• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrar inanmamalıydım..

silenzio

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
1.956
28
0
Eskişehir
sizleri dinlemediğim için..mantığımı dinlemediğim için..okadar pişmanım ki..
sırf kalbimi dinleyip barışmıştım onunla..
önceki konumu okuyanlar bilir..
bana onca şey yapmasına rağmen geldi yalvardı..ben sensiz çok mutsuzum dedi..
çok çabaladım inanmamak için..ben çok güçsüz bi kızım..kahretsin ki
inandım ona..evlenme teklifi etti..şehir dısına gezmeye gittik..tek bir kötü söz söylemedi..
ne yapsam tamam dedi..her isediğimi yaptı..çok mutlu etti..ama içimden bir ses derdi ki bu mutluluk bozulucak..
2gün önce rüyamda onu gördüm ayrılıyoduk ve ben ağlıyodum..bilgisayar başındaydım bişeyler yapıyodum v.s..
ertesi günü yani dün..telefonundaki konuşma detaylarına baktım..
benden çok 3 numara dikkatimi çekti..benden fazla onlarla konusmus..
napıyosun dedi dur konusma detaylarına bakıyorum dedim..msn e girdi bi hışımla..
ben bıktım artık kendimi hapis gibi hissediyorum dediii..bende mayıs ayına yani son 5 günü falan görememiştim..
neyse onun dediklerine tamam bundan sonra karışmıycam falan dedim..
dedi ki haklısın askım..bir daha yapmıcam söz veriyorum ben az önce atmıstım bi kıza mesaj..
şok oldum..hemen mayısa girdim..
betül diye bi kız var..onla alakası olmadığını sadece msnde öylesine konustuğunu söylemişti..arzu.simge..
böyle..hepsine baktım baktım..çıktım netten..telefondan ısrarla aradı açmadım..
sonra mesaj attım..yarın son kez gözüme bakarak nasıl aldattığını anlat..sonrada bitsin..dedim..
oda sen benden ayrılamassın ben senn için çok önemliyim ben de senden ayrılamam dedi..
öyle bi ayrılırım ki senin bensiz bi hiç olduğunu göstermek için bensiz mutsuz olduğunu söylemiştin en azından mutsuzluk kaynağın gider dedim..
ben senin geçmişte çıktığın kişileri unutamadım bunları yaptığımda sanki kendimi rahatlamış hissediyorum dedi..
ben geçmiş dediğin 15 yaştı dedim..sen şuan 21 yaşındasın..
tamam bende ısrar etmiycem dedi..böyle..
büyük ihtimalle bulusmayız..ama bulusmayı okadar çok istiyorum ki..
bana anlatmasını..telefon haricinde başka birşey yapmadığını biliyorum o kızlar şehir dısında hep..
bana anlatınca nefret etmeyi..çok istiyorum..
o kızlara mesaj atıp ağzıma geleni söylemeyi yada aranızda ne var? diye sormayı çok istiyorum..
ama rezil olmaktan korkuyorum..
sonra onlardanda nefret ediyorum..kendi iradesizliğimden nefret ediyorum..
neden diğerleri gibi tamam bittti diyip unutamıyorum diyorum..çok aptalım ben biliyorum..yine inandım ona...

sadece anlatmak istedim..
hani derler ya "bir insan 7sinde neyse 70indede odur"..
kimse kimseye değişicek diye bakmasın..
bir kere aldatan alışkanlık haline getitrir..
kimseye güvenip kendinizi aptal yerine koymayın..

okuduğunuz için teşekkür ederim..

.................................................. ...................................

Son düzenleyen: Moderatör:
bir söz vardıır ya şimdi tam hatırlamıyorum,akıl al ama en sonnuda içinden geleni,istediğini kendi bildiğini yap diye. o zaman şans vermeseydin şimdi için huzursuz olcaktı,keşkelerle yaşıcaktın belki de. şans verseydim,belki her şey iyi olurdu hemen kestirip atmasaydım diye düşünebilirdin. ama şimdi yaşadın gördün ileriye dönüp baktığında bir pişmanlığın olmucak,alnın dik yürüyeceksin ileriye doğru. sen değil,o seni kaybettiğine yanacak:34: sevgiler:70:

bir söz vardıır ya şimdi tam hatırlamıyorum,akıl al ama en sonnuda içinden geleni,istediğini kendi bildiğini yap diye. o zaman şans vermeseydin şimdi için huzursuz olcaktı,keşkelerle yaşıcaktın belki de. şans verseydim,belki her şey iyi olurdu hemen kestirip atmasaydım diye düşünebilirdin. ama şimdi yaşadın gördün ileriye dönüp baktığında bir pişmanlığın olmucak,alnın dik yürüyeceksin ileriye doğru. sen değil,o seni kaybettiğine yanacak:34: sevgiler:70:

çok teşekkürler..buna eminim evet..ben değil o kaybedicek..
ama şimdiye unutmuş olurdum en azından..saçma sapan şeyler yapıyorum..
hayırlısı olsun artık..

çok teşekkürler..buna eminim evet..ben değil o kaybedicek..
ama şimdiye unutmuş olurdum en azından..saçma sapan şeyler yapıyorum..
hayırlısı olsun artık..

sizleri dinlemediğim için..mantığımı dinlemediğim için..okadar pişmanım ki..
sırf kalbimi dinleyip barışmıştım onunla..
önceki konumu okuyanlar bilir..
bana onca şey yapmasına rağmen geldi yalvardı..ben sensiz çok mutsuzum dedi..
çok çabaladım inanmamak için..ben çok güçsüz bi kızım..kahretsin ki
inandım ona..evlenme teklifi etti..şehir dısına gezmeye gittik..tek bir kötü söz söylemedi..
ne yapsam tamam dedi..her isediğimi yaptı..çok mutlu etti..ama içimden bir ses derdi ki bu mutluluk bozulucak..
2gün önce rüyamda onu gördüm ayrılıyoduk ve ben ağlıyodum..bilgisayar başındaydım bişeyler yapıyodum v.s..
ertesi günü yani dün..telefonundaki konuşma detaylarına baktım..
benden çok 3 numara dikkatimi çekti..benden fazla onlarla konusmus..
napıyosun dedi dur konusma detaylarına bakıyorum dedim..msn e girdi bi hışımla..
ben bıktım artık kendimi hapis gibi hissediyorum dediii..bende mayıs ayına yani son 5 günü falan görememiştim..
neyse onun dediklerine tamam bundan sonra karışmıycam falan dedim..
dedi ki haklısın askım..bir daha yapmıcam söz veriyorum ben az önce atmıstım bi kıza mesaj..
şok oldum..hemen mayısa girdim..
betül diye bi kız var..onla alakası olmadığını sadece msnde öylesine konustuğunu söylemişti..arzu.simge..
böyle..hepsine baktım baktım..çıktım netten..telefondan ısrarla aradı açmadım..
sonra mesaj attım..yarın son kez gözüme bakarak nasıl aldattığını anlat..sonrada bitsin..dedim..
oda sen benden ayrılamassın ben senn için çok önemliyim ben de senden ayrılamam dedi..
öyle bi ayrılırım ki senin bensiz bi hiç olduğunu göstermek için bensiz mutsuz olduğunu söylemiştin en azından mutsuzluk kaynağın gider dedim..
ben senin geçmişte çıktığın kişileri unutamadım bunları yaptığımda sanki kendimi rahatlamış hissediyorum dedi..
ben geçmiş dediğin 15 yaştı dedim..sen şuan 21 yaşındasın..
tamam bende ısrar etmiycem dedi..böyle..
büyük ihtimalle bulusmayız..ama bulusmayı okadar çok istiyorum ki..
bana anlatmasını..telefon haricinde başka birşey yapmadığını biliyorum o kızlar şehir dısında hep..
bana anlatınca nefret etmeyi..çok istiyorum..
o kızlara mesaj atıp ağzıma geleni söylemeyi yada aranızda ne var? diye sormayı çok istiyorum..
ama rezil olmaktan korkuyorum..
sonra onlardanda nefret ediyorum..kendi iradesizliğimden nefret ediyorum..
neden diğerleri gibi tamam bittti diyip unutamıyorum diyorum..çok aptalım ben biliyorum..yine inandım ona...

sadece anlatmak istedim..
hani derler ya "bir insan 7sinde neyse 70indede odur"..
kimse kimseye değişicek diye bakmasın..
bir kere aldatan alışkanlık haline getitrir..
kimseye güvenip kendinizi aptal yerine koymayın..

okuduğunuz için teşekkür ederim..

sakın kimseyi dinlemedim diye pişmanlık duyma..eğer yaşamasaydında aklında kalırdı 'acaba nasıl olurduk die..hem kendini sıkma bu kadar..üzmüşsün..üzdürmüşsün..aldatmasını anlatmasını bekleme sakın bu yapılanı detayını öğrenmek gururunu kırar seni üzer dahada..o kızlarlada kesinlikle iletişime geçme..ama artık ondan uzak dur..sen zayıfta değilsin ayrıca sevdiğine güvenmek istemişsin..sonradan aldatıldığını öğrenmen senin atan değil..ona değil kendine zaman ayır artık..bak yaşadın gördün artık bir daha yaparsan asıl zayıflık o olur..geçmişinlede hesap soramaz o..geçmiş adı üstünde geçmiştir..kapanmada içine sakın..kendini düşün,iyi davran kendine..

sakın kimseyi dinlemedim diye pişmanlık duyma..eğer yaşamasaydında aklında kalırdı 'acaba nasıl olurduk die..hem kendini sıkma bu kadar..üzmüşsün..üzdürmüşsün..aldatmasını anlatmasını bekleme sakın bu yapılanı detayını öğrenmek gururunu kırar seni üzer dahada..o kızlarlada kesinlikle iletişime geçme..ama artık ondan uzak dur..sen zayıfta değilsin ayrıca sevdiğine güvenmek istemişsin..sonradan aldatıldığını öğrenmen senin atan değil..ona değil kendine zaman ayır artık..bak yaşadın gördün artık bir daha yaparsan asıl zayıflık o olur..geçmişinlede hesap soramaz o..geçmiş adı üstünde geçmiştir..kapanmada içine sakın..kendini düşün,iyi davran kendine..

saolun:(
ağlıyamıyorum bile neden bilmiyorum ama şoktayım hiç beklemediğim bi anda..
kızla siyaset konusuyodum öbürüde eski sevgilisini anlatıyodu dedi..salakmıyım ben?
kim inanır buna..allah bna yardım etsin artık:(

bence bir daha bulusmak bile isteme,ne olacak sana sunla aldattim bunla aldattim dedigimde ki sende biliyorsunki senin yüzüne bakarak bunlari söylemeyecek
hic gerek yok bitirdiysen eger bitmistir daha fazla konusmanin anlami yok hersey acik degil mi?

bence bir daha bulusmak bile isteme,ne olacak sana sunla aldattim bunla aldattim dedigimde ki sende biliyorsunki senin yüzüne bakarak bunlari söylemeyecek
hic gerek yok bitirdiysen eger bitmistir daha fazla konusmanin anlami yok hersey acik degil mi?

ben söylediklerini düşündükçe daha fazla nefret edicek buna eminim..
gerekirse kıza yanımda mesajda çektiririm..kız sadecee siyaset mi konusuyomus bakalım..bana bahanesi bu..
ya içimden öyle hakaretler etmek geliyo ki!!!!!!!!!

saolun:(
ağlıyamıyorum bile neden bilmiyorum ama şoktayım hiç beklemediğim bi anda..
kızla siyaset konusuyodum öbürüde eski sevgilisini anlatıyodu dedi..salakmıyım ben?
kim inanır buna..allah bna yardım etsin artık:(

amin..yani cevabıda ilginç olmuş gerçekten..yani ezdirme sakın kendini dinle dert babamı kesildide eski sevgilisini anlatıyormuş yahu..yani kendide demiş ya zaten sen beni bırakamazsın o verdiğin güven için yaptıkları saçma gelmiyordur işte..yani bırakamazsın dönersin herşeyi kabullenirsin sanıyordur..ama umarım yanılır..yani kendini toparlamak için en başta sen yardım et kendine..kendini şanşlı hisset hayatında tek dürüst olmayan kalmasın işte..kimse zarar veremesin sana ondan kendini sıkma..

ben söylediklerini düşündükçe daha fazla nefret edicek buna eminim..
gerekirse kıza yanımda mesajda çektiririm..kız sadecee siyaset mi konusuyomus bakalım..bana bahanesi bu..
ya içimden öyle hakaretler etmek geliyo ki!!!!!!!!!

inan bunada kılıf bulunur..kimse yoğurdum ekşi deyip kabullenmez..kendini dahada küçük düşürme sakın..hiç kabullenirmi sen istediğin kadar ortaya gerçek dök..yani iletişime geçmen seni dahada yorar yıpratır zamanını bunlarla geçircen sonuçta..

hala inanmak istiyorsun aslında bu anlaşılıyor ama hata etme..

canım benım artık kendını gel bu ruyadanda uyan madem onceden de vardı sımdı de yakaladın daha neye buluscaksın sıl kafandan

inan bunada kılıf bulunur..kimse yoğurdum ekşi deyip kabullenmez..kendini dahada küçük düşürme sakın..hiç kabullenirmi sen istediğin kadar ortaya gerçek dök..yani iletişime geçmen seni dahada yorar yıpratır zamanını bunlarla geçircen sonuçta..

hala inanmak istiyorsun aslında bu anlaşılıyor ama hata etme..

inanmak istemiyorum bu sefer unutmak istiyorumda o gücü bulamıyorum kendimde..diyorum ya çok güçsüz biri oldum ben:(:(

ben olsam kızlara mesaj atar sorardım ..inkar etseler bile en azından onlarda anlar ne mal olduğunu..

ne yazardın kızlara?
bende yazmak istiyorum ne yazabilirim???
ama şimdi kızlar o herife mesaj attığında ya benim hakkımda kıskanmış diyip arkamdan gülüp konusurlarsa..alay konusuda olabilirim..kızla gerçekten arasında bişey yoksa daha olucak gibi konusuyolarsa..kız güler geçer..rezil olurum:(:(
hemde o adam önemseniyorum diye sevinir..
off..ne yapmam lazım?

ne yazardın kızlara?
bende yazmak istiyorum ne yazabilirim???
ama şimdi kızlar o herife mesaj attığında ya benim hakkımda kıskanmış diyip arkamdan gülüp konusurlarsa..alay konusuda olabilirim..kızla gerçekten arasında bişey yoksa daha olucak gibi konusuyolarsa..kız güler geçer..rezil olurum:(:(
hemde o adam önemseniyorum diye sevinir..
off..ne yapmam lazım?
yazmaz arardım.. kimle görüşüyorum..bu numara erkek arkadasıma sürekli mesaj atıyor merak ettim nerden tanışıyorsunuz derdim.. aralarında bişey yoksa kız zaten söyler..ha varsada tek değilim diye düşünür oda üzülür.. kız neye gülecek sevgilini kıskanmak en doğal hakkın. adamı önemsemek değil amaç aptal yerine konmamak ...

ben olsam asla aramazdim kendini kücük düsürme bos ver vur tekmeyi gitsin....
o bir gün gelecektir yine sana dönecektir ama sende onu avucunun icine alabilmek icin güclü oldunu göster ki anlasin onsuzda olabildigini......

ben olsam asla aramazdim kendini kücük düsürme bos ver vur tekmeyi gitsin....
o bir gün gelecektir yine sana dönecektir ama sende onu avucunun icine alabilmek icin güclü oldunu göster ki anlasin onsuzda olabildigini......

ses çıkarma yapsın yapsın geri dönsün ne güzel hayat:27:

Back
X