- 25 Ağustos 2014
- 21.005
- 50.155
- 798
- Konu Sahibi KarincaKadin
Kadin konusmak ister, paylasmak ister, esim dedigi insanla dertlesmek ister.. Oturup surekli dirdir edelim, kafa utuleyelim demiyoruz elbette ama konusmak, paylasmak, derdini ANLATABİLMEK bence bi iliskideki en onemli seylerden..Cui Bono sanırım bu insan senin dediğin gibi. Yani hiç bir dert mi dert olmaz. Ki çok kolay dertlenen birisi değilim yanlış anlaşılmasın. Yada anlattıklarım hep dertte değil ama ne anlatırsam anlatayım olay boşvere bağlanıyor 2. Cümlede. Ama ben ne desem sen onu boşverde deyip kendini anlatıyor. İçim şişti aynı şeyleri dinlemekten.
Seni etiketledim çünkü cidden sen deyince bir arkadaşıma anlattım durumu ve dışardan nasıl gözüktüğümüzü görmesini istedim. Oda hep dinleyensin dedi.
Gereksiz bi şeyi kafaya takarsin, adam "amaan boşver" diyebilir, erkekler biz kadar ayrıntıya takilmiyor, sıkılması da normaldir bazi seylerden ama her konu ayni sekilde "boşver"e bağlanıp kapatiliyorsa, ben de hoslanmazdim bu durumdan.. Bi de konuyu evirip cevirip surekli kendine bagliyorsa, cok rahatsiz edici.. Insan hic olmazsa onemsiyor gibi yapar..
Bence acele etme, olmazsa da olmaz, nedir yani, tek insan o kişi mi kaldı.. Hayirlisini dileyelim biz.. Bakalim Mevla neyler..