- 13 Temmuz 2017
- 545
- 918
- 103
- Konu Sahibi Kalplizebra
-
Aldattigi kisiyi yeniden aldatir cunku aldatarak zaten onu kaybetmeyi goze almistir. Ama birini aldatip baska bir kisiyle birlikte olmussa illa onu da aldatacak diye birsey yoktur bence. Cunku belki onu kaybetmeyi goze alamayacak kadar cok seviyordur.Arkadaşlar merhaba,
Arkadaşımla oturmuş bdvyi okuyoruz
Farkettik de ne kadar çok aldatılma konusu var, ki bir tanesi de benim konum. Daha taze olan ise yanımdaki arkadaşımın durumu.
Oturduk konuştuk işin içinden çıkamadık. Ben de dahil, açılan aldatılma başlıklı konularda çoğumuz; “affetme, yine aldatacaktır” yorumunu yaptık, yapıyoruz.
Bizim bir kız arkadaşımız var zamanında sevgilisine ihanet ederek şu an ki eşiyle evlendi. Ara sıra görüştüğümüzde eşinin de kendisinin de çok mutlu olduğunu görüyoruz. Kendisi hala o kişiye karşı pişmanlık duyuyor, vicdan azabı çekiyor, kendine sayıyor da sövüyor da, zaman zaman aklına gelip ağladığını, çocuğunun ileride hayatındaki insana asla bunu yaşatmaması için elinden geleni yapacağını söylüyor.
Bu arada bunu yaptığında da ergen falan değil, 27 yaşında bir kadındı.
Neyse bu tarz durumlarda sizce cinsiyet farkı var mıdır?
Hani diyoruz ya aldatmak kişinin karakteriyle ilgili bir sorundur diye. Fakat yukarıda verdiğim yaşanmışlıkta bunun tam tersini görüyoruz. Gerçekten aldatan kadın/erkek, affedildiği takdirde eninde sonunda yine aldatır mı / aldatıyor mu?
Tek bir cinsiyet üzerinde durmaksızın cevaplarınızı merak ediyorum.
Aldatma sevme meselesi değil kişilik bozukluğudurAldattigi kisiyi yeniden aldatir cunku aldatarak zaten onu kaybetmeyi goze almistir. Ama birini aldatip baska bir kisiyle birlikte olmussa illa onu da aldatacak diye birsey yoktur bence. Cunku belki onu kaybetmeyi goze alamayacak kadar cok seviyordur.
İhanet ederek baska biriyle evlendi derken mesela?Hala sevgiliyken mi gitti evlendi yoksa ikisiyle de görüşüp birini mi seçti.İkisi farklı çünkü evet hala sevgiliyken biriyle görüşüp aklına yatınca ayrılmak cok çirkin ama evliyken aldatmakla kıyaslanamaz bence.Yani arkadaşınız aldatmayabilir.
Belki taşlanıcam ama sevgiliyken aldatmakla evliyken aldatmak bana aynı gelmiyor.Sevgiliyken aldatan evliyken aldatır diyemem ama evliyken bi kez aldatan bi kereyle kalmaz ona eminim.
İhanet ederek baska biriyle evlendi derken mesela?Hala sevgiliyken mi gitti evlendi yoksa ikisiyle de görüşüp birini mi seçti.İkisi farklı çünkü evet hala sevgiliyken biriyle görüşüp aklına yatınca ayrılmak cok çirkin ama evliyken aldatmakla kıyaslanamaz bence.Yani arkadaşınız aldatmayabilir.
Belki taşlanıcam ama sevgiliyken aldatmakla evliyken aldatmak bana aynı gelmiyor.Sevgiliyken aldatan evliyken aldatır diyemem ama evliyken bi kez aldatan bi kereyle kalmaz ona eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?