Teklif

Komşu düşmanlar da nedir ? Kimden bahsediyorsun ? Sırtını kocaya dayayıp ekmek elden su gölden yaşayacağım diye bütün rezilliklerine de katlanmak zorunda kalacaksın ..çalışmayı dene ..kocaya ihtiyacın olmadan ayakta kalmak için ön şart bu ..
Boşanmış kadınlara kötü gözle bakan cahil art niyet li insan lardan bahsediyorum komşulardan, zaten o kişi de çalışmayan istiyormuş ben çalışmayı düşünüyorum kimseye muhtaç olmadan yaşamak

Söylemen gerekir. Maalesef kadınların daha önceki evliliği toplumumuzda yadırganıyor,kadının ikinci evliliğini bekar bir erkekle yapması istenmiyor.Bu durum her türlü konuda karşına çıkıyor.Halbuki evlilik gibi ayrılıkta normal.Tabi ki hem mantığına hem de kalbine uygun bir eş mutluluğun sırrı.İnşallah hayatının ilerleyen zamanlarında seni seven ,senin sevdiğin biriyle olursun.
Amin inşallah cok tesekkur ederim :KK200::KK68:

Güzelce evlenmişsiniz olmamış . Bunlar nüfus müdürlüğünde kayıtlı elbette çıkar çocuk yazdırma , aile kayıt örneği vs . Yine uzaktan birileri mutlaka bilir evlendiğinizi kulaklarına gelir . Her türlü öğrenilir yani . Çocuk daha önce hiç evlenmemişse işinizin bozulma ihtimali çok yüksek çünkü bekar erkekler görücü usulü böyle bir evlilik yapmıyor . Hı nasıl olurdu ? Adam size aşık olurdu . O zaman önemsemezdi . Ama durum aile ayarlaması olunca biraz düşük ihtimal .
Evet cok düşük ve aşık bile olsa ailesi istemez erkekler de her zaman ailesinin yanında olur :(((((

Evet cok düşük ve aşık bile olsa ailesi istemez erkekler de her zaman ailesinin yanında olur :KK43:((((
Sıkmayın canınızı . Sizi mutlu edecek bir kişi elbette çıkar karşınıza . Boşanmış olmak bir kusur değil . Şartları uygun biri ile mutluluk size de nasip olacaktır

Sıkmayın canınızı . Sizi mutlu edecek bir kişi elbette çıkar karşınıza . Boşanmış olmak bir kusur değil . Şartları uygun biri ile mutluluk size de nasip olacaktır
Inşallah hayırlısı olsun , evlilik de yaşamadım ama işte kadınlara zar olarak baktıkları için

Evet gercekten öyle , kadına kötü namussuz gözüyle bakılıyor , her konuda nasıl çıkıyor , halbuki erkekler sadece hevesi için bile evlenebiliyor her şey erkeğe bağlı sonra da kadın suçlu oluyor en büyük tepkiyi kadınlar veriyor zaten
Şöyle ki erkek hiç evlenmemişse senin daha önceki evliliğini sindiremiyor. Ne yapsanız onunla da mı yaptın oluyor.Karaktere göre değişebilir fakat bizim kültürümüzü benimseyen insanlarla çok sorunlar çıkıyor. Bence ya daha önce evliliği olmadıysa rahat,geniş,çevresel etmenlere boyun eğmeyen bir insan olacak ya da daha önce bir evlilik yapmış ve seni anlayan birisi olacak.

Merhaba arkadaşlar ben ayrıldım memleket ten uzak bir yeri işim var dı onun için gitmiştim tanıdık bir tanıdığımın tanıdığı bana oğluyla evlenmeyi teklif etti ama ayrıldığımı bilmiyor söylersen kabul etmezler diye hiç söylemeyim diyorum fotoğraf göster di beğendim napıyım sizce kalbim de kimse yok .

bi fotoğrafla oluyo muymuş o işler :)

Bu kadar büyük bi yalanla bi işe başlamak hiç hayırlı olmaz gerçekten yalanla başlayan ilişkiyi yürütwbilmek büyüüük bi sevgi gerektiriyor. Dürüst yaklaşın olacağı varsa olur

Back
X