- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi KarincaKadin
Fikirleriniz uyuşuyormu?İkimizde de var çocuk. Yapmış. İkimizinki de bizimle yaşıyor. Bu çok hoşuma gitti ilk aşamada. Genelde babalar bırakıp kaçıyor. Ama o öyle yapmamış.
Bir de ben eski eşle (rahmetli diyorum kendisine):)çok kıyasladım belki de yanlış bir tutumdu bilemiyorum.Mesela rahmetli! öfke kontrol sorunu olan bir zavallıydı,bunda da evet bu iş olur dediğim kırılma noktası şöyle oldu;Ben kurumun arabasıyla buluşmak için gittiğim sahil de araçla kuma saplandım,kendisi benim hatam olmasına rağmen asla bir ufak mimikle bile rahatsız olmadı bu durumdan ,acelem de vardı eve dönmek için.Elinden geleni yaptı o kriz anında mahalleden geçen çöp kamyonunun sürücüsünü ikna edip aracı çektirmiş,güle oynaya ayrılmıştık.O günü hiç unutmam,aracı çıkarmak için en az 1 saat uğraştı,10 kişi başımıza toplandı,aracı itmeye çalışırlarken kamyonu bulup getirmesi,sadece çözüm odaklı davranması,suçlayıp,en ufak bir offf dememesi eşimin sınavı oldu....O günden sonra hepten güvenimi kazandı?rahmetli olsa düşünemiyorum gerisini...Demem o ki ister istemez ilk evlililiği çıkmaza sokan durumlar bu evlilikte de yaşanacak mı sorusunun cevabı!Belki başka sorunlar olur ama kriz anında yaklaşımı çok önemli....Sen yeteri kadar tanıdığına emin olduğunda zaten tüm sorular cevap bulmuş oluyor!