teklifi konusunda kafam kark

gittim konuştum..konuştuğum kişide fizikçi.)bayağı sohbet ettik..sabahtan akşam 7 ye kadarmış ,cüzi bir ücret veriyorlarmış falan filan..bence kaybedeck bişiyim yok nasılsa..dedim ben kpss ye çalışıyorum..günde 3 saat gelirim..500 tl istiyorum falan filan dedim..o da değerlendireceklerini söyledi...kendi şartlarını sundu benden de sunmamı istedi ,bende söyledim..1 hafta içinde cevap vereceklermiş...bakalım..olmazsada üzülmeyecem

hayırlısı olsun hakkında..
iş hayatında şartlarını kendin belirlersen mutlaka iyi konumda olan bir firma kendine güveniyorki bu kadar kati konuşuyor diyecektir.
en güzelini yaptın..

ihtiyacınız varsa siz bilirsiniz ama anladığım kadarıyla ortam çalışmak için uygun değil ne kadar başarı yakalayabilirsiniz siz bilirsiniz

evet malesef para vermiyorlar..öğretmeni ezen yine öğretmen değilmi?
sonrada birileri çıkıp diyor ki ,öğretmenlik ayaklar altında,herkes basit görüyor ,herkes öğretmenlik yapmaya kalkıyor vsvs....ee sen kendi meslektaşını ezdikten sonra başka meslekten olanlar ,diğerleri hayli hayli ezer değilmi?

girdim kpss 10 dan 75 aldım tabi atanmam imkansız..öğretmenlik istemiyorum zaten pek almıyorlarda..seneye bir daha gireceğim.hazırlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…