• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrar dünyaya gelseniz yine eşinizle evlenir misiniz?

eşimi deli gibi seviyorum.hatta onsuz nefes bile alamam ama dünyaya bir daha gelsem ne onunla ne de bir başkasıyla evlenmem.Avrupa ülkesinde yaşıyor olsam şuan da kesinlikle evli değil beraber yaşıyor olurdum.

Bende esimle evlenmek isterdim.Hatta beni keske 4-5 sene daha erken alsaydin diyede takilirim ona.Ama suda varki; benimle evlenmeden önce askerligini yapmis olmasini isterdim ve güzel bir meslek edinmesini isterdim.Cünkü yemek sektörü cok yorucu bir is.

ASLA esimle evlenmezdim.Cok seviyorum.cok sevdim ama asla birdaha ayri bir meshepten biriyle evlenip dinimi geri planda birakmazdim.aileme uygun birini secerdim.ailemin onayladigi birini.

belkide HIC evlenmezdim.:çok üzgünüm:

Valla ne kadar zıt karakterler olsakda eşimi çok seviyorum ve dünyaya kaç kere gelirsem geliyim yinede onunla evlenirdim.:asigim:

evet songülcüm.. ben ne 25-30 yıl aynı yastığa baş koydum nede anneyim. ben sadece 5 aylık evliyim. aslaaaaaa diyebiliyorsam gerisini sen düşün:(

sorun ne bilmiyorum ama ilk aylarda birbirine henüz alışamadığın için problem çıkıyo.umarım zamanla sevginiz artar.paylaşım arttıkça sevgi büyüyora.s.

senağlama :1no2:
cenabı ALLAH tekrar alnıma eşimi yazmışsa olabilir ama
bir daha hayata gelirsem :1no2: :1no2:

benimde cevabım evet.beni benden iyi tanıyan.doğruyu yanlışı benim göremediğim yanlarını görerek anlatan.benden önce kimseyle çıkmamış.benden başka kimseye bakmayan.allah'dan korkan bu yüzden kimseye zararı dokunmayan çevresinde sevilen.tatlı dilli bir adamı bin kere doğsam yine isterim.
allah herkese anlaşabileceği bir koca versin.

merhaba nasılsınız siteyi yakından takip etmek isitoyrum ama site hakkında pek bilgim yok ve açıkcası nasıl kullanacagımı bilmiyorum yardım bekliyorum

evet evet eveeeeeeeeeeet
yine eşimi isterdim çok iyi ve anlayışlı bir eş
ama daha pazarlıklı bir evlilik olurdu tabi adamda evlenmekten vazgeçerdi
he he he heeeeee

100 kerede gelsem evet derdim onu öyle çok seviyorum ki bu aralar hasta canım benim o haliyle bile bazen bana yardım etmeye çalışıyo canım kocacığım benim

Back
X