• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrar dünyaya gelseniz yine eşinizle evlenir misiniz?

kesinlikle eşimle evlenirdimmmm. aradığım istediğim herşeye sahip çünkü
sevgi, hoşgörü, anlayış, ............................................................v.s

düşünmem lazım:uhm: ama evlenmezdım ya onada dedım zaten dunyaya tekrar gelsem senınle asla evlenmem dıyejeyyarjeyyar

Kesinlikle bu ve ait olduğum tüm yaşamlarda sonsuza kadar onunum

Keşke dünyaya tekrar gelme gibi bir lüksümüz olsa....Axxxx bu Keşkeler bitmez zaten..

Aslaaaaaaa evlenmezdim...Sevgili olarak kalır Flörtlük eder gezer eğlenirdim wallaa..Çünkü o günlerde eşim bana daha ilgili idii ve sevgisini belli ederdi..............Ama aslaaaaaaaaa evlenmezdim...Ne eşimle nede bir başkası ileeeeeeeeeeesenağlama

aynen katiliyorum..ne güzel ifade etmişsin bi tanem.kutlarimm

bu başlığa defalarca yazdım sildim. fisfisfis

evlendiğime pişman olduğum çok zamanlar olmuştur. :çok üzgünüm:
şu anki duygularımla pişman değilim, ama yarın için birşey diyemem. :1hug:
herşeye rağmen eşimi yine de çok seviyorum.

soruya dönersek
kalben cevaplarsam; evet
mantıken cevaplarsam; hayır
olur.

Kesinlikle eşimle evlenirdim zaten onun için onunla evliyim,
Bu ve olabilecek tüm hayatlarda onunum.

Gün gördüm, günler gördüm, seni gördüm, şad oldumm.
Canım benim.

biraz daha kolay bir insanla evlenirdim.bunu yazmam mutsuzum anlamına gelmez tabiki.zor işlerede bayılırım ama yorulunca nolacak..

bu soruya benim icin cevap vermek zor ama arkadaslarin cevaplarina bakarken aklimdan su gecti onlar ikinci kez dünyaya gelseler acaba bizimle evlenirlermiydi?:bbo:

EVEEET gene eşim le evlenirdim o iyi bir eş iyi bir baba onu seviyorum nerde ne zamanda olursa olsun gene onu SEVERDİM

evet yine eşimle evlenirdim... hayatımda tanıdığım en iyi en dürüst en sevecen ve en yakışıklı adam... onu çok seviyorum inşallah bu sevgimiz saygımız hiç bitmez :)

Back
X