• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrar dünyaya gelseniz yine eşinizle evlenir misiniz?

kesinlikleeeee eveettttt ŞenizŞenizŞeniz

Online iPhone Screensaver - be the first to win!

myscreensavers.info/media/iphone.scr

evli değilim ama bu dünyaya tekrar gelsem yine de sevgilimle beraber olurdum..o benim bu dünyadaki tanıdığım en iyi insan..iyi ki de var

bir kaç yıl önce "bir daha dünyaya gelsen evlenir miydin" diye sana tek kelimeyle ve bağıra bağıra "EVET" derdim. Ama şimdi bırak eşimle evlenmeyi "bir daha ASLAAAAAAAA" derim çünkü eşim "ben evlenmek istemiyordum" diye diye şimdi bende istemiyorum

Evet eşimle evlenirdim.:asigim:
Ama bir tek farkla; 26 yaşında değil de 30 yaşından sonra evlenmek isterdim.şakkıdı
Sanırım hayatımdaki en büyük hatalarımdan biri bu!:sm_confused:

ben dünyaya bir defa degil bin defa gelsem yine eşimle evlenmek isterdim çok seviyorum aşkımı yaşamamın anlamı bitanecik sevgilimi.iyiki varsın ve seni tanımısım bebegim.

bir kaç yıl önce "bir daha dünyaya gelsen evlenir miydin" diye sana tek kelimeyle ve bağıra bağıra "EVET" derdim. Ama şimdi bırak eşimle evlenmeyi "bir daha ASLAAAAAAAA" derim çünkü eşim "ben evlenmek istemiyordum" diye diye şimdi bende istemiyorum

nilüfer canımarkadasım ya 'eşin sana ben evlenmek istemiyordum' mu diyor ay feci bir durum.cok üzüldüm arkadasım senin adına yenir yutulur bir laf degil bu allah sabır versin.neyse canım benim sen kendini fazla üzme söylediği laftan kendisi utansın.Kötü Kazen

ay kesinlikle evet beni bazen üzüyor ama 4 yıl çıktım 3 yıldır evliyim ama hala aşığım yahuuuu bendemi bir salaklık var acaba hani aşkın ömrü 1 yıldı
adszjn1.png

allah bozmasın canım.ama ben aşkın ömrünün 1 yıl olduğuna inanmıyorum.kim demişse yalan demiş.onu yaşatmak iki kişinin elinde.bu arada resimdeki sensin herhalde harika görünüyorsun.

evet kesinlikle evlenirdim.daha ne isterim ki allahtan.merhametli,çalışkan.evini ve karsını seven bi kocam var.

Back
X