- Konu Sahibi Pembe-corap
-
Dee demedim mi herşeyi denedim yillardir bu seferde senin problemin kafanda kesin buyuzden olmuyodur oluyoo zaman yok de
olmayacak de
sussunlar
ileride olursa da şok olurlar
Doğru diyorsun keşke bir düğmeleri olsa kapatsak insanları benim karı koca ikiside arkadaşım olan bir çift var 18.yıl evlilikleri çocuklar ı yok ve neden yok bilmiyorum bir kere bile sormadımDee demedim mi herşeyi denedim yillardir bu seferde senin problemin kafanda kesin buyuzden olmuyodur oluyo
zaten uzaktaki insana zarar vermez en yakınların kırar seni bu böyledir,insanların lafları bitmez ,bekarken ne zaman evleneceksin ,nişan olur düğün ne zaman,düğün olur, çocuk ne zaman,çocuk olur , kardeş yap buna derler sürer gider o yüzden hiç muhatap olma ,duymamazlıktan gel ,anlamazlar işlerine gelmez yine sorarlar...Yok evliyim uzuunnn zamandir cocuk mevzusu ;((
Yok evliyim uzuunnn zamandir cocuk mevzusu ;((
hassas oldugum konulari kimseyle paylasmam paylastiklarim konusulabilecek seylerdirMrb.Bazen sizede oluyormu sizi uzen yada hassas olduğunuz bi konu uzerinde ayni gun içerisinde filan farkli insanlardan ayni malum sorulara maruz kaliyomusunuz artik yeteeerrr diye icinizden ciglik attiginiz ama yuzunuzde hı hı bakışı oluyomu.bu gibi durumlarala nasil basa cikiyosunuz kalp kirmadan cunki karsinizdaki insanlar en yakinlariniz yaslilarinizda olabiliyor(
Bn su an seni cok cok anliyorum inan..Dee demedim mi herşeyi denedim yillardir bu seferde senin problemin kafanda kesin buyuzden olmuyodur oluyo
Belkide beni en iyi sen anlarsin inan soylenenleri hep denedim ben biktim onlar bıkmadı heleki yeni birisi hamileyse bu konunun gundeme gelme olasiligi yuzde binbesyuzP Pembe-corap Benimde olmuyor 5 tup denedim olmadi sonra kwndiliginden oldu ama gelismedi dustu ...bana artik cevremdekiler neden cocugun olmuyo demiyo nezaman bidaha tedavi olcan diyo yada binbir cesit hikaye anlatiyolar
Yok birinin 15 sene olmus yok birinin 40 yasinda olmus....yok hocaya git okusun ...yok su ebeye git belini cektir neler nelerr ...
Bende bi ara kendimi biyerden atmak istemistim....simdi cocuk yokmu diyene olmuyo diyom lafi agzina sokuyom.....ne xaman tedaviye gitcen diyene de param yok diyomm dumur olup kalıyolar
Aahhhaaaa
İnsanlar niye bunu sorarlar ısrar ederler anlamam.benim erkek kardeşim 3 yıla yakındır evli kendisi de 34 yasinda isterim tabi yeğenim olsun ama yanlışlıkla konuyu oraya getircem diye odum kopuyor sonuçta eşi de rahatsız olabilir daha dusunmuyorlar kendi bilecekleri iş.buna karisilmasi ne düşüncesizlik.ki bir de isteyip olmayanlar var hele onlara söylemek resmen densizlikYok evliyim uzuunnn zamandir cocuk mevzusu ;((
Durumunuzu bilmiyorum yani istiyorsunuz da olmuyor mu yoksa istemiyor musunuz?Yok evliyim uzuunnn zamandir cocuk mevzusu ;((
Yok biz evleneli uzun zaman oldu basarisiz tup bebeklerimiz asilamalarimiz var yani istemiyoruz diyemiyorum malesef zaten koca kari ilaclarida dahil denemedigim sey kalmadigi icin herkeste bi acima durumu var malesefDurumunuzu bilmiyorum yani istiyorsunuz da olmuyor mu yoksa istemiyor musunuz?
Bende de ayni sorun var ama ben hic kimseye soylemedim bu durumu yani kimse bilmiyor. Arkamdan konusacaklar, üzülerek bakacaklar, her kafadan bir ses cikacak, şu doktora git, şu duayi oku, şunu ye, şunu ic, şu hocaya git... Bunlar benim psikolojimi bozacak biliyorum. Bu yuzden demedim kimseye. Soranlara henüz düsünmüyorum de.
Ilk baslarda soylemistim yani istiyoruz diye bi kac ay gecil de olmayinca yüklenmeye basladilar noldu niye olmuyo falan diye. Bende doktora gittim butun tahlillerim yapildi bi sorun yok ama ben vazgectim bi kac yil sonra düsüncm dedim... kafam rahat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?