Teklif

Kaderinbenimlderdine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2017
482
74
13
34
Merhaba arkadaşlar ben ayrıldım memleket ten uzak bir yeri işim var dı onun için gitmiştim tanıdık bir tanıdığımın tanıdığı bana oğluyla evlenmeyi teklif etti ama ayrıldığımı bilmiyor söylersen kabul etmezler diye hiç söylemeyim diyorum fotoğraf göster di beğendim napıyım sizce kalbim de kimse yok .

26 yaşındasınız, bir kere evlenmişsiniz. İkinci için daha temkinli olmanızı, yoğurdu üfleyerek yemenizi tavsiye ederim. Kalbinizde kimse yokken, üstelik evlenip ayrıldığınızı tavsiye edenler bilmiyorlarken (ki bilirlerse vazgeçerler demişsiniz) bile bile lades demeyin. Kendinizi üzmeyin...

Eğer siz en tanıdık halinizle kendinizden utanırsanız, tanıdık tanıdığınızın tanıdığının yaptıkları sizin kendinizi tanımadığını gösterir.

Evlilik gibi bir durumu nasil gizlemeyi dusunuyorsunuz ki bosanmis olmak ayip mi ?
Soyleyin tabi ki fakat damadin haberi var mi annesinin size evlilik teklifi ettiginden

tanıdık bir tanıdığınızın tanığının oğlu tanıdık bir tanıdığınızın tanığının size evlenme teklifi ettiğini biliyor mu :?

Ben çok iyi bi insan olduğumdan değil yakalanma korkusu yüzünden yalan söyleyemem. Bu ne cüret arkadaşım ahlaki tarafını geçtim nüfus müdürlüğünden kayıtlardan evlenip boşandığınız tabak gibi ortaya çıkar. Hadi ordan yırttınız düğünde bi akrabanız ağzından kaçırır boşandığınızı eski eşinizle yolda belde karşılaşırsınız yav böyle şey saklanır mı

Saklama felan yok sadece sordu tabiki söylücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…