TEK YAŞAYAN BİR BAYANIM YARDIM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar. Başka varlıklar geliyor aklıma. Klimanın buzdolabının sesinden bile aklım cıkıyorn
Aynı korkuyla yasayanbiriydim. Bır gun tvde yasar nurı ozturk konuktu. Kadının tekı baglanıp bu korkusundan bahsettı. Adam dedı kı allaha ınanmıyorsanız zaten bunların varlıgına ınanmazsınız bunlar kuranda gecıyor. Yok ınanyorsanız da allahın en onemlısıfatı adil olmasıdır. Yanı senı görüp sana zarar verebilen ama senın ona zarar veremedıgın bır durum olamaz. O yuzden bilmemne carptı bilmemne dadandı evıne falan hep uydurmadır. O gun o kadar aklıma yattı kı sonbuldu hepsı. Dını bır yorum oldu belkı ama bu korkuyla yasayan bır suru insanvardır belkı bırıne yardım eder bu yorum

Merhabalar 23 yaşındayım boşandım 3 hafta oluyor yeni eve çıktım tek başıma yaşamak için çocuğum falan da yok ama uyuyamıyorum sürekli korkuyorum saatler geçiyor sabahı görmeden asla uyuyamıyorum ben ne yapıcam kızlar korktuğum şey adını anmak istemediğim şeyler anladınız siz.
Bende uzun zaman yalnız yaşamıştım .Bu tür şeylerin çoğu vesveseden kaynaklanıyor .Dua okuyun .Siz korktukça zamanla o tür sesler çoğalacaktır .Hatta geceleri ışıkları komple açıp o şekilde uyuyordum .Abdestli gezmeye çalışın .Ailenizle neden yaşamıyorsunuz ?

Bir de içinizde suçluluk duygusu mu var biraz düşünün

Yani bir cezalandırılacağınız hissiniz mi oluştu malum mahalle baskısı boşanmış olmak vs sizde böyle bir his yaratmış olabilir

Yeni ortam insanı gerer zaten de işte boşandım hata mı yaptım şimdi şöyle dersem böyle mi anlarlar günü çekinceler bu tarz korkulara temel olabilir

Bundan önceki 23 yıldır gelmeyen sizin de geleceklerinden korkmadığınız varlıklar neden şimdi gelecek diye korkuyorsunuz, bunun temelini bulmalısınız

Merhabalar 23 yaşındayım boşandım 3 hafta oluyor yeni eve çıktım tek başıma yaşamak için çocuğum falan da yok ama uyuyamıyorum sürekli korkuyorum saatler geçiyor sabahı görmeden asla uyuyamıyorum ben ne yapıcam kızlar korktuğum şey adını anmak istemediğim şeyler anladınız siz.
Bende cok korkardim tek kalirken bu sizi ilerde daha da olumsuz etkiler.korktugunuz seyi 3 harfliler bende cok korkarim halada.fakat imkaniniz varsa guvenligi olan bir sitede oturabilirsiniz kapida guvenlik sabaha kadar uyanik olunca cesaret oluyor.ya da cok islek bir caddeye yakin bir evde sabaha kadar hareketlilik uyanik insanlar olacagi icin size cesaret olur.onun disinda ben haber kanali acardim yatarken gece sabaha kadar canli yayin olan var tv acik uyuyorum ve de diger odalarin isiklari acik.

Merhaba canim. Ben de bir zamanlar çok korkuyordum o tur şeylerden. Arkadasim gelmişti bi aksam oturduk sohbet muhabbet sonra ben korkularımdan bahsettim uyuyamiyordum aynı sen gibi. Arkadasim bana uyusan da uyumasan da o görünmez şeyler gelirse eğer, zaten sana yapacağını yapar bosver keyfine bak dedi. Düşündüm gerçekten. Bugün de böyle deneyeyim dedim . Kendimi kandırdım ilk 1 hafta ama farkettim ki daha erken uyumaya başlamıştım. Dene sende bisey kaybetmezsin Ne kadar dinlersen o kadar çok ses duyarsın. Hem soyle dusun şimdiye kadar bisey yapabildi mi. Kac gündür evde yalnızsın. Hic bir zaman bisey yapamayacaklar bana güvenebilirsin. Sen ne zaman kafanda izin verirsen o zaman bisey yaparlar.

Merhaba. İşe yarar mı bilmem ama televizyonu açık bırakıp uyu canım. Bir şarkı koy tvde. Müzik kanalı aç. Öyle uyayacaksın inşAllah. İnsan sessizlik olunca uyuyamaz. Çünkü çıt çıksa korkar. Ama ses iyidir.

Ben de üniversite okurken yalnız kalıyordum. En ufak seste aklım çıkacak gibi oluyordu. Televizyonun karşısında uyuyarak çözüm buldum. Zamanlayıcısı vardı televizyonun. 2-3 saat sonrasına ayarlıyordum ve izlerken uyuyakalıyordum. Süresi bitince de tv kapanıyordu kendiliğinden. Bence deneyin, işinize yarayabilir.

Çok teşekkür ederim evet adaçayı yakıp bütün eve felak nas ayetelkürsi de okusam durum bu 🥺
Kendinizi rahatlatmaya çalışın ayetel kürsi Felak nas okuyun ve evde defne yaprağı tütsüsü yapabilirsiniz, Allah izin vermedikçe hiç kimse ve hiçbir şey size zarar veremez buna inanın, eğer seviyorsanız kedi sahiplenebilirsiniz bence en azından bir ses duyduğunuzda kedi ses yapmıştır diye düşünürsünüz

Ben de bir zamanlar öyleydim. Hanı herkesin korktuğu şeyleri geçtim, korku filmleri izlememden dolayı yatağın altında canavarimsi şeyler olabileceğinden, dolabın kapağının açılıp beyaz gecelikli küçük kız çocuğu firlayabilecegine kadar:) Tabii sonradan geçti çünkü öyle şeyler sadece filmlerde olur ya da filmlerde zarar verebilir diyeyim.

Okuyun güzelce yatmadan dualarınızı hic bir sey olmaz. Google a yatmadan okunacak dualar yazin. Bu tarz seyler icin olanlari bulabilirsiniz.

Ben de tek yaşıyorum, ilk gunler evet biraz tedirgin uyudum ama ben eve biri girmesinden cok korkarım. saat 6da karşı komsunun evden cikma sesine bile uyanirdim ama suan tamamen geçti. Yani alışırsınız siz de insallah
Yaaa demek ki zamana ihtiyacım var 🙏 içim öyle rahatladı ki

Aynı korkuyla yasayanbiriydim. Bır gun tvde yasar nurı ozturk konuktu. Kadının tekı baglanıp bu korkusundan bahsettı. Adam dedı kı allaha ınanmıyorsanız zaten bunların varlıgına ınanmazsınız bunlar kuranda gecıyor. Yok ınanyorsanız da allahın en onemlısıfatı adil olmasıdır. Yanı senı görüp sana zarar verebilen ama senın ona zarar veremedıgın bır durum olamaz. O yuzden bilmemne carptı bilmemne dadandı evıne falan hep uydurmadır. O gun o kadar aklıma yattı kı sonbuldu hepsı. Dını bır yorum oldu belkı ama bu korkuyla yasayan bır suru insanvardır belkı bırıne yardım eder bu yorum
Aşırı mantıklı aşırı. İyi ki yazmışım buraya gerçekten hepiniz ne güzel insanlarsınız ilaç oluyorsunuz resmne

Her akşam yatmadan Ayetel kursi, nas ve felak sürelerini okuyun yıllarca yalnız yaşadım kapımı kitledim yattım çok şükür hiç biseycikler olmadı

baska varliklar kime gorunmus ki sizede gorunsun allah askina, hirsizdan arsizdan korkuyorum desen anlarim da
Keyfimden korkmuyorum değil mi sizce? Burda arkadaşlar benim bakamadığım açılardan bakıp bana belki yardım eder,belki bunu yaşayan kadınlar vardır diye bir avuntu aradım kendime sadece.

Bir de içinizde suçluluk duygusu mu var biraz düşünün

Yani bir cezalandırılacağınız hissiniz mi oluştu malum mahalle baskısı boşanmış olmak vs sizde böyle bir his yaratmış olabilir

Yeni ortam insanı gerer zaten de işte boşandım hata mı yaptım şimdi şöyle dersem böyle mi anlarlar günü çekinceler bu tarz korkulara temel olabilir

Bundan önceki 23 yıldır gelmeyen sizin de geleceklerinden korkmadığınız varlıklar neden şimdi gelecek diye korkuyorsunuz, bunun temelini bulmalısınız
Aşırı mantıklı şeyler yazmışsınız. Temelinde yatan şeyi oturup kendi kendimle yalnız kalıp bulmam gerekiyor aslında. Dediğiniz konular da olabilir çocukluktan bir şey de olabilir.

Evde sesli bir şekilde kuran açın. Bakara süresi. Yatmadan önce 7 kere nas felak oku. Allah yardımcın olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X