Çünkü yine, aynı mahallede oturan eltim,
Bence karsı binasında ev tutarak zaten buyuk hata yapmissin. Ama ben derim ki virus varken haftada bir bile gitme şakaya gelmiyor cidden dünyanin sorunu bu Allah korusun hastalık kapsaniz yine vicdanmi yapiyorum diye dusunucek misiniz? Esinde israrci degilmi neden kendini zorundaymis gibi hissediyorsun ki birak istediklerini soylesin eşine sen evinde takil bosver cok fazla fedakarlik yapma sonra yapmasaydin oluyo cunkuBiliyorsunuz yaklaşık üç ay önce, evimi ayırmıştım. Kv nin tam karşı binasına. Ben burda konu açtığımda, herkes değişen bişi yok sadece karşı bina evin içinde gibi olursun yine demiştiniz ve bana fazla alıştırmam gerektiğini söylemiştiniz sağolasınız. Ben uyguladım bunu, şuan virüsü bahane ediyorum ve gitmiyorum. Haftada bir rşimle gidip yarım saat takılıp geliyorum. Kv bundan dolayı küsmüş sanırım. Ne arayıp soruyo, eşim söylemedi ama sanırım eşime dert yanıyolar. Ben şuan vicdan yapıyorum acaba kötü mü yapıyorum diye. Çünkü yine, aynı mahallede oturan eltim, kaynanam gidip geliyo benim kadar yapmıyo. Bana lütfen fikir verin. Eşim, annesine gitmem konusunda ısrarcı değil şuan. Fikirlerinizi bekliyorum kırmadan :)
buna çok güldüm yaKv küsmüş ağlamış bayılmış yan yatmış
Hayır süper gidiyorsunuz. Şu an eski alışkanlıktan dolayı gidip gelmiyor derler çok sevdiklerinden değil. Hoş çok sevse bile fazla gidip gelinmez. Senin evin ayrı barkın ayrı. Vicdan yapacak birsey yok.Elalem gidiyor geliyor diye kv ye gideceksin, mutsuz olacaksın sonra tekrar mesafe koymaya çalışacaksın. Daha zor olacak. Eşine bu konuda boyun eğme. Yeter artık kocam sen misin senin ailen mi? De geri adım atma. Vicdan yapacak hiçbir şey yok. Sanki oğullarını ellerinden aldın bu ne biçim iş ya.Biliyorsunuz yaklaşık üç ay önce, evimi ayırmıştım. Kv nin tam karşı binasına. Ben burda konu açtığımda, herkes değişen bişi yok sadece karşı bina evin içinde gibi olursun yine demiştiniz ve bana fazla alıştırmam gerektiğini söylemiştiniz sağolasınız. Ben uyguladım bunu, şuan virüsü bahane ediyorum ve gitmiyorum. Haftada bir rşimle gidip yarım saat takılıp geliyorum. Kv bundan dolayı küsmüş sanırım. Ne arayıp soruyo, eşim söylemedi ama sanırım eşime dert yanıyolar. Ben şuan vicdan yapıyorum acaba kötü mü yapıyorum diye. Çünkü yine, aynı mahallede oturan eltim, kaynanam gidip geliyo benim kadar yapmıyo. Bana lütfen fikir verin. Eşim, annesine gitmem konusunda ısrarcı değil şuan. Fikirlerinizi bekliyorum kırmadan :)
Ben şuan vicdan yapıyorum acaba kötü mü yapıyorum diye.
gidip yarım saat takılıp geliyorum.
bu korona bi bana var yemin ediyorumBiliyorsunuz yaklaşık üç ay önce, evimi ayırmıştım. Kv nin tam karşı binasına. Ben burda konu açtığımda, herkes değişen bişi yok sadece karşı bina evin içinde gibi olursun yine demiştiniz ve bana fazla alıştırmam gerektiğini söylemiştiniz sağolasınız. Ben uyguladım bunu, şuan virüsü bahane ediyorum ve gitmiyorum. Haftada bir rşimle gidip yarım saat takılıp geliyorum. Kv bundan dolayı küsmüş sanırım. Ne arayıp soruyo, eşim söylemedi ama sanırım eşime dert yanıyolar. Ben şuan vicdan yapıyorum acaba kötü mü yapıyorum diye. Çünkü yine, aynı mahallede oturan eltim, kaynanam gidip geliyo benim kadar yapmıyo. Bana lütfen fikir verin. Eşim, annesine gitmem konusunda ısrarcı değil şuan. Fikirlerinizi bekliyorum kırmadan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?