Teklif

Boşanmış kadınlara kötü gözle bakan cahil art niyet li insan lardan bahsediyorum komşulardan, zaten o kişi de çalışmayan istiyormuş ben çalışmayı düşünüyorum kimseye muhtaç olmadan yaşamak

Amin inşallah cok tesekkur ederim

Evet cok düşük ve aşık bile olsa ailesi istemez erkekler de her zaman ailesinin yanında olur ((((

Evet cok düşük ve aşık bile olsa ailesi istemez erkekler de her zaman ailesinin yanında olur ((((
Sıkmayın canınızı . Sizi mutlu edecek bir kişi elbette çıkar karşınıza . Boşanmış olmak bir kusur değil . Şartları uygun biri ile mutluluk size de nasip olacaktır

Sıkmayın canınızı . Sizi mutlu edecek bir kişi elbette çıkar karşınıza . Boşanmış olmak bir kusur değil . Şartları uygun biri ile mutluluk size de nasip olacaktır
Inşallah hayırlısı olsun , evlilik de yaşamadım ama işte kadınlara zar olarak baktıkları için

Şöyle ki erkek hiç evlenmemişse senin daha önceki evliliğini sindiremiyor. Ne yapsanız onunla da mı yaptın oluyor.Karaktere göre değişebilir fakat bizim kültürümüzü benimseyen insanlarla çok sorunlar çıkıyor. Bence ya daha önce evliliği olmadıysa rahat,geniş,çevresel etmenlere boyun eğmeyen bir insan olacak ya da daha önce bir evlilik yapmış ve seni anlayan birisi olacak.

bi fotoğrafla oluyo muymuş o işler :)

Bu kadar büyük bi yalanla bi işe başlamak hiç hayırlı olmaz gerçekten yalanla başlayan ilişkiyi yürütwbilmek büyüüük bi sevgi gerektiriyor. Dürüst yaklaşın olacağı varsa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…