teker teker kaybediyorum:(

Hepsini kestirip at, bahar temizliği yap
Ana sıfına ancak yeter olgunlukları, ne arkadaşlığı ne dostluğu...

isin kotusu beni arayanda yok ..15 yillik dostlugu bitirmedim ama ara verdim suan yazsada yazmam onunda umrunda olmam zaten niye yazmadi diye..bugun binada gayet masumhane hediyemi aldim bebek gormeye gittim 7 8 dk oturup kalktim kadin hic misafirperver karsilamadi..ah ben onlar bigun hastaneden gelmislerdi de neler neler pisirip yedirmistim acikmissiniDir oralarda diye...ama yine nankorluk...yapayalnixim bukadar iyiyim ama yapayapnizim( inanki yeni arkadas edinmwye korkuyorum o da birakip gitcek o da namus bekcisi olcak orami burami elestircek diye

Arkadaşlarını kendi yaşam biçimine uygun seçersen daha mutlu olursun diye düşünüyorum. Deneyimlemişsin de zaten aynı ortamlarda diretmen hatan olmuş.

Arkadaşlarını kendi yaşam biçimine uygun seçersen daha mutlu olursun diye düşünüyorum. Deneyimlemişsin de zaten aynı ortamlarda diretmen hatan olmuş.
valla aslinda rahat insanlarla takilmak lazim ya boyle.ruj du baska biseydi sorun etmiyolar ama.ben inatla mujafazakarlarla takiliyorum sonra boyle seylerle.itam ediliyorum cok.da seviyorum demekki cekiyo beni onlar ama huylari mi boyle anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…