Tekrar barışmalı mıyım ?

Tesekkur ederım kızlar haklısınız barısmak bır cozum olmıcak hıcbısey eskısı gıbı olmıcak en ıyısı kendı hayatıma devam etmek sonucta benım duzenım bozulmıcak zaten benım evımde oturuyoduk en ıyısı herseyı unutup kendı hayatımı yasamak
ada'cım ,''eskisi gibi olmayacak '' diyorsun,ama eskide de bişi yok muş ki zaten !
evliliğin ilk günleri zaten şüpheler,sorunlar başlamış ...

adacım canım sende kafanda bence bıtırmıssın denemnın senı uzmesınden baska faydası olacagını dusunemıyorum ben

saglıklı bı karar ıcın 1 gun sadece saglıklı kafayla esını dusun ıyı yonlerını kotu yonlerını onunla bırlıkte bı hayat paylasmak ısteyıp ıstemedıgınıı kararını sen ver canım

mutlu olmamissiniz ayrilmissiniz ve bosanmak icin senden para istiyor.. Zaman gecip kendi kafasinda hesaplar yapip tekrar barismak istiyor.. hic guven vermeyen bir tip.. defalarca elin evli karisiyla konusmus.. evine ilgi gostermemis.. Borclarla sizi basbasa birakmis bosanmak istediginiz zamanda para talep ediyor ikinci bir sansi hak etmiyor benim icin.. maasiniz iyi herseyiniz tamam kimseye ihtiyaciniz yok bence.. oyle bir insanin kocaligina bile..

Evet canım onuda yaptım eksıler agır bastı ama yınede bırılerıne danısmak ıstedım ılgilemdıgınız ıcın cok mutlu oldum cok tesekkur ederım hepınıze Ayrılık kararımın dogru olduguna karar verdım Hepınızı cooookkkkk opuyorum ınsalah sızın evlılıklerınız uzun omurlu olur ve benım gıbı talıhsızlıkler yasamazsınız

Manevı olarak yanımda olmadıktan sonra onu es olarak goremedıkten sonra neden ona ıhtıyacım olsun ben bıle kadın olarak gurur yapardım onun parasını ıstemezdım ama bıraz gururlu olmadı

Sagol insallah omur boyu surer evlilikler mutlu olundugu muddetce.. Sanada bol sanslar hayirlisi olsun.. kendi degerini bil..

sımdı dusunuyorum ya maasım olmasaydı ne yapardım ortalarda kalırdım ya calısmıyor olsaydım ne yapıyosun dıye bıle sormıcaktı demekkı nasıl gecınıyosun dıye sormıcaktı ama sımdı bu durum sadece ıcımı acıtıyo ama zaman herseyın ılacı olucak ınsallah hemen bu davayı bıtırıp bı tatıle cıkıcam artık adını bıle anmak ıstemıyorum gozumde bıttı artık karsıma cıkıpta kafamı karıstırmasınada ızın vermıcem

Ada kendini sansli hisset.. okumussunuz meslegin var belki ailende destek sana.. Sana para lafini eden sirtini sana bir sekilde dayamak isteyen bir insan somurmekten baska bir sey yapmaz.. Kafani karistirmaya kalkarsa senden talep ettigi parayi dusun ve seni sanki mecburmussun gibi sorumsuzca borcla biraktigi zamani. Ben illk evliligimde bosandigim zaman isim yoktu birsey talep etmemistim o takilarimin derdine dusmustu.. bana ait olan cok seyi dagittim. tek bir odada yasadim uzun bir zaman ama pisman olmadim cunku canimi acitan kimse yoktu yanimda.. uzuleceksin zaman zaman ama gecer hepsi.. elinde guzel firsatlarin varken degerlendir..

Ah canım buda takıların derdıne dustu cıkarıp verdım ısı takılara kaldıysa alsın ne halı varsa gorsun tek ıstedıgım huzur mutlu olmak cok yoruldum artık

Bellıkı kendınızı boslukta hıssettıgınız, alıskanlıklarınızıdan bır anda vazgectıgınız ıcın bu sekılde dusunmussunuz. Zıra sızde bu dusuncenın ne kadar yanlıs oldugunun farkındasınız.
Ne yazık kı hıc kımse bır anda degısmıyor, bır cok tecrubeler yasamalı, bu tecrubeler canını yakmalı kı degısme ıhtımalı olabılsın.
Esınızın tecrubelerı olmus, fakat canı yanmamıs. O sorumluluklarını bılmemıs, sıze gereklı ıtınayı gostermemıs ve bunlardan oturu hıc bır sekılde canı yanmamıs. Butun sıkıntılara sız katlanmıssınız.

Oyleyse degısmesı olagan kısı kım?

Verdıgınız karar en dogrusu. Hanı sans verılır fakat boylesıne degıl. Ufak puruzlukler vardır, konusularak halledılebılecek turden. Ya da kendı alternatıflerınızı yasayabılecegınız... Fakat sorumsuzluk cok baska bır kavram!

bencede böyle adama dönülmez..inşallah bundan sonra allah iyilerle karşılaştırsın..iş kadar eş de çok önemli bir bayanın hayatında..her zaman söylemişimdir...

Sorumluluğunu bilmeyen bir adama ikinci şansı verme bence...Adam seni o kadar borçla bırakıp gitmiş, borçlar bitince hadi barışalım mı diyo yani...Hiç iyi niyetli gelmedi bana

yol yakınken dön arkadasım bu adam ya yıllar sonra emekli maaşına bile haciz getirirse..cok gördüm boylelerını ne yazıkki..

Sana yaptıklarına rağmen hala barışayım mı diye soruyor musun?
Ne için?
Tekrar seni yolda bıraksın diye mi?
Aman Yarabbim...
Şaka olmalı bu!
akannehir

Haklısınız ama korkuyorum.Tekrar tekrar aynı seylerı yasamak cok zor gelıyor. Mahkemeden once kararımı vermem lazım ama aileme durumu nasıl acıklıcagımıda bılemıyorum. Eşim evıne karsı cok ılgısızdı dunya kadar taksıt ve kredı kartı borcuyla bıraktı gıttı. Ve ayrı kaldıgımız 2 ay boyunca ne yaptıgımı bu odemelerı nasıl yaptıgımı sormadı bıle. Cok sukur gelırım ıyı zorluk cekmedım ama bır kadın olarak bu durumda benı bırakmıs olması cok zoruma gıdıyor ve kredı kartı borcu ortak kartımızın borcu tek basıma harcamısta degılım. Tabıkı taksıt odedıgım ıcın kartlara dogru duzgun para yatıramadım. Evının dısındakı hersey onun ıcın cok onemlı. Bu arada eşimin geliride benden az. Ama ne olursa olsun baskaları ıcın ınsan karısını bu kadar buyuk bır yukle ortada bırakırmı. Tekrar barısmak benım ıcın ne kadar dogru bılemıyorum. Kafam cok karısık. Tam yanlız yasamaya alısmısken kendımce bır duzen oturtmusken tekrar aynı sıkıntıları yasarmıyım sorusu kafamda dolasıp duruyor. Ooooooooofffffffffff kafam cok karısık

kesinlikle barışma....seni borcun harcın içinde bır adamdan nasıl bir düzelme bekliyosunki...karakteri böyle olan biri değişse bile ne kadar değişir..böyle bir koca için DENEMEYE DEĞMEZ...Hayatanıa bak canım..kur düzenini..elbet senin anlayan ve gerçekten seven biri çıkacaktır karşına.....

Adam seni aldatmis ta zaten.
Sonra bide üstüne borc birakip gitmis
ardindan bosanmak icin para istemis ?
sen kendi düzenine alismissin, zaten iyide para kazaniyormussun
napcaksin o sorumsuz yüzsüz adami, bencede birak gitsin madem..

tabiiii borçlar bir şekilde ödenmiş sıkıntı kalmamış artık eve dönebilir.. malum birinin yemek yapıp gömleklerini ütülemesi falan lazım...

sorunlar o kadar da hoş şeyler değilmiş, mesele sorun varken yanında olmak, yumurta kapıya dayanınca veya sorunlar çözüldükten sonra gel barışalım demek değil

Evet canım onuda yaptım eksıler agır bastı ama yınede bırılerıne danısmak ıstedım İlgilemdıgınız ıcın cok mutlu oldum cok tesekkur ederım hepınıze Ayrılık kararımın dogru olduguna karar verdım Hepınızı cooookkkkk opuyorum İnsalah sızın evlılıklerınız uzun omurlu olur ve benım gıbı talıhsızlıkler yasamazsınız

canım benım eksıklerı agırsa yapacak baska sey en ıyı kararını almıssın canım arkdasım yanındayız herzman datlum uzulmee bunlarda gecerrrr

Back
X