- 4 Ağustos 2017
- 482
- 74
- 13
- 34
- Konu Sahibi Kaderinbenimlderdine
-
Ya utanma değil de evlenmemiş hiç ondan yaEğer siz en tanıdık halinizle kendinizden utanırsanız, tanıdık tanıdığınızın tanıdığının yaptıkları sizin kendinizi tanımadığını gösterir.
Bahsetmiştiroğlunun haberi var mı bu tekliften?
Hızlıca yazdım ne yapayım bilemedimaynen ben de. Ne nokta var ne virgul
Kayınvalide oğluna kız arıyor o boşanmayı teklif etti diye boşanacak değilimBugün oğluyla evlenmeyi teklif eden (?) kayinvalide yarın da boşanmayı teklif edebilir
Her zaman dürüstlükten yanayım. Kaldı ki gizlemeye çalıştığınız şey evlilik. Muhakkak ortaya çıkar.
Ya kusura bakmayın heyecanla yazdım da yani kadın oğluna kız arıyor bana da söylediKonuyu bir ben mi anlamadımsanatçı burda ne anlatmak istemiş
Kaldımı ya böyle şeyler ayak üstü evlilik olaylarıYa kusura bakmayın heyecanla yazdım da yani kadın oğluna kız arıyor bana da söyledi
Ya kandırmak gibi bir amacım yok zaten ben söylesem mi diyorum yani ama böyle olunca da istemezler kabul etmeyip sonradan üzülmeyim mi?Söyleme boşver ,kandır nikaha kadar herifi ..ilk gece ne yapmayı planlıyorsun ? Görücü usulü çocuk evlendiren ,kanlı çarşaf da ister (tasvip etmiyorum ,tahmin ediyorum) ..nereni kesip ,ışık hızıyla çarşafa sürüp ,kocanı kandiracaksin?
Not : Zar beyinli değilim
:)Kaldımı ya böyle şeyler ayak üstü evlilik olayları
Tamam söylücemSöyle başta ne kaybedersin ki .Hayir derse yoluna devam et.
Ya bilmiyorum da öyle düşündüm26 yaşındasınız, bir kere evlenmişsiniz. İkinci için daha temkinli olmanızı, yoğurdu üfleyerek yemenizi tavsiye ederim. Kalbinizde kimse yokken, üstelik evlenip ayrıldığınızı tavsiye edenler bilmiyorlarken (ki bilirlerse vazgeçerler demişsiniz) bile bile lades demeyin. Kendinizi üzmeyin...
Sen doğrusunu söyle o zaman ..niye tanımadığın biri için üzülecekmissin ki ? Evde mi kaldın ? Çıkar karşına elbet birileri ..Ya kandırmak gibi bir amacım yok zaten ben söylesem mi diyorum yani ama böyle olunca da istemezler kabul etmeyip sonradan üzülmeyim mi?
Yani demek ibtedBosandigini saklaman sonradan daha buyuk sıkıntı çıkaracak, biliyorsun degil mi? En baştan bilinmesi en doğrusu.. Hem insanlarin dusunce yapısını da en basindan ogrenmis olursun..
Yok kalmadı m da bu yüzden olunca biraz burukluk oldu üzüldüm söyledim zatenSen doğrusunu söyle o zaman ..niye tanımadığın biri için üzülecekmissin ki ? Evde mi kaldın ? Çıkar karşına elbet birileri ..
Çıkar da bu neden le istemiyorlar hayırlısı olsun benim de bir kısmeti m vardır bu yerden gitmek istiyorum hiç huzuru m yok şu komşu düşman lar acayip rahat sız ediyor beni bir şey de yapamıyorumSen doğrusunu söyle o zaman ..niye tanımadığın biri için üzülecekmissin ki ? Evde mi kaldın ? Çıkar karşına elbet birileri ..
Evet ondan dı söyledim ama söyleyen kadına değilde yakınına bana başkalarını önerdi sesi değişti ben dedim büyük ihtimalle istemezler hiç evlenmemiş birisi hiç evlenmemiş le evlenmek ister dedimBir de, soyledikten sonra vazgecerlerse sakın uzulme tamam mi? Eksik veya kusurlu bi insan yapmaz seni bosanmis olmak, sanirim ogrenip vazgecerlerse uzulmekten korkuyorsun ama hic takilma..
Hiçbir zaman öyle bir niyetim olmadıSöyleme boşver ,kandır nikaha kadar herifi ..ilk gece ne yapmayı planlıyorsun ? Görücü usulü çocuk evlendiren ,kanlı çarşaf da ister (tasvip etmiyorum ,tahmin ediyorum) ..nereni kesip ,ışık hızıyla çarşafa sürüp ,kocanı kandiracaksin?
Not : Zar beyinli değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?