• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tekrar evlenme şansınız olsa yine eşinizle evlenirmiydiniz

ayynill

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
1.137
1.884
333
İstanbul
Kızlar tekrar bir şansınız olsa aynı evliliği yapar mıydınız?
Neden peki?

Son düzenleme:
29 senelik evliyim:nazar:evet yine evlenirdim neden:sevgi,saygı,huzur,mutluluk,anlaşma...böyle işte.yeniden dünyaya gelsem tekrar eşimle evlenmek isterim:69:

bende keslikle eşimle evlenirim zaten çok isteyerek evlendim 3 yıl bitcek yakında..
ve 6 senedir beraberizz.. Çok şükür ilk günkü gibi aşkımız.. tüüü maşallah Daglara taşlara diyimm nazar degdirmiyim kendi kendime...:nazar::nazar::nazar:

Evveeettttttt.....
Cünkü saygi, sevgi ve sadakat oldugu bir evliligi kim istemez?
Dogru adamla evlendigim icin yüce Rabbime binlerce tesekkür ediyorum...
Tabiki kendiliginden olmuyor bu isler, her zaman yazdigim gibi erken evlenmeyeceksin, meslegini okulunu yapacaksin, parani kazanacaksin, karsi tarafda öyle olacak yani es adayin, oda calisacak, askerlegini yapmis olacak.
Sonra evlendiginde, kimseye yakin oturmayacaksin, esinle uzak bir yerde oturunca ne kendi anne tarafini nede esinin tarafini fazla görmeden hayatin tadini cikariyorsun.
Cok güzel oluyor....su bir gercek evlendigin günden itibaren kendi evliligine iki tarafda yönelince ve odaklaninca, samanlik seyran oluyor...

bende evet diyenlerdenim
evleneli çok olmadı ama eşimi tanıdıkça daha da çok seviyorum daha da çok bağlanıyorum ve doğru bir karar verdigimi düşünüyorum...sevgim bir dünya yetmez ahiretliğimde o olsun...

[sıze=3]romeom o benimmm yaaaa!!!!bu adamın sesini duymadığımda psikolojim bozuluyoooo[/sıze]....[sıze=3]bu adam benim kaderimmm...napar eder bulurdum ben romeomu ewlenirdim gene onunla[/sıze]
[sıze=3][/sıze]

Rabbım gene onubenım yuruyıme dusurmesını bekler ve bır ömrüm daha olsa gene onunla yaşlanmak isterdim...

kesinlikle yine kocamlar evlenirdim. çünkü mutluyuz. beni seviyor bende onu seviyorum daha ne olsun..:)

evet kesinlikle evlenirdim daha 1.5 yıllık evliyiz 20 yıllık evlilikler var yine evlenirdim diyen bende onlar gibi olmak istiyorum bebeğimiz olmuyor 8 aydır falan tedavi görüyoruz bu
durum bizi birbirimize daha çok bağladı daha fazla dertleşmeye başladık. Keşke daha önce tanısaydım onsuz geçen zamanımı boşa geçirdiğimi düşünüyorum .Ben onunla evli olduğum için çok şanslı olduğumu düşünüyorum ona aşığım ve çok seviyorum ve Allahın sevgili kuluyumki bana böyle bi insanla evlenmeyi nasip etmiş o benim bu kısa sürede herşeyim oldu arkadaşım sevgilim eşim ailem sırdaşım eşini seven bütün kadınlar mı benim gibi düşünüyor acaba yoksa sadece benmi bukadar fazla seviyor ve güveniyorum?

evet kesinlikle evlenirdim daha 1.5 yıllık evliyiz 20 yıllık evlilikler var yine evlenirdim diyen bende onlar gibi olmak istiyorum bebeğimiz olmuyor 8 aydır falan tedavi görüyoruz bu
durum bizi birbirimize daha çok bağladı daha fazla dertleşmeye başladık. Keşke daha önce tanısaydım onsuz geçen zamanımı boşa geçirdiğimi düşünüyorum .Ben onunla evli olduğum için çok şanslı olduğumu düşünüyorum ona aşığım ve çok seviyorum ve Allahın sevgili kuluyumki bana böyle bi insanla evlenmeyi nasip etmiş o benim bu kısa sürede herşeyim oldu arkadaşım sevgilim eşim ailem sırdaşım eşini seven bütün kadınlar mı benim gibi düşünüyor acaba yoksa sadece benmi bukadar fazla seviyor ve güveniyorum?

Back
X