Teklif

Bedava urun almaktan ziyade kendisine yakin olmak icin kabul ettigini dusunebilir.. Bu daha kotu bence..
Reddetmissin, oylece kalsin derim

O diger yanini dinleme sen reddet ilk verdigin karar dogru onumu demek istedi bunumu demek istedi seklinde dusunme olasiligi varsa kapilari kapatacaksin ben oyle yapardim

sanırım.

Bedava urun almaktan ziyade kendisine yakin olmak icin kabul ettigini dusunebilir.. Bu daha kotu bence..
Reddetmissin, oylece kalsin derim

bu yüzden reddettim zaten ama sonra haberi varmış benim yaptığım birşey olmadığını bildiğini öğrendim yani tamamenkarşı taraftan gelen bir teklif

Hoşlandığınız kişi sizden hoşlanmıyor, adam açıkça arkadaşız demiş.
İşi reddetmişsiniz ama yine de kabul etsemiydim diye soruyorsunuz.
Bence içten içe o adamla irtibatta olabilmek için istiyorsunuz bu işi.
Platonik aşkı seviyorsunuz siz.
Platonik aşk yaşamayı bırakın, size kıymet vermeyeni, sizi sevmeyeni siz de sevmeyin.
Ama sizde tam tersi oluyor, adamlar uzaklaştıkça daha da kıymete biniyor.
Hayatı kendinize zehretmeyin.

Hoşlandığınız kişi sizden hoşlanmıyor, adam açıkça arkadaşız demiş.
İşi reddetmişsiniz ama yine de kabul etsemiydim diye soruyorsunuz.
Bence içten içe o adamla irtibatta olabilmek için istiyorsunuz bu işi.
Platonik aşkı seviyorsunuz siz.
Platonik aşk yaşamayı bırakın, size kıymet vermeyeni, sizi sevmeyeni siz de sevmeyin.
Ama sizde tam tersi oluyor, adamlar uzaklaştıkça daha da kıymete biniyor.
Hayatı kendinize zehretmeyin.

1 ) ben o adamla değil bana yazan bayanla muhatap olacağım kabul edersem daima
2) benim merak ettiğim teklifi onun yaptırıp yaptırmadığı o yaptırdıysa neden böyle bir teklifte bulundukları

Ne farkeder? Onemli olan kabul edersen cikarilacak anlam

tekrar bir teklif daha gelirse o zamn düşünürüm.

off bu olayda bile hoşlandığım adamın durumdan haberi varmış, acaba o bana yakın olmak için mi teklifi yaptırdı, acaba benden hoşlanıyor mu umudu var resmen, pes artık.

2) benim merak ettiğim teklifi onun yaptırıp yaptırmadığı o yaptırdıysa neden böyle bir teklifte bulundukları

tekrar bir teklif daha gelirse o zamn düşünürüm.
Is teklifi diye buyutmeye de gerek yok, geliri bile yok, urunlerini denetecekler eşantiyon usulü anladigim kadariyla..
Bidaha gelse de teklif kabul etme derim..
Adam yakin olmak istedigini dusunecek cok yuksek ihtimalle.. Teklifi o mu yaptırdı niye yaptırdı diye anlam cikarma bosuna.. Duygularini biliyo adam, boyle dolambaçlı yollara girmez sana ulaşmak icin, gelir soyler; zor degil..

Is teklifi diye buyutmeye de gerek yok, geliri bile yok, urunlerini denetecekler eşantiyon usulü anladigim kadariyla..
Bidaha gelse de teklif kabul etme derim..
Adam yakin olmak istedigini dusunecek cok yuksek ihtimalle.. Teklifi o mu yaptırdı niye yaptırdı diye anlam cikarma bosuna.. Duygularini biliyo adam, boyle dolambaçlı yollara girmez sana ulaşmak icin, gelir soyler; zor degil..
ulaşmak amaçlı değilde neden böyle birşey teklif etti bayan bana onu düşünüyorum sonuçta sadece tek ben değilim. ama ben ilgili bir şekilde elimdeki ürünün yorumunu onlara ilettiğim için belki de. zaten beyfendi 3-4 güne benim olduğum şehire gelecek bana geldim demezse bile kardeşime haber verir

ulaşmak amaçlı değilde neden böyle birşey teklif etti bayan bana onu düşünüyorum sonuçta sadece tek ben değilim. ama ben ilgili bir şekilde elimdeki ürünün yorumunu onlara ilettiğim için belki de. zaten beyfendi 3-4 güne benim olduğum şehire gelecek bana geldim demezse bile kardeşime haber verir
Haber verip vermemesi neden onemli ki? Dostumsun demedi mi?

İşte sıkıntı burda siz her davranıştan, her cümleden bir anlam çıkarmaya çalışıyorsunuz.
Sonra da üzülen siz oluyorsunuz.
Bu işi hoşlandığınız kişi teklif ettirmiş olsa ne değişecek ki, adam duygusal manada kapıları kapattı ''dostumsun'' dedi.
Ondan umudunuzu kesmeniz için daha ne demesi gerekir ki.
Bu teklifi yok sayıp önünüze bakmalısınız.

Back
X