- 1 Eylül 2013
- 1.194
- 241
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba;
Dün bir olay yaşadım. Hala etkisindeyim. Hem utandım, hem korktum.
Dün bir teknoloji mağazasını geziyordum. Telefon alacaktım. Büyük bir yer böyle.
Neyse reyonları gezerken, sürekli karşıma çıkan bir adam farkettim.
Tesadüftür dedim, yolu değiştirdim. Baktım diğer reyonun ucundan yine bu karşıma çıktı.
Anlaşıldı niyet belli deyip, koşturarak mağazadan kaçtım.
Ama takip edildiğimi anlamam uzun sürmedi tabi. Daha peşimden geliyordu.
Ve iğrenç bir şekilde beni baştan aşağı süzüyordu. Yani nasıl desem, yiyecek gibi. Nasıl utandım yaa.
Hani çok dikkat çekici de değildim, ki olsam ne olur, yine tacize hakkı yok.
Çok zor atlattım adamı, nereye gitsem geliyordu çarşıda. Filmlerdeki gibi resmen takipçimi atlattım resmen.
Ben tek başıma sokağa çıkamayacak mıyım şimdi? Hayır bir de teknoloji mağazasında pusuya yatmış, burası da ayrı mesele
![]()
Yaşadığınız korkuyu anlıyorum benim böyle eve kadar takip edildiğimi fark etmeyip asansörde saldırıya uğramışlığım var.Çığlığı yaygarayı basınca korkup kaçıyorlar Surrender'in dediği gibi ama yaşadığınız travmalar korkular size kalıyor.En güzeli yanınızda biber yazı taşıyın, akşam eve dönerken falan avuç içinizde taşıyın.Geçen kozmetik satan bir dükkanda gördüm 12 tl.Ki ben eve taksiyle dönüyordum o gün manyak arabayla taksiyi takip etmiş.Ben şikayetçi oldum hala sonuçlanmadı...Keşke o gün iki tane de patlatsaymışım diyorum şöyle bacak arasına bir iki tekme içim soğurdu.
Yaşadığınız korkuyu anlıyorum benim böyle eve kadar takip edildiğimi fark etmeyip asansörde saldırıya uğramışlığım var.Çığlığı yaygarayı basınca korkup kaçıyorlar Surrender'in dediği gibi ama yaşadığınız travmalar korkular size kalıyor.En güzeli yanınızda biber yazı taşıyın, akşam eve dönerken falan avuç içinizde taşıyın.Geçen kozmetik satan bir dükkanda gördüm 12 tl.Ki ben eve taksiyle dönüyordum o gün manyak arabayla taksiyi takip etmiş.Ben şikayetçi oldum hala sonuçlanmadı...Keşke o gün iki tane de patlatsaymışım diyorum şöyle bacak arasına bir iki tekme içim soğurdu.
kıyafetinle falan alakası yoktur, adam sapık sen çarşafta giysen zihniyeti pis bu erkeklerin![]()
Geçen gün otobüs bekliyordum adamın biri arabasıyla gelmiş önümde duruyo ileri gidiyorum kornaya basıyo filan
Hayır nasıl bir sapıklık nasıl bir beyin ölmüşlüğü ki yoldan kadın ayartmaya çalışıyorlar
Sen takip edince aiiyy bana vuruldu galiba diyip geri mi dönecekler?
Hoş bunu yapan çok kadın var ülkede ondan cesaret alıyorlar 10undan 1i illa ki he der diye![]()
Çok teşekkür ederim, bıçaklanmakta nedir aman Allahım.Ne ruh hastaları geçiyor yanımızdan belki fark etmiyoruz.Yazınızı görünce şimdi aklıma geldi, uzaktan bir akrabamın başına gelmişti, asansöre kadar takip edilmiş o da ama malesef bizler kadar şanslı değildi, bıçaklanmıştıneyse çok şükür ki birşeyi yok kızcağızın ama insanın yaşadığı travma yeter gerçekten. Allah kötülerden korusun bizi ne diyeyim.
Siz de ucuz atlatmışsınız, umarım davanız da güzel sonuçlanır.
Ahaha .
Niye bilmiyorum guldum .
Keşke olmasa ama oluyor iste .
Birde küçük çocuk gönderip numara isteyen cinsleri var bunların .![]()
cidden ya benim yanıma simitçi çocuk gelip şurdaki abi numaranızı istiyormuş dedi
yüzüğümü gösterdim
abiye bakmaya utandım kaçtım
her yerde her türlü tacize meyilli sapıklar olacak kendilerini poh sanıyolar yaben de inadına gözlerinin içine bakıyorum, kaçmıyorum "ne var bilader"
der gibisinden o zaman bişey demiyolar laf atmıyolar
![]()
Ben bakamıyorum işte, oldum olası mülayim, sakin bir tipim vardır. Ondan cesaret alıyorlar. Ben sevgilimin bile gözüne bakamazdım var sen hesap et![]()
ya bakıcaksın işte bak bir dene iki dene görceksin onlar kafasını eğen kadına laf atıyorlar kaldırıcan o ayıyla göz göze gelicen içinden ne var huleyn ne bakıyon diceksinistersen dışından de ama sonu ne olur bilmem
![]()
Şimdi ayıplama ama şişkoyken hiç böyle sorunlarım yoktu benim.Bunu demek istemezdim ama
![]()
onla alakası yok ki zaten nefes alsın yetiyor bazı tiplere =)
Ahaha .
Niye bilmiyorum guldum .
Keşke olmasa ama oluyor iste .
Birde küçük çocuk gönderip numara isteyen cinsleri var bunların .![]()
2 sene önce kız arkadaşımla tatildeyken , çok lüks bir otelde küçük bir çocuk gelip, 3 şezlong ötedeki gencin bizle tanışmak istediğini söylemişti bize.
inanılmaz bir cevap vermiştik çocuğa söylemesi için. ama sonra daha büyük bir sıkıntı olmuştu. neyse , o geldi aklıma yorumunuzu okuyunca..
var maalesef..![]()
Ne söylemiştiniz![]()