Tekirdag cerkezkoyde tup bebek yaptirabilecegim merkez var mi

Tekirdağ Çerkezköy tüp bebek yaptıran arkadaşlar var mı. Önerebileceğiniz bi doktor var mi
Merhaba bende Tekirdağ Çerkezköy deyim ben 2 ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım Kasım Aralık ayında olmadı bu gün adet oldum hsg çekilecek benim doktorum irmette Sezer arda ana orda tüp bebek yapıyorlar mı bilmiyorum sen nerede oturuyorsun

Ben de Çerkezköy oturuyorum. Tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. İnşallah iyi bir doktor bulup tedaviye başlamayı düşünüyorum. Eşimde sperm hareketliliği sorunu var.

Özele gitmeyi dusunuyorum
İrmete git o zaman optimedi ben beğenmiyorum ilgi açısından da temizlik açısından da devlet gibi irmet de biraz daha ilgililer en azından ben bi kere doktorum yok diye levent bey vardı soy isminin unuttum ona bikere muayene oldum herşeyi tek tek anlattı Güzel ilgilendi saolsun başka bir arkadaşım da Salih Dural ı önermişti

Yok. Henüz yaptırmadim. Nerde yaptırdınız siz.
Ben irmete gittim hala da oraya gidiyorum. Doktorum levent bey. Istanbul tüp bebek merkezi Aret hoca ve maslak acıbadem Bülent hocayla anlaşması var.
Ağustos ayında levent bey benim muayenemi yaptı ilaca başladık. Doz ayarlamaları kontrolleri hep kendisi yaptı. Yumurtalar olgunlaşınca merkezi arayıp benim için randevu aldı Istanbul'a yumurta toplamaya gittim. Zaten yarım saatlik bir işlem öğlen 12'de yapıldı akşam 4'te evimdeydim.
Bir ay rahim dinlendirdik o süreçte de takibimi yaptı. Sonrasında yine adetle beraber bu defa transfer hazırlığına başladık. Rahim kalınlığı istenilen seviyeye ulaşınca yine benim için merkezden randevu aldı transfere gittim. Toplamda 2 kez istanbula gitmem gerekti yani.
Şimdi de gebelik takibimi o yapıyor. Işlem zamanı ikilik çıkıyor gibi gelmişti ama iyi ki levent beyle ilerlemişim. Burda birçok arkadaştan duydum tüp bebek sonrası takip için gittikleri doktorlar olayı ya yanlış anlamış ya anlamamış. Hatta son adet tarihine göre değerlendirip sağlıklı bebeği bunun kalbi atmıyor diye almaya çalışan doktor bile gördüm.
Levent bey bir de bu konuda hicbir ek ücret talep etmedi bizden. Sadece muayene ücretlerini ödedik, o da iki güne bir çağırdığı için hep kontrole düştü. Onu da vermedik gibi bir sey yani.

İlaçlara falan toplam ne kadar ödediniz. Ben de gidip bi görüşecem. Benim eşimde sperm problemi var. O yüzden onun değerlerini biraz daha düzeltip öyle tüp bebeğe geçmek istiyoruz.

İlaçlara falan toplam ne kadar ödediniz. Ben de gidip bi görüşecem. Benim eşimde sperm problemi var. O yüzden onun değerlerini biraz daha düzeltip öyle tüp bebeğe geçmek istiyoruz.
Bence vakit kaybetmeyin merkezde tek bir düzgün sperm bile bulunabiliyor. Yine bi doktorla görüşün tabi de.
Bizim farklı şeyler de cıktı merkeze toplam 15 bin falan gitti. Dondurulmus transfer edildi bir de ekstra solüsyon falan kullanıldı. Kalan embriyoları da dondurduk.
Ilaçlara ilk etapta 4 bin verdik. Pozitif alınca bir de ikiz tuttu benim doğuma kadar devam edeceğim başka ilaçlar da cıktı. Haftalık ilaç masrafım şu an 300 tl.
Normal prosedür 9900 işlem ücreti+ilaçlar oluyor bizim sureç biraz daha farklı ilerledi.

Sizin adınıza çok sevindim. Maşallah. Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin.. tamam ben en kısa sürede gidip görüşeceğim. Aslında İstanbulda yaptırmayı düşünüyordum. Ama ulaşım sıkıntı olacaktı benim için. Doktorun bu şekilde yaptırmasi çok iyi olmuş. Teşekkür ederim. Kafamdaki sorulara cevap buldum. Cikmazdaydim nerde yaptırsam diye..

Dediğim gibi ben çok memnun kaldım doktorumdan zaten çok memnunum önceden de. Bütün süreci kendisi yönettiği için tüm olası tehlikeleri, rahatsızlıklarımı da biliyor ona göre önlem aliyor.
Ulaşım da çok rahat oldu sadece 2 kez gittim. Iki güne bir kontrole çağırmıştı hazırlık aşamasında yol da az değil git gel büyük külfet olurdu. Gercekten hicbir şeyle uğraşmadım randevularımı bile doktorum aldı. Levent bey ilaçlar için rapor da çıkartıyor bu arada.
Biz acıbademi tercih ettik bu arada Bülent Tıraş hakkında olumlu şeyler duymuştuk pişman olmadık çok şükür. Ikisinin ortak çalışması oluyor yani bizim işlemler.
Inşallah sizinki de çabucak olur beklemek çok zor gerçekten. Aklınıza takılan başka şeyler olursa da yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince. Inşallah güzel şeylere vesile olmuşumdur

Selam kızlar. Ben de çorluda kahraman Ülker’e haftaya histereskopi olacağım. 2 ay doğal yolla kalamazsam sonra da tüp bebek düşünüyorum. Çerkezköy bana biraz uzak kalıyor. Çorlu bi tık daha yakın. Kahraman hocaya ne dersiniz? Yorum duydunuz mu hiç hakkında?

İnşallah. Tekrar teşekkür ederim. Muhakkak olur kafama takılan şeyler. Size sorabilirim..

Selam canım. Malesef benim de fazla bilgim yok kahraman Ülker Hakkında.

Selam canım. Malesef benim de fazla bilgim yok kahraman Ülker Hakkında.
Şişli memorialden gelmiş. O kadar biliyorum. Nette de pek bulamadım yorum. Benim arkadaşım ona gitti yumurta takibi filan yapıldı. 1-2 ay sonra ikizlere hamile kaldı. Ben de bi umut ona gidiyorum yeni yeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…