• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrar evleniriz diye bosandi benden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle biriyle evli kalmak sizin için hayırlı olmazdı. Çekişmeli boşanmayla da 3 sene sonra 15-20 bin ancak geçerdi elinize ve zaten o paranın yarısını avukat ve dava masrafları olarak harcamış olurdunuz. Bence hiç üzülmeyin. Nafakanızı da ödemezdi bu adam, her ay sızlanmak, üç ayda bir nafaka şikayeti yapmakla uğraşır dururdunuz elinize bir şey geçmeyeceği halde. Belli ki işleri kalıbına uydurmayı biliyor evi abisinden kendi üzerine almadığına göre.

Siz biraz kendi ayaklarınız üzerinde durmaya çalışın, ozaman elinize üç kuruş geçse kapınızda biter yeniden evlenelim diye.

benım en yakın arkadasımın esıde aynı bu sekılde kandırararak bosadı arkadasımı ...eve hacız gelecek evı garantıye alalım ayrılmayız aynı evde yuvamızda yasayacaz dıye dıye trılyonluk ev ve mılyarlık arabayıda alarak uctu gıttı adam
Diyemedi mi evi benim üstüme geçir öyle boşanalım garanti olsun.

benım en yakın arkadasımın esıde aynı bu sekılde kandırararak bosadı arkadasımı ...eve hacız gelecek evı garantıye alalım ayrılmayız aynı evde yuvamızda yasayacaz dıye dıye trılyonluk ev ve mılyarlık arabayıda alarak uctu gıttı adam
Eve haciz gelecekse kadının ustüne yapıp boşayacaktı ya bu kadınlar nasıl bu kadar saf 😱

Eve haciz gelecekse kadının ustüne yapıp boşayacaktı ya bu kadınlar nasıl bu kadar saf 😱

Saflık olduğundan emin değilim.

Kızlar inanınki saflıktan temız yureklılıkten kotu dusunmemekten kaynaklanıyor ısler ama karsındakı cın fıkırlı seytan olunca kandırılıyorsunuz ıste ruhunuz bıle duymuyor. Benım bu bahsettıgım arkadasım turkıyede cok buyuk bılınen bır gıyım magazasında bolge muduru yoksa.

Kızlar inanınki saflıktan temız yureklılıkten kotu dusunmemekten kaynaklanıyor ısler ama karsındakı cın fıkırlı seytan olunca kandırılıyorsunuz ıste ruhunuz bıle duymuyor. Benım bu bahsettıgım arkadasım turkıyede cok buyuk bılınen bır gıyım magazasında bolge muduru yoksa.
Evliler diye mi haciz gelecekmiş? Boşanınca aaa tamam boşandılar hacze gitmeyelim mi demiş icra memurları. Kocam dese ki borcum var haciz gelecek, boşanalım da ev kurtulsun, evin yarısını alıp boşayıp haciz memuruyla evlenirim. Tabi biskolata erkeği kıvamındaysa.

Çift karakterli filan mısınız? Diğer konuda 2. Kez boşanmış bir adamla görüştüğünüzü yazmışsınız. Burda eski eşinizden bahsediyorsunuz? Kimle olmak istiyorsunuz? Bugün canınız çok sıkılıyor herhalde, çeşit çeşit konu açmıssınız.

Çift karakterli filan mısınız? Diğer konuda 2. Kez boşanmış bir adamla görüştüğünüzü yazmışsınız. Burda eski eşinizden bahsediyorsunuz? Kimle olmak istiyorsunuz? Bugün canınız çok sıkılıyor herhalde, çeşit çeşit konu açmıssınız.
O konuda bahsettiği adam eski esiymis. Boyle bir olay olsa baska kadin evlenir mi acaba diye 100 kisiye sorup bir popüler cevap aramaya çalışıyormuş.

Eski eşinin talep görüp görmeyeceğini yokluyor

Diğer konunuza da yorum yaptım
Siz bosanmamakta direnmissiniz ne gurur kalmis ne onur
Neden kendinize bunu reva goruyorsunuz ki? Adam sizi istemiyormus bosanmissiniz o ister üçüncü kez evlenir ister gününü gün eder ister baska kadinlardan cocuk yapar artik sizi baglamaz ki. 🤷‍♀️
Sırf yalniz kalmamak icin sizi sevmeyen bir adamla neden evli kalasiniz ki?
Önce kendi gücünüzü elinize alın, ayaklarınız yere saglam bassın, hayaller hedefler koyun ve ulasmak icin caba gösterin. Ayrıca psikolojik destek de alın. Boşverin önünüze bakin, hayat kendini bir adamın insafina birakmak icin cok kısa.
Belki ileride karşınıza gercekten sevip sevildiğiniz birini cikartir gercek aşkı, sevgiyi, tutkuyu yaşarsınız.

Bir üye yazmıştı, boşanan çiftlerin yeniden evlenmesi yasaklansın bence diye. Kesinlikle katılıyorum. Size acımıyorum da devlet makamlarını cocuk oyuncağı gibi oyalıyorsunuz ben onlara üzülüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X