- 28 Ekim 2016
- 58
- 48
- 8
- 38
- Konu Sahibi Pembe-corap
-
Kasitli olmuyor cogu zaman aslinda ama ayni konunun yillardir onume gelmesi sabir birakmadi artikkasıtlı Bi şey yoksa çok fazla takılma Can'ım. Olur böyle şeyler. Ama bilerek sinir etmek amaçlı soruluyorsa o başka...
Yok evliyim uzuunnn zamandir cocuk mevzusu ;((Sana da ne zaman evleneceğini mi soruyorlar?
Sen mi bakacaksın çocuğuma de. Uyuz uyuz bak. Sana ne de. Millete açıklama yapmak zorunda değilsin. Ya da sen cumhuriyet altınını hazırla ver şimdiden ben çocuğu sonra yaparım deYok evliyim uzuunnn zamandir cocuk mevzusu ;((
Bak de ki " ay sıkıldım artık sürekli kv min çocuk mevzusundan. Benim yatak odamdan kime ne çok ayıp". Kv yerine başkasını söyle yani Ayşe olur Fatma olur daha çocuk konusu açılmadan böyle Bi cümle kur.Kasitli olmuyor cogu zaman aslinda ama ayni konunun yillardir onume gelmesi sabir birakmadi artik
Artik cocugunuz olmuyormuyu atlattik hic mi umut yokmusa geldi siraBak de ki " ay sıkıldım artık sürekli kv min çocuk mevzusundan. Benim yatak odamdan kime ne çok ayıp". Kv yerine başkasını söyle yani Ayşe olur Fatma olur daha çocuk konusu açılmadan böyle Bi cümle kur.
Valla ben bunu boynumada assam anlamayan anlamiyor cnm yaaFacebook unda bunu yayınla eve falanda as
Valla ben bunu boynumada assam anlamayan anlamiyor cnm orası öyle maalesef insanı şişiren e kadar soruyorlar bir ara merhaba dediğim ne zaman evleniyorsun diye sorardı 6 yıl sonra hamile kalınca ya kadar çocukta çocuk şu an hamileyim ikinci çocuğu sormaya başladı lar vallahi bende çok samimi olduklarım a diyorumki
Düşünmüyoruz, istemiyoruz ya da madem çok istiyorsunuz siz yapın demek zor olmamalı.Yok evliyim uzuunnn zamandir cocuk mevzusu ;((
Artik cocugunuz olmuyormuyu atlattik hic mi umut yokmusa geldi sira)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?