• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrar sevmesi için?

Valla öyle bu devirde gençlere güven olmaz cikariverir adını .
Ve canim ne yazıkki aynı anda bi cok kızdan hoslaniyolar ve biri olmazsa Baska biri o olmazsa diyeri şanslarını deniyolar iste .
Cok dikkatli ol msj atma dediğim gibi .
Ben başta at dedim ama yaşını okumamistim senin yaşlar tehlikeli canim o yaştaki gençlerde malesef .
Tabii hepsi diyemem canim ama geneli böyle ne yazıkki :(((

Ben şimdi hoşlantımı gizleyip normal hayatıma takıntılı olarak devam mı edeyim? Ya o da şansını denediyse? O zaman ne yapabilirim herhalde intikam alırım pislik nalet herif :47:

Nasıl hissettiricem? Peki hoşlandığımı fazla belli edersem egosu tavan yapıp hiç ilgilenmeme durumu olur mu

Canım bu cocuk sana hosşlandıgını soyledıgınde sneın nasıl reddettıgın de cok onemlı. Eger farkında olmadan kırdıysa n bunu ılk gurur yapar ters tepebılır ama enınde sonunda senden hoşlanıyorsa fazla dırenemez ılgıne. Ama ben sana sunu onerebılırım belkı sen onun senden hoslanmasından hoşlandın. Ya da ıyı olması hosuna gitti. İlerde olsa bıle ıstemeyıp bıtırıceksın. Ne kendını ne onu üzme. Ilk duygularndan emın ol soylmek kolay red cevapta verse ılk hoşlanan o ıllaı sana gelir tekrar ama sen kendını kaptırma bir emın ol kendınden :)

İkinci kez gelmez bence ben bir şeyler yapmazsam. Ben gitmezdim yani, gurur yapardım reddetti diye. Hatta karşımdaki gelip açık açık seni seviyorum deseydi bile kabul etmezdim. Huyum kurusun. Püü empati yapınca daha kötü gözüktü :26:

ben olsam böyle yapardım diyorsun.. ama o, sen değilsin.. bir dene bakalım o ne yapacak..

bence bir gün ilgili ertesi gün umursamaz görün aklı karışsın otursun düşünsün bence gelecek.. gelmiyorsa zamana bırak..

ya da git açık açık konuş.. ama 18 yaşında erkekler kızlar kadar olgun olmuyor buna da dikkat et..

Ben şimdi hoşlantımı gizleyip normal hayatıma takıntılı olarak devam mı edeyim? Ya o da şansını denediyse? O zaman ne yapabilirim herhalde intikam alırım pislik nalet herif :47:

Ya bilmiyorumki ne yapsan icindede kalmasın tabii ama önce bi arastir çocuğu nasil biri agirbaslimi ucarimi ogren eğer efendi cocuksa merak etme taktikler bizden :)

Canım bu cocuk sana hosşlandıgını soyledıgınde sneın nasıl reddettıgın de cok onemlı. Eger farkında olmadan kırdıysa n bunu ılk gurur yapar ters tepebılır ama enınde sonunda senden hoşlanıyorsa fazla dırenemez ılgıne. Ama ben sana sunu onerebılırım belkı sen onun senden hoslanmasından hoşlandın. Ya da ıyı olması hosuna gitti. İlerde olsa bıle ıstemeyıp bıtırıceksın. Ne kendını ne onu üzme. Ilk duygularndan emın ol soylmek kolay red cevapta verse ılk hoşlanan o ıllaı sana gelir tekrar ama sen kendını kaptırma bir emın ol kendınden :)

Kırdım galiba ben onu. Öyle at gibi teptim. Yok ya. Ben en iyisi gidip yatayım. Uyku da tutmaz şimdi o kadar taktım ki şu zamana kadar kaç kez rüyama girdi eşşek :24:

Ya bilmiyorumki ne yapsan icindede kalmasın tabii ama önce bi arastir çocuğu nasil biri agirbaslimi ucarimi ogren eğer efendi cocuksa merak etme taktikler bizden :)

Arkadaşları arasında gayet espirili kahkahalı, bana gelince somurtuk bi şey. Sadece bi kez karşımda kahkaha attı o kadar

Üstteki yorumdaki abla adın çıkar dedi atmasam mı :26: en korktuğum şey
sen simdi iyice bi anlat, aynı okulda mısınız? bu hoslanma durumu ne zaman vardı? ve sen bunu nasıl farkettin? seninle tanısmak için herhangi bir girişimde bulundu da sen red mi ettin ki ondan hoslanmadığını düşündü?

ayrıca neden adın cıksın anlamıyorum köyde filan yasamıyorsanız? çocuğu az cok tanıyosan bilirsin o karakterde biri mi. ki bence öyle bri olsa çoktan ona attığın arkadaslık teklifini kendi şansına cevirmek için kullanırdı, ya da bayanın dediği dedikoduyu coktan cıkarırdı. yeni nesil çok fırlama cünkü, buna rağmen çocuk sessiz kalmıs, bence zararsız bi tip. yanına bile tutup kolundan zorla getirmişler. orta okulda bana asık biri vardı onu da yanıma arkadasları kolundan tutup getirmişti o sahne geldi gözümün önüne, çok utangac çok iyi biriydi adam akıllı konusmusluğumuz bile yok öyle bakısırdık uzaktan, beni görmek için evimin önünden filan geçerdi balkona çıkardım:) sonra tasındılar, üniversiteye gittiğim zaman bulmus beni facebooktan eklemişti konusmustuk arkadasca. o yaslarda safca güzel heyecanlar bunlar. ben senin bahsettiğin cocuğun da öyle olduğunu hissediyorum.

su devirde, aynı liseye giden iki gencin facebooktan birbirlerine naber demelerinde ben bi sakınca görmüyorum, öyle çok rahat geniş bir insan da değilim emin ol. eşiyle lisede tanısıp evlenen kuzenim var benim.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben olsam böyle yapardım diyorsun.. ama o, sen değilsin.. bir dene bakalım o ne yapacak..

bence bir gün ilgili ertesi gün umursamaz görün aklı karışsın otursun düşünsün bence gelecek.. gelmiyorsa zamana bırak..

ya da git açık açık konuş.. ama 18 yaşında erkekler kızlar kadar olgun olmuyor buna da dikkat et..

O zaman yarın ben umursamaz olucam. Bu da işe yaramazsa anne gibi çocuğu karşıma alıp dengesiz bi zamanımda ''bana bak çocuk derdin ne'' diye hesap sorarım :9:

Kırdım galiba ben onu. Öyle at gibi teptim. Yok ya. Ben en iyisi gidip yatayım. Uyku da tutmaz şimdi o kadar taktım ki şu zamana kadar kaç kez rüyama girdi eşşek :24:

:)))) yat tabı hersey olacagına varır ınsan takıyor hepımızın basına gelıyor ee o bır ara bole duusndu ettı sıra sende guzel heyecanlar bunlar bende soyleme hıssettır derım hatta ıstedıgın kadar hıssettır soylemekdıkten sonra ad mad cıkamaz bırı derse de kanıt de dırek hahahah :D yasınaın keyfıne bak derım ama ılllakı bu ask olayları karsımıza erkenden de cıkabılıyor ama sen genede dıkkatlı ol senın guruunu kımsenın ıncıtmesıne ızın verme onu tanı herseye deger mı bır gör bakalım.. hadı ıyı geceler

sen simdi iyice bi anlat, aynı okulda mısınız? bu hoslanma durumu ne zaman vardı? ve sen bunu nasıl farkettin? seninle tanısmak için herhangi bir girişimde bulundu da sen red mi ettin ki ondan hoslanmadığını düşündü?

ayrıca neden adın cıksın anlamıyorum köyde filan yasamıyorsanız? çocuğu az cok tanıyosan bilirsin o karakterde biri mi. ki bence öyle bri olsa çoktan ona attığın arkadaslık teklifini kendi şansına cevirmek için kullanırdı, ya da bayanın dediği dedikoduyu coktan cıkarırdı. yeni nesil çok fırlama cünkü, buna rağmen çocuk sessiz kalmıs, bence zararsız bi tip. yanına bile tutup kolundan zorla getirmişler. orta okulda bana asık biri vardı onu da yanıma arkadasları kolundan tutup getirmişti o sahne geldi gözümün önüne, çok utangac çok iyi biriydi adam akıllı konusmusluğumuz bile yok öyle bakısırdık uzaktan, beni görmek için evimin önünden filan geçerdi balkona çıkardım:) sonra onun tasındılar, üniversiteye gittiğim zaman bulmus beni facebooktan eklemişti konusmustuk arkadasca. o yaslarda safca güzel heyecanlar bunlar. ben senin bahsettiğin cocuğun da öyle olduğunu hissediyorum.

su devirde, aynı liseye giden iki gencin facebooktan birbirlerine naber demelerinde ben bi sakınca görmüyorum, öyle çok rahat geniş bir insan da değilim emin ol. eşiyle lisede tanısıp evlenen kuzenim var benim.

Aynı okuldayız kız arkadaşına söylemiş erkek arkadaşı varmı öğren diye, ama ben kızı sıkıştırıp öğrendim. Sonra da olmaz istemiyorum tanımıyorum bile dedim. o kıza da ''dikkat etsene bana hoşlanıyomuş gibi mi bakıyor'' diye sormuş

O zaman yarın ben umursamaz olucam. Bu da işe yaramazsa anne gibi çocuğu karşıma alıp dengesiz bi zamanımda ''bana bak çocuk derdin ne'' diye hesap sorarım :9:

erkekler kendilerinden hoşlanan kızların enerjilerini yüklenip hoşlanmayan kızın peşinden koşarlar.. bence.. varsa beğenisi kayıtsız kalmaz..

Facebook da olmasa millet sevgilisiz kalacak.18 yaşında duyguların günde 1400 kere değişir.Çok bir şey bekleme

Back
X