- 11 Aralık 2011
- 1.947
- 353
- 163
Amin canim amin. Bende katilabilirim dua listesine eklersen sevinirim.
tamam canim sen bizi takip et önce hangi duayi yapacagimiza daha karar vermedik verince listeyi yapicam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim amin. Bende katilabilirim dua listesine eklersen sevinirim.
tamam canim sen bizi takip et önce hangi duayi yapacagimiza daha karar vermedik verince listeyi yapicam
canım hayır sunu merak ediyorum tamam bu testleri yaptırayım da bunları sonucunda tedavisi var mı yoksa sadece sorunu tanımlamak için mi yapılıyor bunlar?mesela kromozom analizi.diyelim bir sorun cıktı düzeltebiliyorlar mı kromozomlarımızı?
yaa canım bilmiyorum ama öyle olabilir miyim?şiddet uygulayan insan kendi cocugu olsa ona da uygulardı.benim de bir arkadasım var 10 yıldan sonra defalarca denemelrden falan sonra kendiliginden bebegi oldu ve şu an çok mutsuz alısamadı anne olmaya.oysa ki dünyaların onun olacagını sanıyordu.bence tamamen kişilikle ilgili.
ne iğnesi canım bu spermler için falan mı?kaan aydos muydu sizin dr?
canım bende basladım dün meryem suresinde.mim nedir sela ile cuma arası okunan?
ya kizlar nerelerdesiniz topigi acip terk ettiniz burayi ihmal etmeyin bekliyorum kizlarrrrrrrrrrrrr sizi
ya kizlar nerelerdesiniz topigi acip terk ettiniz burayi ihmal etmeyin bekliyorum kizlarrrrrrrrrrrrr sizi
kızlar selam uyku tutmadı bibakayı dedim bugünlerde çok keyifsizim hep kendi içimde geçmişimi ve gelicegimi sorguluyorum bilmem deden sanki artık hayatan hiç zevk almıyorum benim eşim garson sabah 7.30daevden çıkıyo akşam 11 bilemedin 12de geliyo hergün aynı yılardır izni tatili hiç bişeyi yok bende 4 senedir çalışıyodum baktım olmuyo adamı hiç göremiyorum işten çıktım bisenedir bende evdeyim ama gene bişey hiçbi özel yaşantımız kalmadı desem yeridir çokçanım sıkılyo eşimede bişey diyemiyorum adam çalışıyo neyapayım oda haklı ama çok bunaldım aylemin yanına gitsem deyişiklikolsun diye eşimiözlüyorum zaten gördügüm yok evde iyice bunaldın bçylede hep kafamda kuruyorum of off ooffffff yaaa bilmiyorum bazen ölmek istiyorum eyse gece gece saçmalamaya başladım galiba![]()
aynen yaaa canım çok zor artık yıprandım sanki kendimi çok yanlız hisediyorum bebişde olmuyo kendimi hayata 1.0 yenik hisediyorum demek senin eşinde garson allhtan benimki içkili yerde deyilde birazda olsa kendimi öyle avtuyorum sonçta adamla aynı yatıyorum yataga senki dahada geç geliyomuş ne olcak bizim sonumuz![]()
çokhaklısın canım bi bebişimiz olsa yaa rabim duy sesimizibiolsa hiçtakmcam adamızaten zaman bulamıycaz çıkmaya yada uyumaya olsada ben herşeye razıyım kafayı yiyce artık seninki iyimiş hiçdeyilse iki vardiye bihafta görmesen bihafta yanında ama benimki
çok kızıyorum ama geede sesimi çıkaramıyorum işte ne yapcaksın
evet canım erkekler öyle beli etmezler duyguların ben nezaman olcak yaa bebegimizdedigimde olcak olcak sabret diyo bende ezama diyorum allah vercek diyo ben yeter artık gelsin diyorum bana isyan etme diyor bande bigin yanıma gitim patronunun 2yaşında bi oğlu var ona pamuk şeker yediriyodu baktım öyle yüzü gülüyoduki yanındaki elemanları müdürüm artık sizde yapın bakın negüzel eyleniyosunuzdiyolardı öok kötü oldum saki kedimi beceriksiz biri gibi hisetim kendime çok kızdım biçocugu bile taşıyamıyosun kızım dedim şu adamın bi yüzünü güldürmedin benim eşim çocuk konusunu hiç açmaz bazen kızıyorum sen istemiyosun diyodum ama 4ay önce düşügüyaptıgımda ben yatarken obeni uyuyo sanıyodu çok agladı ey allahım bunu bize neden reva görüyosun dedi ozaman daha iyi anladımki bu konuyu actıkca hem onu hem kendimi üzüyorum artık hiç acmıyorum bazen okonu kapandı biz bize yeteri siyorum konuyu geciştiriyorum ama biliyorum oda bende hep aklımızda buvar bi nevi birbirmizi kandırıyoruz![]()
pnnar gel canim sende katil bize bugece uyku tutmaz derdimiz büyük
yaa canım bilmiyorum bizi bu yanlızlık dahada yıpratıyo baksana bışarı bile çıkmıyoruz inan bilmiyorum şu an elmide olsa bi an durmam hemen tedaviye başlarır gine ama burda şartlar çok zor orda nasıl bilmiyorum amatüp bebek tedavilerimi burda devlet yada fakülte interfiti raporu vermeden devlet karşılamıyo özelde iyice belimizi büktü madi durumdan bitik 30 yaş gecmem gerekiyo 3 iyneli aşlaman yaptırman gerekiyo devletin karşılaması için benim yaşadıgım eyrde küçük biyer devlet hastanesinde aşılama yapmıyolar istanbula gitmem lazım oda bi masraf zaten tüpbebek denememizi kıredi çekmişdik daha onu ödüyoz aylelerimizyardım etmiyolar bilmiyorum ben bunları düşündükçe kafayı yiycem bide eşim geç eliyo herşey tam oluyo yani otur evde bütüngün boş duvarlar kur kafanda kur kızım kur![]()