Teker teker gelin ulaannn!!!

Pembe-corap

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
58
48
8
38
Mrb.Bazen sizede oluyormu sizi uzen yada hassas olduğunuz bi konu uzerinde ayni gun içerisinde filan farkli insanlardan ayni malum sorulara maruz kaliyomusunuz artik yeteeerrr diye icinizden ciglik attiginiz ama yuzunuzde hı hı bakışı oluyomu.bu gibi durumlarala nasil basa cikiyosunuz kalp kirmadan cunki karsinizdaki insanlar en yakinlariniz yaslilarinizda olabiliyor (

kasıtlı Bi şey yoksa çok fazla takılma Can'ım. Olur böyle şeyler. Ama bilerek sinir etmek amaçlı soruluyorsa o başka...

Ooooo olmaz mı?
Eski evliliğimde bohça mıydı sepet miydi neydi oraya konan bir havlu boşandığım gün bile gündemdeydi.
3,5 sene evli kalmak zorunda kalmıştım.

Kasitli olmuyor cogu zaman aslinda ama ayni konunun yillardir onume gelmesi sabir birakmadi artik
Bak de ki " ay sıkıldım artık sürekli kv min çocuk mevzusundan. Benim yatak odamdan kime ne çok ayıp". Kv yerine başkasını söyle yani Ayşe olur Fatma olur daha çocuk konusu açılmadan böyle Bi cümle kur.

Artik cocugunuz olmuyormuyu atlattik hic mi umut yokmusa geldi sira )

Evet bazen farklı sebeplerden farklı insanlar sanki anlaşmıs gibi canımı sıkabiliyor..

Ay döngüsüyle alakalı olabildiği söyleniyor..
Ay küçükken insanların sabrıda düşük oluyormuş, hoşlanmadığınız insanlarla muhattab olurken ogün ayın kaçı olduğuna dikkat edin :))

Bintane kürtajı olan bir beyinsiz 2. yi de yap demişliği var....
bu arada kürtaja karşı değilim....ama bari sen akıl verme dimi...??!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…