- 23 Şubat 2019
- 27
- 27
- 3
- 29
- Konu Sahibi morhayaller
merhaba herkese! 1,5 yıldır sevgilim var.Ama şöyle bir sıkıntımız var erkek arkadaşım bana yalan konusunda hiç güvenmiyor. Haklılık payı da var ben ona defalarca yalan söyledim büyük küçük demeden. kimi zaman bilerek söyledim kimi zaman da doğrusunu söylemeye çekindiğim için, aramız kötü olmasın kızar vs yüzünden .. . sonradan çıktı tabi ayrılık aşamasına geldiğimiz oldu bu yüzden ama ayrılmadı benden. bana tekrar güvenmesini istiyorum belki hakkım yok çok üzdüm ama bana güvenmemesi ilişkimizi çok yıpratıyor,söylediğim şeylerden şüphe duyuyor bazen inanmıyor. kendimi kötü hissediyorum. yalan da söylemiyorum artık.en son bir şeye üzülmüştüm üzüldüğümü sakladım bir şeyim yok dedim sonradan çıktı yeminler ettim artık yalan söylemiceğime en ufak bir şeyde olsa. zamana bırakmıştık aylar geçti bunun üzerinden ama hala güvenmiyor. bu süreçte şanssızlığımdan ötürü yanlış anlaşıldığım şeyler de oldu ispatlayamadım. bu yüzden aramız yine bozuldu ben bir şey yapmadığım halde. şuan aramız iyi ama güvenmemesi ilişkimizin ciddiyetini de etkiler diye düşünüyorum. sizce ne yapmam gerek? benim yapabiliceğim şey sadece yalan söylememek mi gerisi sevgilimde mi bitiyor sizce?