sizleri dinlemediğim için..mantığımı dinlemediğim için..okadar pişmanım ki..
sırf kalbimi dinleyip barışmıştım onunla..
önceki konumu okuyanlar bilir..
bana onca şey yapmasına rağmen geldi yalvardı..ben sensiz çok mutsuzum dedi..
çok çabaladım inanmamak için..ben çok güçsüz bi kızım..kahretsin ki
inandım ona..evlenme teklifi etti..şehir dısına gezmeye gittik..tek bir kötü söz söylemedi..
ne yapsam tamam dedi..her isediğimi yaptı..çok mutlu etti..ama içimden bir ses derdi ki bu mutluluk bozulucak..
2gün önce rüyamda onu gördüm ayrılıyoduk ve ben ağlıyodum..bilgisayar başındaydım bişeyler yapıyodum v.s..
ertesi günü yani dün..telefonundaki konuşma detaylarına baktım..
benden çok 3 numara dikkatimi çekti..benden fazla onlarla konusmus..
napıyosun dedi dur konusma detaylarına bakıyorum dedim..msn e girdi bi hışımla..
ben bıktım artık kendimi hapis gibi hissediyorum dediii..bende mayıs ayına yani son 5 günü falan görememiştim..
neyse onun dediklerine tamam bundan sonra karışmıycam falan dedim..
dedi ki haklısın askım..bir daha yapmıcam söz veriyorum ben az önce atmıstım bi kıza mesaj..
şok oldum..hemen mayısa girdim..
betül diye bi kız var..onla alakası olmadığını sadece msnde öylesine konustuğunu söylemişti..arzu.simge..
böyle..hepsine baktım baktım..çıktım netten..telefondan ısrarla aradı açmadım..
sonra mesaj attım..yarın son kez gözüme bakarak nasıl aldattığını anlat..sonrada bitsin..dedim..
oda sen benden ayrılamassın ben senn için çok önemliyim ben de senden ayrılamam dedi..
öyle bi ayrılırım ki senin bensiz bi hiç olduğunu göstermek için bensiz mutsuz olduğunu söylemiştin en azından mutsuzluk kaynağın gider dedim..
ben senin geçmişte çıktığın kişileri unutamadım bunları yaptığımda sanki kendimi rahatlamış hissediyorum dedi..
ben geçmiş dediğin 15 yaştı dedim..sen şuan 21 yaşındasın..
tamam bende ısrar etmiycem dedi..böyle..
büyük ihtimalle bulusmayız..ama bulusmayı okadar çok istiyorum ki..
bana anlatmasını..telefon haricinde başka birşey yapmadığını biliyorum o kızlar şehir dısında hep..
bana anlatınca nefret etmeyi..çok istiyorum..
o kızlara mesaj atıp ağzıma geleni söylemeyi yada aranızda ne var? diye sormayı çok istiyorum..
ama rezil olmaktan korkuyorum..
sonra onlardanda nefret ediyorum..kendi iradesizliğimden nefret ediyorum..
neden diğerleri gibi tamam bittti diyip unutamıyorum diyorum..çok aptalım ben biliyorum..yine inandım ona...
sadece anlatmak istedim..
hani derler ya "bir insan 7sinde neyse 70indede odur"..
kimse kimseye değişicek diye bakmasın..
bir kere aldatan alışkanlık haline getitrir..
kimseye güvenip kendinizi aptal yerine koymayın..
okuduğunuz için teşekkür ederim..
.................................................. ...................................
sırf kalbimi dinleyip barışmıştım onunla..
önceki konumu okuyanlar bilir..
bana onca şey yapmasına rağmen geldi yalvardı..ben sensiz çok mutsuzum dedi..
çok çabaladım inanmamak için..ben çok güçsüz bi kızım..kahretsin ki
inandım ona..evlenme teklifi etti..şehir dısına gezmeye gittik..tek bir kötü söz söylemedi..
ne yapsam tamam dedi..her isediğimi yaptı..çok mutlu etti..ama içimden bir ses derdi ki bu mutluluk bozulucak..
2gün önce rüyamda onu gördüm ayrılıyoduk ve ben ağlıyodum..bilgisayar başındaydım bişeyler yapıyodum v.s..
ertesi günü yani dün..telefonundaki konuşma detaylarına baktım..
benden çok 3 numara dikkatimi çekti..benden fazla onlarla konusmus..
napıyosun dedi dur konusma detaylarına bakıyorum dedim..msn e girdi bi hışımla..
ben bıktım artık kendimi hapis gibi hissediyorum dediii..bende mayıs ayına yani son 5 günü falan görememiştim..
neyse onun dediklerine tamam bundan sonra karışmıycam falan dedim..
dedi ki haklısın askım..bir daha yapmıcam söz veriyorum ben az önce atmıstım bi kıza mesaj..
şok oldum..hemen mayısa girdim..
betül diye bi kız var..onla alakası olmadığını sadece msnde öylesine konustuğunu söylemişti..arzu.simge..
böyle..hepsine baktım baktım..çıktım netten..telefondan ısrarla aradı açmadım..
sonra mesaj attım..yarın son kez gözüme bakarak nasıl aldattığını anlat..sonrada bitsin..dedim..
oda sen benden ayrılamassın ben senn için çok önemliyim ben de senden ayrılamam dedi..
öyle bi ayrılırım ki senin bensiz bi hiç olduğunu göstermek için bensiz mutsuz olduğunu söylemiştin en azından mutsuzluk kaynağın gider dedim..
ben senin geçmişte çıktığın kişileri unutamadım bunları yaptığımda sanki kendimi rahatlamış hissediyorum dedi..
ben geçmiş dediğin 15 yaştı dedim..sen şuan 21 yaşındasın..
tamam bende ısrar etmiycem dedi..böyle..
büyük ihtimalle bulusmayız..ama bulusmayı okadar çok istiyorum ki..
bana anlatmasını..telefon haricinde başka birşey yapmadığını biliyorum o kızlar şehir dısında hep..
bana anlatınca nefret etmeyi..çok istiyorum..
o kızlara mesaj atıp ağzıma geleni söylemeyi yada aranızda ne var? diye sormayı çok istiyorum..
ama rezil olmaktan korkuyorum..
sonra onlardanda nefret ediyorum..kendi iradesizliğimden nefret ediyorum..
neden diğerleri gibi tamam bittti diyip unutamıyorum diyorum..çok aptalım ben biliyorum..yine inandım ona...
sadece anlatmak istedim..
hani derler ya "bir insan 7sinde neyse 70indede odur"..
kimse kimseye değişicek diye bakmasın..
bir kere aldatan alışkanlık haline getitrir..
kimseye güvenip kendinizi aptal yerine koymayın..
okuduğunuz için teşekkür ederim..
.................................................. ...................................
Son düzenleyen: Moderatör: