Tekrar dünyaya gelseniz yine eşinizle evlenir misiniz?

bende yine dünyaya gelsem eşimle evlenirdim anlayışlı olması benim için büyük bir nimet beni sevmesi çok güzel şevkatli

hele bi evlenimdeee aşkimcimlaaa :) ondan sonra söylerimmmmm sözzzzzz:))) ama sanriim terddütsüz ben şimdiden sadece ufuğum diyebilirimmmmm tek o çünkü özelll

ay kesinlikle evet beni bazen üzüyor ama 4 yıl çıktım 3 yıldır evliyim ama hala aşığım yahuuuu bendemi bir salaklık var acaba hani aşkın ömrü 1 yıldı
adszjn1.png

arkadaşım nasıl aşk sürüyo be anlat şu işin sırrını
aşk maşk kalmadı alışkanlığa dönüştü bizimki ne biarada durabiliyoruz ne kopabiliyoruz bende anlamadım gitti 9 senedir

18 yıllık ewlıyım ama tekrar sansım olsa eş secımımde esımı tercıh etmezdım nedenıne gelınce o A ben Z yım cok farklı karakter ve aıle yapılarımız var ve onsekız yıl boyunce butun cabalarıma ragmen hıc degısmedı .haaa kotu bırımı asla ama hıc karsılasmaması gereken ıkı ınsan ewlenmısız ıste kavga yok gurultu yok kusluk yok ama sewgı ask merhamet ılgı alaka aıt olma duygusuda yok ne dıyelımm varsa oyle bır sansım obür dunyaya alıcaklı gıdıyorumm dıyorum bende boş bır tesellı olsada

hıc tereddutsuz kesınlıkle esım dıyorum.cunku;
1.mukemmel bır es.yardımcı yemek ıstemez secmez ne koysan sofraya yer,ne versen gıyer,gezmeme karısmaz gıyınısıme karısmaz arkadaslarıma karısmaz.ne desem ok sen nasıl ıstersen dıye ılk ve son sozu bana bırakır.
2.mukemmel bır baba.kızları ıcın canını verır gozlenın ıcı guler onlara bakarken oynar ılgılenır ızınlı gunlerınde ve aksamları bana hıc fırsat vermez ılgılenır
3.mukemmel bır ınsan.hayatta kımse ıcın kotu dusunmez ve elınden gelen herkes ıcın yardıma kosar.herkesı allah rızası ıcın sever.
ben ona kanatsız melegım dıyorum kısaca:)))))
hayatımda bana kımsenın yasatmadıgı mutlulugu o yasattı ve yasatmakta.

Eşimle olacaksa düşünmem lazım.
O bir iyi eş, o bir iyi baba ,o bir yardımcı,o bir anlayışlı, o bir .......
Eeee iyide ,olumsuz taraflarıda var.
O bir ......neyse.....
Olumsuz tarafları hadi neysede en büyük hatasını unutamıyorum.
Sırf bu nedenle düşünmez olabilirim....

Kesinlikle evet binkerede dünyaya gelmiş olsaydim yine eşimle evlenirdim ben ondan önceki dönemlerime bile keşke önce tanisaydim diyorum o harika bir insan ona burdan bana yaşattiği herşey için milyonlarca teşekkür ediyorum onu çokkk seviyorum

kessinlikle gene esimle evlenirdim herseyiyle 4dörtlük bi insan benim gözümde o benim vazgecilmezim bitanem allah onu basimizdan eksik etmesin aminnnnnn........

kesinlikle arar bulurdum eşimiŞeniz
başkası benim kahrımı çekemez-tatlicadiarzu-

kesinliklee evlenirdim. hatta öldükten sonra bile eşimle orda bulusmayı birlikte olmayı isterdimm..

100 kere de dünyaya gelsem her seferinde yine eşimle evlenirdimkaydirigubbakcemile5

Eşim 4x4'lük bir koca diyemem. Ama çok güzel bir kalbi var, o yüzden ben öbür dünyadada bile onunla beraber olmak için dua ediyorum :Saruboceq:

biraz daha geç ama yinede onunla evlenmek isterdim.
tabi bu soruya 1,5 yılda değil birde 15 yıl sonra cevap vermek lazım..:sm_confused:
umarım o zaman da böyle düşünürüm..:Saruboceq:

Back
X