Tekrar evlenenler...

Allah her daim iyi insanlarla karşılaştırsın,hep bu duayı ederim....
Siz de umarım hiç pişman olmayacağınız güzel bir insanla, bir yuva kurarsınız...Geçen zaman için gerekli diyorum bazen,bazen de boşa geçmiş diyorum, ama tabi nasip...
Amin amin insaAllah, cok sagolun:KK200:
Biz insanlar olarak cok aceleciyiz, hele o bosanma sonrasi oluşan ruhsal enkazdan bi an once çıkmak, yeniden aşık olup hemen o icimizde kalanları yasayabilmek istiyoruz, koca delisi olmakla hic ilgisi yok.. Hem korkuyoruz, hem de icten ice "mutlu olmak" arzusu, değişik..
Gecen geçmiştir artik, hic dusunup hayıflanmayın, onemli olan mutlu olabilmek, 20li yaslarimizda evlendik de ne oldu.. Hem daha genceciksiniz, masaAllah.. Millet 30unda veya sonrasında dusunuyor artik evliligi..

Ben şimdiden yeniden dogmus gibiyim :)) elestiri yok hakaret yok darp yok.
Sadece kizginim kendime neden 1.5 yilini verdin bu adama diye
Aaa ne manyaklar var yıllar sonra bir daha deniyor. (Ben) olmayacağını bile bile. Çevrenin gazıyla.
Kızmaya kalkarsak ilk önce ben başlarım ama geçmiş gitti bugunude mahvetmeyim artık diyorum.

Aaa ne manyaklar var yıllar sonra bir daha deniyor. (Ben) olmayacağını bile bile. Çevrenin gazıyla.
Kızmaya kalkarsak ilk önce ben başlarım ama geçmiş gitti bugunude mahvetmeyim artık diyorum.

Siz evlendiniz mi evlenecek misiniz? Bu yaşanmışlıkla zaten insan guvenecek liman araması cok normal.
Ama olmayacağını bile bile demişsiniz. Olmayacağını bile bile neden 2. Kez evet dediniz

Siz evlendiniz mi evlenecek misiniz? Bu yaşanmışlıkla zaten insan guvenecek liman araması cok normal.
Ama olmayacağını bile bile demişsiniz. Olmayacağını bile bile neden 2. Kez evet dediniz
Eski eşimle 2. Kez evlendim ayrıldığımda kızım çok küçük bebekti ayrıldığımda. Herkes ilerde çok sorun yaşarsın dediler. Öfke ile ilgili tedavi gördüğünü söyledi (gerçekten de görmüş) eski eş. Tekrar evlendik birşey değişmedi. Ayrıldık tekrar.
Şu an evli değilim görüştüğüm bir insan var.

Eski eşimle 2. Kez evlendim ayrıldığımda kızım çok küçük bebekti ayrıldığımda. Herkes ilerde çok sorun yaşarsın dediler. Öfke ile ilgili tedavi gördüğünü söyledi (gerçekten de görmüş) eski eş. Tekrar evlendik birşey değişmedi. Ayrıldık tekrar.
Şu an evli değilim görüştüğüm bir insan var.

Ha şimdi anladım. Acaba tekrar olur mu dediniz olmadı tabi. Hayırlısı olsun. En azından aklinizda kalmadı

Ha şimdi anladım. Acaba tekrar olur mu dediniz olmadı tabi. Hayırlısı olsun. En azından aklinizda kalmadı
Aslında hiç aklımda değildi ama çocuğum hassas noktam. Onun için iyi olacağını düşündüm. Birde asla dedim sanırım çok büyük konuştum. Döndüm dolaştım yaptım bir çılgınlık.

Cui Bono Cui Bono sanırım bu insan senin dediğin gibi. Yani hiç bir dert mi dert olmaz. Ki çok kolay dertlenen birisi değilim yanlış anlaşılmasın. Yada anlattıklarım hep dertte değil ama ne anlatırsam anlatayım olay boşvere bağlanıyor 2. Cümlede. Ama ben ne desem sen onu boşverde deyip kendini anlatıyor. İçim şişti aynı şeyleri dinlemekten. :110:
Seni etiketledim çünkü cidden sen deyince bir arkadaşıma anlattım durumu ve dışardan nasıl gözüktüğümüzü görmesini istedim. Oda hep dinleyensin dedi.

Back
X