tek tüpü tıkalı olup klomenle hamile kalanlar varmı

​cnm ben cok okudum cok arastırdım klomenlede klomensızde kendılıgınden hamıle kalan bı cok kısı var..yeterkı mevlam aratmadan versın..strese sokma kendını sende benım gıbı ınsallah allahın ıznıyle hamıle kalırsın ..şimdi benım tek umudum tüp bebek ınsallah o tutar..

rabbim inşallah çok zoe uğraşlardan geçmeden bizlere nasip eder.. inşallah. sende inşallahtüp bebeğe gerek kalmadan bebeğinin haberile şenlenirsin.. ki inşalah bnde..:29:

benim ikisi tıkalıydıı amaliat oldum birini actılar dierinden de umut var dedi doktor banaa amaliat sonra 6 ay verdi kendiliginden olsun die tabi ki de olmadıı bu ay asılama oldum 10 günün nasip belki olr
bana kalırsa neden amaliat demiş ki sana tek kanalla hamiş olan o kadar zar kiii nasip olsay dı elbet olurdu şimdi ye kadar ben mecbur dum olmayaa
canım merhaba, mesajının üzerinden baya bi geçmiş ama açıkçası merak ettim. ben de ocak ayında çikolata kistimi aldırdım laparoskopi ile. o sırada sol tüpümün tıkalı ve yapışık olduğu sağ tüpümün de tıkalı olduğu anlaşıldı. soldan ümit yokmuş ama sağ tüpü ameliyat sırasında açtılar. doktorum tekrar tıkanabilir dedi. çikolata kisti hemen yenilemesin diye visanne die bir ilaç başladı onu bırakınca denersin bebek dedi. 2 aydır deniyoruz bu ay kolemen başladık.
sen ne durumdasın ?

canım merhaba, mesajının üzerinden baya bi geçmiş ama açıkçası merak ettim. ben de ocak ayında çikolata kistimi aldırdım laparoskopi ile. o sırada sol tüpümün tıkalı ve yapışık olduğu sağ tüpümün de tıkalı olduğu anlaşıldı. soldan ümit yokmuş ama sağ tüpü ameliyat sırasında açtılar. doktorum tekrar tıkanabilir dedi. çikolata kisti hemen yenilemesin diye visanne die bir ilaç başladı onu bırakınca denersin bebek dedi. 2 aydır deniyoruz bu ay kolemen başladık.
sen ne durumdasın ?

Kendiliğinden olmadı 5 aşılama 3 tüp bebek denemem de olmadı malesef
Ama bana sorarsan tüp bebeğe başla derim
tüpün tıkanma ihtimalını de söylemişler inşallah en kısa zaman da sağlık kavuşursun bebeğine cümlemiz inşallah

Kendiliğinden olmadı 5 aşılama 3 tüp bebek denemem de olmadı malesef
Ama bana sorarsan tüp bebeğe başla derim
tüpün tıkanma ihtimalını de söylemişler inşallah en kısa zaman da sağlık kavuşursun bebeğine cümlemiz inşallah
evet benim de korkum o. herkes üzülme en kötü tüp bebek yaparsın diyor ama işte olmayınca tüp bebekle de olmuyor. bu ay klomene başlamıştım 3 ay dene demişti doktorum. bata 1 gün kaldı sabah test yaptım negatif, şaşırdım mı? tabiki hayır :(

evet benim de korkum o. herkes üzülme en kötü tüp bebek yaparsın diyor ama işte olmayınca tüp bebekle de olmuyor. bu ay klomene başlamıştım 3 ay dene demişti doktorum. bata 1 gün kaldı sabah test yaptım negatif, şaşırdım mı? tabiki hayır :KK43:

Rabbim gönlüne göre versin evet nasip değilse olmuyor
Yapacak Yok malesef ama vakit kaybetme derim

Back
X