- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
Kızlar takip edildiğinizde, sözlü ya da fiziksel taciz edildiğinizde susmayın, kaçmayın.... Özellikle takip olaylarında gerekirse etraftan yardım isteyin. Polis görürseniz hemen yanına gidin. Eğer polis yoksa yaşlı teyzeler polisten daha çok işe yarıyor. Hemen sığının. Vallahi çenesiyle öldürüyor takipçiyi bizzat yaşadım. Tacize gelince, sustukça taciz artar unutmayın. Bakın bundan yıllar önce otobüsle cinnah'tan yukarı çıkıyorduk. otobüs tıklım tıkış dolu. Bir tane benden beş altı yaş büyük bir kadın. Belli ki bir yerde çaycı ya da temizlikçi. Başı falan da kapalı. Ter içinde kalmış ama suratı nasıl ağlamaklı. dikkatimi çekti. arkasında hayvan gibi kıllı mıllı bir adam kadının göğsünü okşuyordu. Kadın ağladı ağlayacak ama ses çıkarmıyor. Abla sen şuraya geç deyip arkama aldım kadını, adama da yüzümü dönüp elimle koridoru kapattım kadının yanına geçemesin diye. Kadın bir sonraki durakta inince adam da inmek istedi itekledim sen bu durakta inmiyorsun amca diye bağırdım. Adam sesini bile çıkaramadı. O kadının inerken bana minnet dolu bakışını hiç unutmadım. Kendim de tacize uğradım. Daha doğrusu taciz etmeye çalıştılar. Hiç çekinmeden yüksek sesle uyardım. Böyle yapınca anında siniyorlar. Bu tacizci sapıklar inanın sizin korkunuzdan besleniyor. Siz sert çıkınca da kuyruğu sıkışmış it gibi sığınacak delik arıyorlar.