• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tekrar evlenme şansınız olsa yine eşinizle evlenirmiydiniz

bende dunyaya yeniden gelsem esimi secersim canimin cani o benim birbirimizi cok seviyoruz birde oglusumuz var askimizin diger meyveside yolla rabbim bir omur boyu ayirmasin insallah.
dunyaya yine gelsem arar bulurdum esimi cok seviyorum ben esimi cok cok....

evet evlenirdim iyiki evlenmişim... birbirimizi cok seviyoruz... rabbimin hediyesi bana.. o benim herseyim.. SONNURUUUUMMMM... Adı ( SONER) de ..:)

yaklasık 1yıl olaak evleneli simdiki kararım evet yine esımle evlenmek ısterdım ama bir 10 sene sonra kararım ne olur bılmıyorum

şuan ona ve ailesine çok kızgınım asla evlenmezdim:19::19::19:
ama birkaç gün sonra sinirim geçerse bilmiyorum:ssz::ssz::ssz:

haziran da 2. yılımız bitiyor yine olsa yine ona evet derdim nikah masasında ayağını bulmak için yine çaba sarfederdim :)

kesinlikle tekrar eşimle evlenmek isterdim kocacımı çok seviyorum :D

kesinlikle evlenirdim zaten eşim benim çocukluk aşkım.
ama bilgisayara aşırı bağımlılığı keşke senle evlenmeseydim dedirttiriyor.
tek kusuru o ama 10 kusura bedel.

kesinlikle evlenirdim zaten eşim benim çocukluk aşkım.
ama bilgisayara aşırı bağımlılığı keşke senle evlenmeseydim dedirttiriyor.
tek kusuru o ama 10 kusura bedel.

yaa senin yazını okurken acaba bu yazıyı bn yazmış olabilirmiyim dedim:)))))
çünkü aynısıııı...ama bnde kesinlikle evlenirdim aşkım o bnm.
bu arada bilgisayar bağımlılığıyla alakalı dır dır da işe yaramıor:)

kesinlikLE KESİNLİKLE EŞİMLE EVLENİRDİMM ÇNKÜ O BNM HERŞEYİM AŞKIMMM TEK GERÇEĞİMM:16::16::16::16:

yaa senin yazını okurken acaba bu yazıyı bn yazmış olabilirmiyim dedim:)))))
çünkü aynısıııı...ama bnde kesinlikle evlenirdim aşkım o bnm.
bu arada bilgisayar bağımlılığıyla alakalı dır dır da işe yaramıor:)

yok canım benim hiçbirşey işe yaramıyor birde inadınaymış gibi 2 tane bilgisayar var evde masaüstünün şifresini değiştiriyorum bi şekilde buluyor laptopu saklıyorum onuda buluyor ne desem fayda etmiyor son 2 yıldır daha feci bi hal aldı yatağa bile onla gidiyor cinsel hayatımızda kalmadı lafa geldimi stres atıyormuş iyide beni strese sokuyorsun git tedavi ol bağımlısın diyorum odayı terkediyor artık umrumda değil valla yoruldum bi yerde patlat vercek ama bakalım nerde.

Evlenirdim ama!!! şu an sorun yaşamamıza sebep olan onu benden uzaklaştıran maddi sıkıntıları ortadan kaldırarak yani evlenmeden önce bütün eşyaları alıp taksitini bitirip yine para yetmiyor krizleri yaşamadan...

10 yıllık evliyim birkaç ay önce bu soruyu bana sorsalar evet evlenirdim derdim ama şimdi evlenmezdim diyorum:50:hayatın insana ne getireceğini bilemeyiz
burda yazan arkadaşların mutlulukları daim olur inşallah

Evet isterdim ,sevgiden öte mantıksal olarak bakarsak eşimden daha iyisi yok benim gözümde belki gider hanımlarında öyledir.. en azından Rabbim herkese kendine göre eşler nasip ediyor.. benim nasibim olan eşimse benim diger yarım gibi.. iyiki onunla evliyim,Rabbim öte alemlerde beaber olmayı nasip etsin inşallah..:)
Önemli olan bu dunyada eşinizle daim olabilmek degil hem bu dünyada hemde ötelerde onu yanınızda isteyebilmektir..

Back
X