• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrar evlenenler...

Çocukları ve hayvanları çok seviyor. Bunu bizim olayımız başlamadan çok çok öncesinde biliyorum.

Kizlar bu siralar tekrarlayan iki teklifimsi seyler oldu.Daha once denedigim adamlar silbastan geliyorlar
Ikisi hakkinda da konum var.Ama ben bikmisim hem birini zaten pek sevemedim.Biri de zaten nefret ettirdi kendinden.Zaten sevdigim biri gelmez hic.Bosandiktan sonraki ilk sevdigimin ustunden de yillar; baska sevgiler akti.Son sevdigim evlendi.Baska da birsey yillardir yok.Bilgilendireyim dedim.:KK66:

Bende merak ediyorum bu konuyu valla. Evliyim çok büyük bir problem içindeyim. 13 aylık bir oğlum var. Anlatsam hemen boşa ne bekliyorsun dersiniz ama oğlumla yalnız kalma korkusu, hayatımı bir daha düzene sokamayacağım korkusu , sebepsiz bir özgüvensizlik ve işin kötüsü o kdr kötülüğe rağmen mal gibi eşimi seviyor oluşum. Kafamı kaldırıp önüme bakamıyorum. 5 senelik evliyim, 30 yaşındayım. Daha yaşıtlarım yeni yeni evleniyor üstelik. Of ozr işler
Bebısınız cok sırın...maşallah..:)

Bebısınız cok sırın...maşallah..:)
Canım seni okadar iyi anlıyorumki anlatamam .Cıkmazdasın ve konuşmak istersen konuşuruz dertleşiriz iyi gelir rahatlarsın .Allahım kimseyi hayırsıza düşürmesin çok kötü bir durum senin yaşadıklarını bende yaşadım çünkü bitanem .

Bu konuyu ben de takip ediyorum.. Cok fazla olumlu ornek yazilmadi sanki? Niye yazmiyosunuz kiz:KK25:
Herkesin kaderi, hayati, kismeti farkli farkli.. Kimi ilkinde cok mutlu oluyor, kimi ikincide, kimi hic bi zaman mutlu olamiyor.. Iyi hikayelere seviniyorum ama cok heyecanlanamiyorum nedense, korkuyorum sanirim.. Kotu ornekler ise cok fena etkiliyor..

Bir 3 akrabam ikinci kez evlendi ve mutlular, birinin çocuğu yoktu ilk eşinden şimdi oğlu var ve çok mutlu. Diğerlerinin de ilk eşlerinden çocukları var, şimdi birlikte de çocukları oldu ve gayet mutlu olduklarını söylüyorlar..

Bazen aşk ikinci seferde geliyor, yakınımdaki örneklerden paylaşayım istedim :KK200:

Bu konuyu ben de takip ediyorum.. Cok fazla olumlu ornek yazilmadi sanki? Niye yazmiyosunuz kiz:KK25:
Herkesin kaderi, hayati, kismeti farkli farkli.. Kimi ilkinde cok mutlu oluyor, kimi ikincide, kimi hic bi zaman mutlu olamiyor.. Iyi hikayelere seviniyorum ama cok heyecanlanamiyorum nedense, korkuyorum sanirim.. Kotu ornekler ise cok fena etkiliyor..
Evet bende çok korkuyorum. Hiç acelem yok. Kesinlikle. Ama karşı taraf benden daha istekli olunca kendimi biraz beyin ve kalp ayrılmış ayrı ayrı sallanıyor gibi hissediyorum. Kalbime de beynime de uyuyor ama beyin bekle saha çok bekle evlilik boğucu sıkıcı diyor.

Bir 3 akrabam ikinci kez evlendi ve mutlular, birinin çocuğu yoktu ilk eşinden şimdi oğlu var ve çok mutlu. Diğerlerinin de ilk eşlerinden çocukları var, şimdi birlikte de çocukları oldu ve gayet mutlu olduklarını söylüyorlar..

Bazen aşk ikinci seferde geliyor, yakınımdaki örneklerden paylaşayım istedim :KK200:
İşte insan diyor aa kaç yaşında insan ağır ol ne aşkı :KK12: yada bu yoğun histen ötürü ya olumsuzu olumlu görürsem...

Ee hadi çayları alıp konuşalım nerde naısl tanıştın? Nasıl başladı?
Kahvemi yaptım:)
Ben çalıştığım kurumda muhasebe deydim o da kursiyer, kayıt yaptırdığı zaman tanıştık...Kimlik fotokopileri ve sınav evrakları için de son gündü çok yoğunduk.Derken beyimiz eksik evrak için arandı ulaşılamadı,Bilgi işlem tabi çok zorda listeleri yetiştirmemiz gerekliydi evraklarla birlikte...Meğersem dersteymiş,en son ulaştık ama ben sinir küpüyüm ,ilçeye gitmesi lazım acilen evrakların......Sonra alelacele geldi elinden evrakları bir hışımla çekmişim,aynı anda irkildik ikimizde:)İçimden bir ses diyor ki şapşal ne de olsa kursiyer sert çıktın:)Neyse tam yumuşama modun da kimliğine bakıp aaa hemşeriymişiz dedim:))))hala anlatıp güleriz...sonrası malum çok kolay olmadı tabi:)
Siz nasıl tanıştınız peki?

Kahvemi yaptım:)
Ben çalıştığım kurumda muhasebe deydim o da kursiyer, kayıt yaptırdığı zaman tanıştık...Kimlik fotokopileri ve sınav evrakları için de son gündü çok yoğunduk.Derken beyimiz eksik evrak için arandı ulaşılamadı,Bilgi işlem tabi çok zorda listeleri yetiştirmemiz gerekliydi evraklarla birlikte...Meğersem dersteymiş,en son ulaştık ama ben sinir küpüyüm ,ilçeye gitmesi lazım acilen evrakların......Sonra alelacele geldi elinden evrakları bir hışımla çekmişim,aynı anda irkildik ikimizde:)İçimden bir ses diyor ki şapşal ne de olsa kursiyer sert çıktın:)Neyse tam yumuşama modun da kimliğine bakıp aaa hemşeriymişiz dedim:))))hala anlatıp güleriz...sonrası malum çok kolay olmadı tabi:)
Siz nasıl tanıştınız peki?
Biz iş vasıtası ile tanıştık. Çok uzun zamandır tanıyorum. (Beraber çalışıyoruz). Alakasız alanlarız ama bir denk geldik tanıştık. Uzun süre grupla görüştük. Bir kaç ay önce o bu durumdan bahsetti. Bende tabi bilemiyorum falan dedim. Şimdi öyle devam ediyor.

Biz iş vasıtası ile tanıştık. Çok uzun zamandır tanıyorum. (Beraber çalışıyoruz). Alakasız alanlarız ama bir denk geldik tanıştık. Uzun süre grupla görüştük. Bir kaç ay önce o bu durumdan bahsetti. Bende tabi bilemiyorum falan dedim. Şimdi öyle devam ediyor.
Nasıl gidiyor peki,ikinizin de çocuk var mı yoksa hala evlilik yapmamış mı?

Back
X