• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrar acıyorum konuyu lütfen yardim

Cansu098

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
624
226
18
35
Konu su bizim bi tanıdık var. Her gun geliyor. Evinden ne çağırıyor nede sen gitsen müsaade olmuyor. Evinin icine giriyorsun diyo ben buraya gideceğim deyip yol veriyorkızlar . Bu kişi esimin akrabası . Bengıtmıyorum diyorum oda gelmesin dakikadaBirr arıyor müsait degilim diyorum . Bi bakiyom kapıda bitiyor gelmiş . Diyorum müsait degilim . Diyo canım sıkıldı geldim . Bende gurbetteyim hic kimseyi bilmiyorum kimseye gıtmıyorum. Ya diye bilir bu günde o gelsin yaziktir. Cocuklarım bile biryere fazla goturemiyorum . Küçükler Kimseyide rahatsız etmek istemiyorum . Sizce bu kadın gelince esimi bahane edip bisey demek istiyorum esim demiş gibi ;ya hep geliyorlar hic çağıran yok "yada buna benzer . Bana yardımcı olun başka ne yapabilirim . Bide dedikodusu. Kapıyı acmayın demeyin cunku cocuklarım var biride bebek sesler malum cok oluyor . Bana guzel bi laf söyleyin esim dedi derim.

Back