- 10 Şubat 2011
- 63
- 29
- 288
Pazartesi güzel haberlerini alalım inşallahBenimde 16. Gün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi güzel haberlerini alalım inşallahBenimde 16. Gün
Amin inşallahPazartesi güzel haberlerini alalım inşallah
Nilufer sen ne yaptın keseyi gördününüzmü inşallahAmin inşallah![]()
Çarşamba günü vericem kanıHayırlı olsun çok sevindim.kan vermedin mi.
Merhaba hayırlı olsun bebisiniz rabbim sağ salim kucağınıza almayida nasip etsin inşallahİnşallah. Yarın benim de toplama yapılacak. Yanında küçük bı yumurta daha vardı o da 11-12 mm ye ulaşmıştı cuma günü ama bilmiyorum. Hayırlısı artık. Sizin transfer ne zaman olacak. Aaayyy güzel haberlerinizi bekliyorum. Allah im sağlıklı evlat nasip etsin inşallah bu transferde başka bişeye gerek kalmasın
Gözünüz aydınBenim de basladigimizda doktor tek yumurta var dedi oda olgunlaşmamiş dedi. Tam tedaviye ara.verecekti ki 4 gun sonra.bidaha.kontrole gittim 3 tane daha gordu. Toplarken 4 toplandı 1i döllendi ve 1 adet yerlesti. Bugun 12. Gün idrar testi yaptım pozitif çıktı. Yumurta sayısı degil kalitesi onemli diyordu embryolog inanmıyordum. Bana hep diyordu birtane olsun biz ona yogunlaşalım
Amin canım inşallah. Hiç stres yapma nasipse tek ile de oluyo. Şöyle düşün bir sürü ilaç iğne kullanıyorsun. Hepsi tek bir yumurtana gidiyo. Bolunmuyo. Ben yumurta toplanana kadar bol hbol Havuç yedim. İçindeki beta karoten çok iyi geliyormuş. Sonrasında avokado. Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah bebislerimize. Güzel haberlerinizi bekliyorumGözünüz aydınrabbim sağ salim kucağıza almayida nasip etsin inşallah
bende aynı durumdayım sabah kontrole gittim tek yumurtam gelişmiş diğer 2 si 12 ile 11 mm de cumartesi yumurta toplama işlemi yapılacak bayağı stres yaptım rabbim dileyen isteyen herkese hayırlı evlat versin inşallah
sabahtan beri sayfa sayfa geziniyordum sizlerin msj larini okuyunca banada umut oldunuz Allah bu yolda emeklerimizi evlatla taclandirsin inşallah
![]()
Aminnn cnm Allah razı olsun evett 10 gündür havuç yiyorum bugünde avakado ile ananasa baslicam rabbim yardımcımız olsun inşallahAmin canım inşallah. Hiç stres yapma nasipse tek ile de oluyo. Şöyle düşün bir sürü ilaç iğne kullanıyorsun. Hepsi tek bir yumurtana gidiyo. Bolunmuyo. Ben yumurta toplanana kadar bol hbol Havuç yedim. İçindeki beta karoten çok iyi geliyormuş. Sonrasında avokado. Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah bebislerimize. Güzel haberlerinizi bekliyorum
Ananasi transfer yada opudan sonra yemeyin diyorlardı canım haberin olsun bı araştır istersenAminnn cnm Allah razı olsun evett 10 gündür havuç yiyorum bugünde avakado ile ananasa baslicam rabbim yardımcımız olsun inşallah![]()
Ben hiç yemedim ananasAnanasi transfer yada opudan sonra yemeyin diyorlardı canım haberin olsun bı araştır istersen
BilmiyordumAnanasi transfer yada opudan sonra yemeyin diyorlardı canım haberin olsun bı araştır istersen
Peki avakadoyu nasıl tuketiyordunuz ne aralıkla..Ben hiç yemedim ananas
Transferden sonra 6 gün yedim. Günde yarim. Üç tane bitirdim. Günde bir iki dilim yeterli yazıyordu ama ben yarısını yedim. Barsaklara da çok iyi geliyoPeki avakadoyu nasıl tuketiyordunuz ne aralıkla..
teşekkür ederim cnm biraz fazla soru sordumTransferden sonra 6 gün yedim. Günde yarim. Üç tane bitirdim. Günde bir iki dilim yeterli yazıyordu ama ben yarısını yedim. Barsaklara da çok iyi geliyo
AMIN INŞ Darisi başınıza..Inş OPU güzel geçmiştir..Gözünüz aydınrabbim sağ salim kucağıza almayida nasip etsin inşallah
bende aynı durumdayım sabah kontrole gittim tek yumurtam gelişmiş diğer 2 si 12 ile 11 mm de cumartesi yumurta toplama işlemi yapılacak bayağı stres yaptım rabbim dileyen isteyen herkese hayırlı evlat versin inşallah
sabahtan beri sayfa sayfa geziniyordum sizlerin msj larini okuyunca banada umut oldunuz Allah bu yolda emeklerimizi evlatla taclandirsin inşallah
![]()