nesrın sızın branşınız nedir, merak ettım, özel ders vermeyı deneyebılırsınız. bence kabul etmemenız daha hayırlı gıbı. arkadaşlar da demış zaten yeni dersane ve 29 çocuk varmış bu durumda zaten ücretının ödenmesi zor olurdu bence.
benim branşım fizik maalesef...devlet pek öğretmen almıyor,bu sene hiç fizikçi almadı..bende zaten bunun için öğretmenlik için uğraşmayacağım ,normal memurluk için gireceğim..bu teklif geçen sene olsa idi kabul edebilirdim ama bu sene kabulo edersem ve iyi çalışamazsam bir sonraki sınav benim için 2012 yılında..çok zaman var yani..bana fen filgisi fizik denilmişti 4 ay önce..şimdi sordum hangisi ağırlıklı olacak diye..net bişi demedi..kimyacı varmış ,o her ikisinide yapıyormuş..ben fenfilgisi olabilirmişim ama fen bilgisi öğretmeni alınıp beni fiziğe kaydırabilirmiş ,yada bir fizikçi alıp beni fen bilgisi yapabilirmiş...
eski binaya eşimle gitmiştik yazın,öğretmeni yoktu ,eşim binayı hiç beğendi.daracık merdivenden çıkıyorsunuz , katlara geldiğinizde , orası da daracık ve tek bir tarafta kapı var..içeriside küçük..diğer katları görmemiştim ama aynı olduğunu düşünürsek oralarıda küçüktür..eşimde burası küçük ,birde dershane değil etütü merkezi ,pek öğrenci gelmez ,paranı alabilecenmi demişti ,biraz moralimi bozmuştu...bu yeni taşınılan yer güzel ama dediğim gibi inşaat bitmemişki..
aslında çok istemiştim ama bu şartlarda emeğim boşa gider de ,dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan da olurum diye korktum
burası küçük bir yer ,ben özel ders vermek istedim ama eşim öğrenci olmaz falan dedi..bende kalkışmadım..
ücretli öğretmenliğe başvuru yaptım ,o çıksa idi kabul ederdim çünkü en az 2 günüm tatil olacaktı..yarım gün boş olacaktım birde istediğim zaman bırakma durumum var..en kötü ihtimal 15 tratile kadar çalışırdım
ben 1,5 ay bir dershanede çalıştım..haftada 1 gün 5 saat derse gidiyordum.yani ayda 20 saat..ayda 220 tl geçiriyordu elime...
pişmanmıyım ,hayır pişman değilim şimdi ve pişman olmamak içinde elimden geleni yapacağım yani çok çok çalışacağım.) umarım eşimin yüzünü kara çıkarmam:)