- 4 Ağustos 2017
- 482
- 74
- 13
- 34
- Konu Sahibi Kaderinbenimlderdine
-
Hızlı aceleyle yazdım , siz ilk önce anlamayı öğrenin lütfenO tanıdığın oğluna sizin fotonuz yerine,burdaki anlatım şeklinizi okutmak isterdim..
Ben okutayım ama sizin de nasıl yanlış anladığınızı da okutayımHızlı aceleyle yazdım , siz ilk önce anlamayı öğrenin lütfen
Ha gayret olacak.Ben okutayım ama sizin de nasıl yanlış anladığınızı da okutayım
Ama insan lar öyle görüyorEvet ondan dı söyledim ama söyleyen kadına değilde yakınına bana başkalarını önerdi sesi değişti ben dedim büyük ihtimalle istemezler hiç evlenmemiş birisi hiç evlenmemiş le evlenmek ister dedim
Bir de, soyledikten sonra vazgecerlerse sakın uzulme tamam mi? Eksik veya kusurlu bi insan yapmaz seni bosanmis olmak, sanirim ogrenip vazgecerlerse uzulmekten korkuyorsun ama hic takilma..
Evliliği sağlamaktan bahsetmiyorum , söylersem vazgeçer ler hiç söylemeyim yani kabul etmeyeyim diyorumEvliliigi nasil saklican ya nasil bi mantik
Bugün oğluyla evlenmeyi teklif eden (?) kayinvalide yarın da boşanmayı teklif edebilir
Her zaman dürüstlükten yanayım. Kaldı ki gizlemeye çalıştığınız şey evlilik. Muhakkak ortaya çıkar.
Eğer siz en tanıdık halinizle kendinizden utanırsanız, tanıdık tanıdığınızın tanıdığının yaptıkları sizin kendinizi tanımadığını gösterir.
tanıdık bir tanıdığınızın tanığının oğlu tanıdık bir tanıdığınızın tanığının size evlenme teklifi ettiğini biliyor mu :?
Yo durumunu anlat vazgecersede gecsn yani cok da onemli :/Evliliği sağlamaktan bahsetmiyorum , söylersem vazgeçer ler hiç söylemeyim yani kabul etmeyeyim diyorum
Utanacak başka şeyler bulun geçmişinizden utanmayın.Ne bileyim utandım yok galiba ama söylemişlerdir :)
Yerden yere vurmuşlar beniYa çok seviyorum ben bu siteyi
Konuya cevap : Söyle bence.
Siz çok güzel anladınız Allah razi olsun zaten kötüydü m insan üzülüyor bi de öyle yorumlar yapıyorlar kiAma insan lar öyle görüyor
üzüldüm öyle görüyorlar
Komşu düşmanlar da nedir ? Kimden bahsediyorsun ? Sırtını kocaya dayayıp ekmek elden su gölden yaşayacağım diye bütün rezilliklerine de katlanmak zorunda kalacaksın ..çalışmayı dene ..kocaya ihtiyacın olmadan ayakta kalmak için ön şart bu ..Çıkar da bu neden le istemiyorlar hayırlısı olsun benim de bir kısmeti m vardır bu yerden gitmek istiyorum hiç huzuru m yok şu komşu düşman lar acayip rahat sız ediyor beni bir şey de yapamıyorum
Evet gercekten öyle , kadına kötü namussuz gözüyle bakılıyor , her konuda nasıl çıkıyor , halbuki erkekler sadece hevesi için bile evlenebiliyor her şey erkeğe bağlı sonra da kadın suçlu oluyor en büyük tepkiyi kadınlar veriyor zatenSöylemen gerekir. Maalesef kadınların daha önceki evliliği toplumumuzda yadırganıyor,kadının ikinci evliliğini bekar bir erkekle yapması istenmiyor.Bu durum her türlü konuda karşına çıkıyor.Halbuki evlilik gibi ayrılıkta normal.Tabi ki hem mantığına hem de kalbine uygun bir eş mutluluğun sırrı.İnşallah hayatının ilerleyen zamanlarında seni seven ,senin sevdiğin biriyle olursun.
Nişan atsam böyle düşünmezdim boşandımNişanmı attın ?
Boşandın mı ?
Neyden ayrıldın anlamadık ki ?
Evlilik dersen onu da yazamadım bile ama maalesef insan lar kötü , boşanmış kadınlar la ilgili neler düşünüyorlarSöylemen gerekir. Maalesef kadınların daha önceki evliliği toplumumuzda yadırganıyor,kadının ikinci evliliğini bekar bir erkekle yapması istenmiyor.Bu durum her türlü konuda karşına çıkıyor.Halbuki evlilik gibi ayrılıkta normal.Tabi ki hem mantığına hem de kalbine uygun bir eş mutluluğun sırrı.İnşallah hayatının ilerleyen zamanlarında seni seven ,senin sevdiğin biriyle olursun.
Yaşamadım klavye den yanlış olmuşEvlilik dersen onu da yazamadım bile ama maalesef insan lar kötü , boşanmış kadınlar la ilgili neler düşünüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?