• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek Yumurtalikli Olan Varmiiiiiiiiiiiiiiii

• Konu Sahibi Konu Sahibi angell2008
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

angell2008

Ziyaretçi
Arkadaşlar daha önce açtığım konuyu okuduysanız bilginiz vardır okumuyanlar içinse kısa bir bilgi ben 25 yaşındayım bir oğlum bir kızım var 3 sene önce over tümör ameliyatı oldum ve sol yumurtalığımı aldılar daha önce çocuklarıma korunduğumuz halde gebe kaldım ameliyattan sonra 1,5 senedir hiç korunmuyoruz ancak 7 ay önce gebe kalabildim ve kalbi durduğu için 9 haftalık kürtaj oldum 2 ay bekledik hala denemeye devam ama tık yok doktorlarda çocuklarım olduğu için ve yeniden gebe kaldığım için fazla üstüne düşmüyorlar ama ben hep düşünüyorum tek yumurtalıklı olmam geciktiriyormu gebe kalmamı 3 ay önce dr gittim ultrasonla baktı yumurtalığımın çalıştığını hatta 2 yumurta ürettiğini gördü folic plus verdi kalırsın bekle dedi ama bişey yok benim durumumda olan arkadaşlar varmı yadabu konuda bilgisi olanlar benimle paylaşırsanız sevinirima.s.

canım benim yengemde yumurtalığını tekini aldırmak zorunda kalmıştı.. ve hiç ummadıkları bir anda hamil kaldı sok olmuşlardı doktor imkansız demiş ona çünkü şimdi kocaman bir oğlu var canını sıkma bak sen bir kere hamile kalmışsın yumurtanda var sıkıntı yapma olur insallah..

benimde tek yumurtalığım var kistten dolayı almışlardı.şimdi 9 haftalık hamileyim

benimde tek yumurtalığım var kistten dolayı almışlardı.şimdi 9 haftalık hamileyim

Allah c.c tamamına erdirsin bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin canım peki ne kadar sürede gebe kaldın yada tedavi oldunmu bu konudada beni bilgilendirirsen sevinirim......

Bu kadarmı arkadaşlar bu kadar azmıyız....................

Arkadaşlar daha önce açtığım konuyu okuduysanız bilginiz vardır okumuyanlar içinse kısa bir bilgi ben 25 yaşındayım bir oğlum bir kızım var 3 sene önce over tümör ameliyatı oldum ve sol yumurtalığımı aldılar daha önce çocuklarıma korunduğumuz halde gebe kaldım ameliyattan sonra 1,5 senedir hiç korunmuyoruz ancak 7 ay önce gebe kalabildim ve kalbi durduğu için 9 haftalık kürtaj oldum 2 ay bekledik hala denemeye devam ama tık yok doktorlarda çocuklarım olduğu için ve yeniden gebe kaldığım için fazla üstüne düşmüyorlar ama ben hep düşünüyorum tek yumurtalıklı olmam geciktiriyormu gebe kalmamı 3 ay önce dr gittim ultrasonla baktı yumurtalığımın çalıştığını hatta 2 yumurta ürettiğini gördü folic plus verdi kalırsın bekle dedi ama bişey yok benim durumumda olan arkadaşlar varmı yadabu konuda bilgisi olanlar benimle paylaşırsanız sevinirima.s.

merhaba benimde bir arkadasimin tek yumurtaligini almislardi ve bebek dusundugu ilk ayda hamile kaldi.hayirlisi olsun...

4-5 ay doğum kontrol hapı kullandım ameliyattan sonra.sonra bıraktım doktorum dedi.bıraktıktan 5.ayda hamile kaldım bir tedavi görmedim doğal yolla oldu.teşekkürler iyi dileklerin için.allah tüm isteyenlere nasip etsin

benimde kuzenimin 2 çocuğu vardı sonra kist oluştuğu için tek yumurtalığını almışlardı.sonra 1 sene kadar doğum kontrol hapı kullandı bıraktıktan sonra 3-4 ay içinde hamile kaldı.

Çok sağolun arkadaşlar anlattıklarınız içimi rahatlatıyor kimselere soramıyorum burda arkadaşımda yok çok yalnızım iyiki varsınız........

Back
X