Teklif

Bugün oğluyla evlenmeyi teklif eden (?) kayinvalide yarın da boşanmayı teklif edebilir

Her zaman dürüstlükten yanayım. Kaldı ki gizlemeye çalıştığınız şey evlilik. Muhakkak ortaya çıkar.
Kayınvalide oğluna kız arıyor o boşanmayı teklif etti diye boşanacak değilim

Söyleme boşver ,kandır nikaha kadar herifi ..ilk gece ne yapmayı planlıyorsun ? Görücü usulü çocuk evlendiren ,kanlı çarşaf da ister (tasvip etmiyorum ,tahmin ediyorum) ..nereni kesip ,ışık hızıyla çarşafa sürüp ,kocanı kandiracaksin?

Not : Zar beyinli değilim

Ya kandırmak gibi bir amacım yok zaten ben söylesem mi diyorum yani ama böyle olunca da istemezler kabul etmeyip sonradan üzülmeyim mi?

Ya bilmiyorum da öyle düşündüm

Ya kandırmak gibi bir amacım yok zaten ben söylesem mi diyorum yani ama böyle olunca da istemezler kabul etmeyip sonradan üzülmeyim mi?
Sen doğrusunu söyle o zaman ..niye tanımadığın biri için üzülecekmissin ki ? Evde mi kaldın ? Çıkar karşına elbet birileri ..

Bosandigini saklaman sonradan daha buyuk sıkıntı çıkaracak, biliyorsun degil mi? En baştan bilinmesi en doğrusu.. Hem insanlarin dusunce yapısını da en basindan ogrenmis olursun..
Yani demek ibted
Sen doğrusunu söyle o zaman ..niye tanımadığın biri için üzülecekmissin ki ? Evde mi kaldın ? Çıkar karşına elbet birileri ..
Yok kalmadı m da bu yüzden olunca biraz burukluk oldu üzüldüm söyledim zaten

Çıkar da bu neden le istemiyorlar hayırlısı olsun benim de bir kısmeti m vardır bu yerden gitmek istiyorum hiç huzuru m yok şu komşu düşman lar acayip rahat sız ediyor beni bir şey de yapamıyorum

Bir de, soyledikten sonra vazgecerlerse sakın uzulme tamam mi? Eksik veya kusurlu bi insan yapmaz seni bosanmis olmak, sanirim ogrenip vazgecerlerse uzulmekten korkuyorsun ama hic takilma..
Evet ondan dı söyledim ama söyleyen kadına değilde yakınına bana başkalarını önerdi sesi değişti ben dedim büyük ihtimalle istemezler hiç evlenmemiş birisi hiç evlenmemiş le evlenmek ister dedim

Hiçbir zaman öyle bir niyetim olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…