Tek yumurtalığı olup hamile kalanlar

byz03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2022
2
0
1
28
Merhabalar herkese iyi geceler kızlar 🫶🏼
Ben 2 yıllık evliyim ve bebek düşünüyoruz korunmuyoruz da, hamile kalamadığım için dr a gittik ve tek yumurtalığım olduğunu söyledi. Hamile kalma ihtimalin çok düşük dedi. Benim için yıkım bir haberdi gerçekten. Böyle olup normal yolla hamile kalan var mıdır acaba

Asla üzülme birgebeningunlugu birgebeningunlugu Instagram da var hemen onu takibe al çok yararlı bilgiler var canım
Ve şöyle düşün her kadında 2 yumurta var ama her ay 1 tanesi yumurtluyor yani senin sadece 2 ayda 1 hamile kalma şansın var yani imkansız değil Allah'ın izniyle hamile kalırsın
Ovulasyon testiyle takibe basla yumurtladiginda değerlendir 🤍 Allah hepimize anne olmayı nasip etsin

Arkadaşımın ablasının ilk gebeliğinde bebek tüpe yerleşmişti bu yüzden tüplerden birini almak zorunda kaldılar. Tek yumurtalığını ve tüpünü kullanarak hamile kaldı doğal yolla ve çok da sağlıklı bir kızı oldu 🐣 imkansız, çok zor gibi kelimeleri duymak dahi istemiyorum ya hepimiz hayırla, sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz inşallah 🤲🏻

Merhabalar herkese iyi geceler kızlar 🫶🏼
Ben 2 yıllık evliyim ve bebek düşünüyoruz korunmuyoruz da, hamile kalamadığım için dr a gittik ve tek yumurtalığım olduğunu söyledi. Hamile kalma ihtimalin çok düşük dedi. Benim için yıkım bir haberdi gerçekten. Böyle olup normal yolla hamile kalan var mıdır acaba
Umarım gebelik haberini alırız ben de 13 haziranda dış gebelik geçirdim ve sol tüpümü almak zorunda kaldılar ilk reglimi olduktan sonra ben de çok gecikmeden düşünücem gebeliği doktorum hamile kalmana engel bi durum yok dedi bence sende kalırsın kendini bunu inandır en büyük düşmanımız stres 😊

Back
X