Tekrar dünyaya gelseniz yine eşinizle evlenir misiniz?

evlenirim inşallah beraber yaşar ve yaşlanırız..cennette de hiç kurtuluş yok benimsin kocacımm(tabi cennete girersekkaydirigubbakcemile3)

Yeniden evlenmek mi? Dusuncesi bile midemi bulandiriyor..gecmise gitmek mumkun olsaydi onu en pahalli kargo firmasi ile dunyanin ucuna iadesiz postalardim uzerine de "Kullanim tarihi gecmistir" damgasi vurdururdum.....lülülülülülü

Bilemiyorum. Onu hem çok seviyorum, kıskanıyorum, hemde çok tartıştığımız oluyor, anlaşmadığımız durumlar oluyor. Belki ailesi değişse daha iyi olabilirdi. Bilemiyorum o yüzden.
Ama kaderimiz onunla yazılmış sanki. Herhalde tekrardan bulurduk birbirimizi ve aynı tercihi yapardık.

evet esimle evlenirdim ama onu baska bir ana dogurursa evlenirim ve tabi baska kardesleri olacak. yoksa ah evlenmem evlenmeeeeem, vallahi evlenmem..............kaydirigubbakcemile3

kesinlikle evet. hatta onunla evleneceğim zamana kadar başka kimseye bakmazdım bile...

çok üzdüğü ve kırdığı için evlenmesdim ama diğer yönden isa beni çok sseviyor iki tarafıda kırmak istemediğini biliyorum ama yine aynı şeyleri yaşıyacağımı düşünürsek
hayır evlenmezdim

Son düzenleme:
hayır evlenmem..diyorum ama kızımı düşününce evet evlenirim diyorum..kızımla beraber başka bir seçeneğim daha vardı o adamla evlenmek isterim ama kızımla berbare...olmaycak hayal işte ben gene eşimi seviyim bari:jeyyar:vereliniortak

öyle bir şey yok ama farazi konuşursak ben evlenmemeyi tercih ederdim ama illa evleneceksem eşimle evlenirdim çünkü onu çok seviyorum

Kesinlikle eşimle evlenirdim ama yaptığım hataları yapmaz ve ona karşı anlayışlı olurdum zaten böyle olunca oda beni ister ama şu an kesnlikle istemez................

Back
X