- 25 Kasım 2022
- 818
- 1.387
- 33
- 28
- Konu Sahibi portakalafisildiyordum
-
Gecen haftalarda ben de yaptım 65 saatin üzerinde bozdum ..ama ben bağırsak temizliği ile başladım ve günlük sadece 1 bardak.su içme durumu vardı ben yine 2 3 bardağa cikardim..sonra da meyve suları ile koruma ya geçtim.. gercekten de insan eriyor yağdan gittiğine de eminim çünkü incelme oluyor.ve yüze bir parlaklık geliyor.
Siz bağırsak temizliği yaptiniz mi başlarken ara ara bende yapmak istiyorum..
Kac kilo ile başladınız kilo verme durumunuz nedir
Ben yukarda yazdığım gibi 74 saat yapmisim sonra ki 2 gün sivi beslendim 1 günde brokoli yedim ..70 kusurle başlamıştım 68 500 ile bittiSelam, yetmişlerimdeydim en son geçenlerde tartıldım(71,72)
ama dün tartılmadim.
geçen sefer de bu sefer de bağırsak temizliği yapmadım, lavmandan korkuyorum ya, uzun vadeli yapmadığım için pek gerek duymadim.
Siz kaç gün yapmıştınız, kilo ne kadar vermiştiniz
Bagirsak temizligini meyvelerle mi yapiyorsunuz nasil yapiyorsunuz?Gecen haftalarda ben de yaptım 65 saatin üzerinde bozdum ..ama ben bağırsak temizliği ile başladım ve günlük sadece 1 bardak.su içme durumu vardı ben yine 2 3 bardağa cikardim..sonra da meyve suları ile koruma ya geçtim.. gercekten de insan eriyor yağdan gittiğine de eminim çünkü incelme oluyor.ve yüze bir parlaklık geliyor.
Siz bağırsak temizliği yaptiniz mi başlarken ara ara bende yapmak istiyorum..
Kac kilo ile başladınız kilo verme durumunuz nedir
İngiliz tuzu ictimBagirsak temizligini meyvelerle mi yapiyorsunuz nasil yapiyorsunuz?
çok güzel tebrik ederim yine yapacak mısınızBen yukarda yazdığım gibi 74 saat yapmisim sonra ki 2 gün sivi beslendim 1 günde brokoli yedim ..70 kusurle başlamıştım 68 500 ile bitti
Hic duymamistim bilgi icin tesekkurlerİngiliz tuzu ictim
Ben kabak detoksu ile 3 günde 1,5 kilo veriyorum hem yormuyor. Kilosu fazla olandan 3 kiloya kadar gidiyor
Ödemdir büyük ihtimalÖdem miydi yağ mıydı acaba, geri aldınız mı
Aslinda tek amaç kilo vermek değil sağlığa da kavuşmak vucuda otofaji nin cok faydaları var ..Ben kabak detoksu ile 3 günde 1,5 kilo veriyorum hem yormuyor. Kilosu fazla olandan 3 kiloya kadar gidiyor
Aslinda yarin ki kilonu cok merak ediyorum 1 tabak yeseydin aslinda iyiymis hayirlisi olsun bırakmak yok yola devam ..bir daha ki açlığı beraber yapalim...kolay gelsin 4 den sonra yemegi bıraktığın için cok yansıyacagini dusunmuyorum kolay gelsin...merhaba.
giris yapamadım, su orucumu bir bucuk gün yaptım ardindan iki gün kabak detoksu.
sabah 68.200 çıktım(en son 72 idim)
bugün maalesef canına okudum yeme içmenin.
11:30 sağlıklı bol proteinli yesillikli ve meyveli bir kahvaltı yapmış olsam da saat 16:00'da iki üç tabak kıymalı makarna yedim, turşu, bol peynir...
ben bir makarna bağımlısıyım günlük.
sebebini bilmiyorum, her şeyi kesebilirim ama makarnayı görünce deliye dönüyom. allah allah. neyse.
hiç değilse 16:00 son öğün yaptım bir daha ağzıma yemek sürmedim.
1 kupa yeşil çay içtim. yatana değin su.
birkaç gün tartılmam çünkü moralim bozulur.
yarın fotili öğün paylaşıp fire vermicim. amin.
Olur insaAllah 36 saatlik uyarim ben yapmak isterimbu arada,
Y Yeni ben lazim hanım ben haftaya tekrar bi su orucu girişiminde bulunmak istiyorum, istersen birlikte yapabiliriz.
veya bir gün seçip o günü haftanın bir günü oruö günü belleyebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?