Tekrar barışmalı mıyım ?

sen çook güçlü Bi kadınsın.. Bi kadın olarak seninle gurur duydum inan ! ama senin yanına dağ GiBi bi adam yakışır.. arkanı yaslayaBileceğin, sonsuz güven duyabileceğin, böyle seni ve yuvasını erkek giBi sahiplenecek Bi eş lazım.. üzgünüm ama Bu adam sana ne koca oluuuur, ne de ilerde doğacak BeBelerine BaBa.. senin gibisini hayatta Bulamaz, Bunun da farkında, umarım seni ikna etmeyi Başaramaz, umarım Böyle Bi adamı kanatlarının altına alma kararı almazsın.. önün açık olsun, umarım güçlü, dağ giBi yüreği olan, her türlü engelde senin ellerinden tutup engelleri el ele aşaBileceğin, her daim sırt sırta verip hayatın her engeBesini BeraBer aşaBileceğin Bi adam Bulursun.. umarım sırtını hiç tereddüt etmeden yaslayaBileceğin Bi eşin olur olacaktır da Ben inanıyorum..

canım ben yeni boşandım gecen yılda boşanma davası açmıştım fakat yalvardı yakardı barıştım bir şans dedim verdim ona bunu çok görmedim tam 10 sonrada boşandım artık ne anlarsan huylu huyundan vazgeçmiyoooo

canım ben yeni boşandım gecen yılda boşanma davası açmıştım fakat yalvardı yakardı barıştım bir şans dedim verdim ona bunu çok görmedim tam 10 sonrada boşandım artık ne anlarsan huylu huyundan vazgeçmiyoooo

Dogru soyluyosun bende cok dusundum bu arada huylu huyundan vazgecmez. Daha buyuk seyler yasamadan tamamen bıtırmek kararım. Sen neden bosandın? Sizin sorununuz neydı?

Bir evliliğin bitmesinde sanırım en sancılı süreçtir boşanmaya karar vermek.

Siz bu zor aşamayı aşmışsınız,şimdi tekrar dön başa yapmak aynı kısır döngüyü yaşamaktan başka bir şeye yaramaz.

Neden madem barışmak istiyor o zaman bir şans verin demiyorum çünkü karşımızda boşanmak için para talebinde bulunan bir erkekten söz ediyoruz.

Bırakın sizin hayata karşı sağlam duruşunuzu engellemesin tekrar yanınıza yanaşarak..

ışte bu yüzden her kadın kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmeli. Evlendiğinde maddi anlamda eşine ihtiyacı olmaması aslında büyük bir avantaj. Ama herkes sizin gibi şanslı değil. Doğru yolu bulmuşken, acabalarla kafanızı doldurmanıza hiç gerek yok. Bildiğinizden şaşmayın bence, değişmez hiç bir insan yıllar geçse de. Ayakları yere basan, özgüveni yerinde birini yakıştırmalısınız yanınıza. Tabii ki eşler birbirine her konuda yardım etmeli, diğeri yetemediğinde. Fakat sizinki tek taraflı anladığım kadarıyla. O yüzden tekrarlamanızın anlamı yok. Geçmiş olsun. :)

Dogru soyluyosun bende cok dusundum bu arada huylu huyundan vazgecmez. Daha buyuk seyler yasamadan tamamen bıtırmek kararım. Sen neden bosandın? Sizin sorununuz neydı?

sorun başlıca o adamdı. kafasız sorumsuz hiç bir işe dikiş tutturamaması eski konularımı bilenler bilir ben çok agır yasadım şiddette vardı:((( nese kabus bitti canım kararından dönme derim inan haketmiyolar ne çok eskimiz var! tarihi geçmiş ayrılıklar, vadesi dolmuş yalnızlıklar... eskiciye verilseler, eder mi bir ömür huzur kadar?

Back
X