olmamıs onun bi sene ara vermiş psikolojik olarak
yorulmustum dedii sonra ikinci tüp bebegi tutmus masallah 7 aylık olmus bile inşALLAH eninde ikincisinde tutar
belki de zamanı diildir
ben de bu asılamm tutmassa tüp bebek yaptırcam yani baska yol yok gibi
ben birsey soracaktım hangi sehirdesin ve tüp bebek ücreti ne kadar ödedin
istanbul göztepe medikalpark hastanesinde doktorum can şener ...toplamda 5000 tl ye anlaştık ilaçlar doktora ait ilaçların toplam fiyatını dışarıda sorduk 950 tl civarı ..yani tüp bebek 4000 tl ye geldi.. ve tedavi başladı benimkisi kısa protokoldü 10 gün sürdü yumurta büyütme işlemim ... 10 gün boyunca günde 2 kez iğne yaptırdım normalde kendin yapabiliyormussun iğneleri ama ben cesaret edemedim bide yanlış bişey yapmak istemedim.. iğneler yapılmaya başlanınca doktor sık aralıklarla kontrole çagırdı yumurtaları takip için ...hııı bu arada iğneler adetin ikinci günü başladı ....yumurtalar belirli bir olgunluga geldiğinde igneler kesildi ve yumurta çatlatma ignesi yapıldı ..çatlatma iğnesinden 2 gün sonra anestezi ile yumurta toplama işlemi yapıldı toplamda yumurta toplama işlemi anestezi uyanma ıstirahat etme falan 3 saat kadar hastanede kaldımm (benim canım çok yandı uyandıktan sonra umarım sizde olmaz )yumurtalar toplandığı gün eşimden sperm alındı ve aynı gün döllenme olayı oldu toplamda benden 13 yumurta aldılar saglıklı olanları döllediler ...döllenme olduktan 3 gün sonra 1 tane sağlam gelişim göstern embriyo rahme yerleştirildi .