Teker teker gelin ulaannn!!!

bir kere çocuk ile ilgili bir soru duydum sadece o da halamdan korunuyor musunuz gibi bir cümle idi

alık alık baktım yüzüne çevirdim kafamı

evlendikten 4 yıl sonra çocuk yaptım

bende 5 yıllık evliyim halen çocuğum yok olmadı daha soran çok oluyor veya insanların darısı başına demesi bile sinirini bozuyor bazen isteyipte olmayınca... ama her soruda kötü niyetli olmuyor. ben bu konuda bana iyi dileklerini söyleyenlere hafif tebessüm edip hayırlısı veya teşekkür ederim diyorum ve susup ciddileşiyorum veya başka bir konuya geçiyorum ne karşımdakini kırıyorum nede hakkımda daha fazla konuşmasına izin veriyorum. ama insanların soruları bitmez takılma ben başkalarının söylediklerine veya düşüncelerine çok fazla takmamaya çalışıyorum çevremizdekileri değiştiremiyorsak kendimiz değişmeliyiz umursamamayı öğrenmeliyiz... yoksa mutlu olamazsın, olamayız...

ben 4 aylık evliyim ablam bile eşin istemiyor mu yoksa, ondan mı yapmıyorsunuz dedi ne diyeceksin, insanlar böyle

Dee demedim mi herşeyi denedim yillardir bu seferde senin problemin kafanda kesin buyuzden olmuyodur oluyo
Doğru diyorsun keşke bir düğmeleri olsa kapatsak insanları benim karı koca ikiside arkadaşım olan bir çift var 18.yıl evlilikleri çocuklar ı yok ve neden yok bilmiyorum bir kere bile sormadım

Yok evliyim uzuunnn zamandir cocuk mevzusu ;((
zaten uzaktaki insana zarar vermez en yakınların kırar seni bu böyledir,insanların lafları bitmez ,bekarken ne zaman evleneceksin ,nişan olur düğün ne zaman,düğün olur, çocuk ne zaman,çocuk olur , kardeş yap buna derler sürer gider o yüzden hiç muhatap olma ,duymamazlıktan gel ,anlamazlar işlerine gelmez yine sorarlar...

Yahu takma kafana ben 40 a merdiven dayadım
Çocuğum olmuyor, olmayacak da, olma ihtimali binde 5 falan =))
Bunu bilen iki kardeşim akıl veriyor, denesene aplaaaa =)))
Başka bir arkadaşım akıl veriyor, benim olmuyor ama senin olur kesin, sende o anaçlık var deneee =)))
Gülüyorum artık, napim
Takma kafanı böyle şeylere

P Pembe-corap Benimde olmuyor 5 tup denedim olmadi sonra kwndiliginden oldu ama gelismedi dustu ...bana artik cevremdekiler neden cocugun olmuyo demiyo nezaman bidaha tedavi olcan diyo yada binbir cesit hikaye anlatiyolar
Yok birinin 15 sene olmus yok birinin 40 yasinda olmus....yok hocaya git okusun ...yok su ebeye git belini cektir neler nelerr ...
Bende bi ara kendimi biyerden atmak istemistim....simdi cocuk yokmu diyene olmuyo diyom lafi agzina sokuyom.....ne xaman tedaviye gitcen diyene de param yok diyomm dumur olup kalıyolar
Aahhhaaaa

hassas oldugum konulari kimseyle paylasmam paylastiklarim konusulabilecek seylerdir

Dee demedim mi herşeyi denedim yillardir bu seferde senin problemin kafanda kesin buyuzden olmuyodur oluyo
Bn su an seni cok cok anliyorum inan..
Erken evlendim bn,kucugum diye istemedim onceleri,sonra universiteyi kazandim 4yilda ordan..sonra istedigim halde olmadigini fark ettim.. drlara gittik,sebepsiz infertil dediler..yani sebebi olmayan kısırlık..Neyse soran sorana,birgun hic haddi olmayan biri cok absurt bir ortamda niye cocuk yapmıyorsunuz dedi,bn de "sana benzeyecek diye istemiyorum" dedim.
Normalde sakinim dua edene amin der,sorana uygun sekilde cvp verirdim ama bu o an damarima basmisti..
sen de uzerine vazife olmayan herkese cvp vermek zorunda degilsin,boyle dusun ve tabii ki tedavinden vazgecme..
bizim sebepsiz infertil dedikleri halde 2defa tup yaptik,2.de tuttu elhamdülillah..
Darisi tum isteyenlere ve sana

Allah nasip etmedikten sonra hiç kimseye laf düşmez
.. boş boş konuşuyor millet var ya bende mağdurum
Mesafe koydum. Kafam rahat böylece.

Belkide beni en iyi sen anlarsin inan soylenenleri hep denedim ben biktim onlar bıkmadı heleki yeni birisi hamileyse bu konunun gundeme gelme olasiligi yuzde binbesyuz

İnsanlar ne kötü ya. Patavatsizlik değil bu. Basbayağı kötülük, ne soruyorsun değil mi ? Benim de anneme sorarlarmis, özellikle baba tarafım.halbuki sıkıntı babadaymis. Annem kendi hastalığını bahane etti yıllarca, başka sebepler sundu. Ayrıca herkes çocuk sahibi olmak zorunda değil. Ben düşünmüyorum çocuk deyip kapatın konuyu bence.

İnsanlar niye bunu sorarlar ısrar ederler anlamam.benim erkek kardeşim 3 yıla yakındır evli kendisi de 34 yasinda isterim tabi yeğenim olsun ama yanlışlıkla konuyu oraya getircem diye odum kopuyor sonuçta eşi de rahatsız olabilir daha dusunmuyorlar kendi bilecekleri iş.buna karisilmasi ne düşüncesizlik.ki bir de isteyip olmayanlar var hele onlara söylemek resmen densizlik

Durumunuzu bilmiyorum yani istiyorsunuz da olmuyor mu yoksa istemiyor musunuz?
Bende de ayni sorun var ama ben hic kimseye soylemedim bu durumu yani kimse bilmiyor. Arkamdan konusacaklar, üzülerek bakacaklar, her kafadan bir ses cikacak, şu doktora git, şu duayi oku, şunu ye, şunu ic, şu hocaya git... Bunlar benim psikolojimi bozacak biliyorum. Bu yuzden demedim kimseye. Soranlara henüz düsünmüyorum de.

Ilk baslarda soylemistim yani istiyoruz diye bi kac ay gecil de olmayinca yüklenmeye basladilar noldu niye olmuyo falan diye. Bende doktora gittim butun tahlillerim yapildi bi sorun yok ama ben vazgectim bi kac yil sonra düsüncm dedim... kafam rahat.

Yok biz evleneli uzun zaman oldu basarisiz tup bebeklerimiz asilamalarimiz var yani istemiyoruz diyemiyorum malesef zaten koca kari ilaclarida dahil denemedigim sey kalmadigi icin herkeste bi acima durumu var malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…