tekrar tekrar aynı hüsranı yaşayanlara sesleniyorum...

sagol canim ben Almanyada yasadigim icin burda böyle hep yaziliyor bendede aliskanlik oldu pardon yanlis birsey varsada söyleyin yanlis yazilarim olabilr ona göre simdiden söylim.

herkes fikrini söylesin ona göre dua listesini yapariz dularida hep beraber secersek daha iyi olur.
meryem suresini okuyorduk ben geçen denemedeyken,ha mim ler var bide sela ile cuma arası okuyordum ben.
Evet bence de dua listesi yapalım. ii olur Allah kabul etsin inşallah.

nisacım bu konu üzerine bi topikte gördüm adet bitiminden başlayıp 1 hafta 10 gün yapmışlar sonuç elde eden çok. İnşallah biede faydası olur. Adetliyken sıcak ii gelirya sancıyı keser belki ondan kesmiştir seninkinide.
Evet bence de dua listesi yapalım. ii olur Allah kabul etsin inşallah.

ben bu şekilde hamile kalan bi arkadaşa sormuştum adetin 3.günü başla 10 gün yap demişti canım.İnşallah...

lalecim merhaba,
olmammısa emın ol bır sebebı vardır
soylekı bana 3 kez tüp denendı ve hepsı negatıf
ocakta mustafa bahcecıyle görustum bı cok test ıstedı
ve benım doğal ölduru hücrelerım (natural kıller cd56) ffazla cıktı
yanı embryoyu yabancı cısım gıbı görup saldırıp oldıuruolar
ve kan pıhtılaşması cıktı faktor 5 de
suan fazla vaktım yok ıstenılen testlerı yazıorum mutlaka bunları yaptır ve yenı bır tedavıye başla:))))

genetik testler kadın -erkek
hemogram kadın-erkek
hbc,ag,HBcG(hepatıt b hepatıt c- ) kadın- erkek
rubella kadın
... faktörII,faktör V leiden,mthfr,(pıhtılaşma fak.) kadın
cd56 natural killer,TNF ALFA,PAI-1,IL 6 (savunma mekanızması,bagısıklık sıs.) kadın
reglın 3. gunu
tsh
fsh
prolaktin
E2 8bunlar ıllakı yapılmıstır)
canım hayır sunu merak ediyorum tamam bu testleri yaptırayım da bunları sonucunda tedavisi var mı yoksa sadece sorunu tanımlamak için mi yapılıyor bunlar?mesela kromozom analizi.diyelim bir sorun cıktı düzeltebiliyorlar mı kromozomlarımızı?
canım seni çok iyi anlıyorum ve hak veriyorum inan yakın arkadaşım 2 kez tüp bebekle hamile kalıp kaybedince direk hamileyken birini bulup doğar doğmaz bebeğini aldılar ve o çok isteyen kadın yıllarca o bebeğe şiddet uyguladı ve kabullenemedi uzun zaman aldı oğluna alışması çevresindeki herkez yapma dedikçe benim çocuğum size ne diyerek tersledi ve 6 yaşında oğlu şimdi ve tekrar tekrar denemediği için çok pişman beni gördükçede tüp bebek yaptırmak istiyor bu seferde eşi istemiyor yeterince zor günler geçiren oğlunu tamamen dışlayacağını biliyor.:((( üzülerek anlatıyorum bu hikayeyei ve rabim hayırlısı neyse hakkında onu nasip etsin cnm tabiki karar senin...
yaa canım bilmiyorum ama öyle olabilir miyim?şiddet uygulayan insan kendi cocugu olsa ona da uygulardı.benim de bir arkadasım var 10 yıldan sonra defalarca denemelrden falan sonra kendiliginden bebegi oldu ve şu an çok mutsuz alısamadı anne olmaya.oysa ki dünyaların onun olacagını sanıyordu.bence tamamen kişilikle ilgili.
bu akşam eşimin iğne akşamı.adam deli ediyor beni iğne vururken.en az yarım saat uğraştırıyor.açıklamasıda lginç kendilerinin iğneden korkmuyormuş,tiksiniyormuş:46::46:
ne iğnesi canım bu spermler için falan mı?kaan aydos muydu sizin dr?
meryem suresini okuyorduk ben geçen denemedeyken,ha mim ler var bide sela ile cuma arası okuyordum ben.

canım bende basladım dün meryem suresinde.mim nedir sela ile cuma arası okunan?

mim değil lalecim ha mim... Kur'an-ı Kerim de Ha-mim sureleri var 7 tane sanırım onları okuyosun.

selam kızlar hiç biriniz yoksunuz galiba canım listede eksiklerim varmış ben şöyle anatayım 7 senelik evliyim 28 yaşındayım4 negatir aşılamam oldu onları yaşadıgım şehirde medi kente yaptırdım 2 tüpbebek denemem oldu onlarda istabulda beylik düzü medikalde oldu tüpbebek1.demem negatif aldım diyer denememi dondurulmuşolarak yaptırdım o tutu ama 4 haftalık düşürbüm daha neden oldugu araştırlmadı

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

:nazar:
LİSTEMİZ HERKESE HAYIRLI VE BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH:nazar:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: left"]NİCKİNiZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]İNFERTiLiTE
[/TD]
[TD]MERKEZ
[/TD]
[TD]DENEME SAYINIZ
[/TD]
[TD]HAMiLELiK
[/TD]
[TD]ŞUANKİ DURUM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Edanur86
5yillik Evli

[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD="align: left"]erkek infertilitesi,troid
[/TD]
[TD]
1.Almanya KWZ Wetzlar
2.AlmanyaKWZDarmstadt
[/TD]
[TD]
2.Negatif
1.Dondurulmus Negatif
[/TD]
[TD]hic olmadi
[/TD]
[TD]Kürlerlen deniyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]nisa 34 4yillik Evli
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD="align: left"]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD="align: left"]1-2. Umut Tüp Bebek
3.Florance N.

[/TD]
[TD="align: left"]3.Negatif
[/TD]
[TD="align: left"]
hic olmadi
[/TD]
[TD]Kaan Aydosta Esi sperm tedavisi göryor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]mavielle
12yillik Evli

[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD="align: left"]sebebsiz infertilitesi
[/TD]
[TD="align: left"]6.Bursa Pembemavi
[/TD]
[TD="align: left"]5.Negatif
[/TD]
[TD="align: left"]3 Gebelik
1 Kimyasal
1 Negatif

[/TD]
[TD]Transferi gerceklesti 31.03.2012
test günü

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]birihtimal
4yillik Evli
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD="align: left"]erkek infertilitesi,
endometriose,
kan pihtilasmasi

[/TD]
[TD="align: left"]3.Almanya Tüp Bebek
[/TD]
[TD="align: left"]3.Negatif
[/TD]
[TD]hic olmadi
[/TD]
[TD]Nisanda
Co Cultur
Mayista Brüksel Tüp Bebek

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]abadii 7yillik Evli
[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD="align: left"][/TD]
[TD="align: left"]4.Asilama Medi Kent
2.Tüp Bebek Beylik düzün Medicana

[/TD]
[TD="align: left"]6.Negatif
[/TD]
[TD]
1.Dondurulmus Düsük
[/TD]
[TD]Beylik düzün medicana tedaviyi birakti
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]umutsuzz 10yillik Evli
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD="align: left"]kadin infertilitesi
[/TD]
[TD="align: left"]3.Asilama
6.Tüp bebek

[/TD]
[TD="align: left"]6.Negatif
[/TD]
[TD]5.Positif
[/TD]
[TD]kürlerlen devam ediyor
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Ey Rabbimiz! İkimizi de sana teslim olanlardan kıl; soyumuzdan da sana boyun eğen (müslüman) bir ümmet meydana getir; bize ibadet yer (ve usûl)lerini göster,
(kusurlarımızı affedip) tövbemizi kabul buyur.
Çünkü sen, tövbeleri çokça kabul eden ve çok merhamet edensin."

Bakara Suresi – 128
Zekeriyya'yı da (hatırla!) Hani o Rabbine: "Rabbim! Beni tek başıma (evlatsız) bırakma, gerçi (vermesen de) sen, varislerin en hayırlısısın" diye niyaz etmişti. Enbiya Suresi – 89
"Ey Rabbim! Bana iyilerden (salih evlat) lütfet!" diye dua etti. Saffat Suresi – 100 Allah c.c. isteyen herkese evlad nasib etsin inşAllah...

(AMiN)

selam kızlar hiç biriniz yoksunuz galiba canım listede eksiklerim varmış ben şöyle anatayım 7 senelik evliyim 28 yaşındayım4 negatir aşılamam oldu onları yaşadıgım şehirde medi kente yaptırdım 2 tüpbebek denemem oldu onlarda istabulda beylik düzü medikalde oldu tüpbebek1.demem negatif aldım diyer denememi dondurulmuşolarak yaptırdım o tutu ama 4 haftalık düşürbüm daha neden oldugu araştırlmadı

iyi aksamlar halen eksik var sorun kimde canim

ne var canım o kürün içinde? Soğan kürü adet söktürmek içinmiş sanırım de mi? Ben yapmıyorum onu çok şükür adetlerim düzeldi. BAşka bişeye yarıyomuymuş?

15 gun sogan kuru
15 gun bitki cayı
10 gun sogan kuru
15 gun bitki cayı
21 gun incir kuru

bunlar pespese alınıyormus. kafamı karıstıran hemen baslayın dediler, aldıgın gun basla diyor yani,
daha once bu kuru alıp kullanan var mı ?

15 gun sogan kuru
15 gun bitki cayı
10 gun sogan kuru
15 gun bitki cayı
21 gun incir kuru

bunlar pespese alınıyormus. kafamı karıstıran hemen baslayın dediler, aldıgın gun basla diyor yani,
daha once bu kuru alıp kullanan var mı ?

soğan kürü adet düzenlemesi için incirde yumurtalar için canım sende biliyosundur. Bitki çayı karışık mı içinde ne var bi de sorununuzu söyledin mi ona göre mi verdiler? Ben bugün eşime keçibuynuzu kürüne başladım. Gerek yok aslında ama bi zararı yok her ihtimale karşı başladık.

Bu arada cumamız mübarek olsun kızlar Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah emeklerimizi boşa çıkarmasın... Nerdesiniz kimseler yok :44:

soğan kürü adet düzenlemesi için incirde yumurtalar için canım sende biliyosundur. Bitki çayı karışık mı içinde ne var bi de sorununuzu söyledin mi ona göre mi verdiler? Ben bugün eşime keçibuynuzu kürüne başladım. Gerek yok aslında ama bi zararı yok her ihtimale karşı başladık.

Bu arada cumamız mübarek olsun kızlar Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah emeklerimizi boşa çıkarmasın... Nerdesiniz kimseler yok :44:

bizde kagıt ustunde bır sorun yok , sebepsiz, 2 kez tup denedim, embriyolar cok kaliteliydi 5. gun
ama tutunamadı maalesef. tutunmada bir sorun var ama ne sorun var bilmiyorum.

bu kez ibrahim beyle gorusmedim ,satıstaki urunlerde kolay hamile kalma kuru var direk onu aldım.

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

:nazar:
LİSTEMİZ HERKESE HAYIRLI VE BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH:nazar:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: left"]NİCKİNiZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]İNFERTiLiTE
[/TD]
[TD]MERKEZ
[/TD]
[TD]DENEME SAYINIZ
[/TD]
[TD]HAMiLELiK
[/TD]
[TD]ŞUANKİ DURUM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Edanur86
5yillik Evli

[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD="align: left"]erkek infertilitesi,troid
[/TD]
[TD]
1.Almanya KWZ Wetzlar
2.AlmanyaKWZDarmstadt
[/TD]
[TD]
2.Negativ
1.Dondurulmus Negativ
[/TD]
[TD]hic olmadi
[/TD]
[TD]Kürlerlen deniyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]nisa 34 4yillik Evli
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD="align: left"]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD="align: left"]1-2. Umut Tüp Bebek
3.Florance N.

[/TD]
[TD="align: left"]3.Negativ
[/TD]
[TD="align: left"]
hic olmadi
[/TD]
[TD]Kaan Aydosta Esi sperm tedavisi göryor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]mavielle
12yillik Evli

[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD="align: left"]sebebsiz infertilitesi
[/TD]
[TD="align: left"]6.Bursa Pembemavi
[/TD]
[TD="align: left"]5.Negativ
[/TD]
[TD="align: left"]3 Gebelik
1 Kimyasal
1 Negativ

[/TD]
[TD]Transferi gerceklesti 31.03.2012
test günü

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]birihtimal
4yillik Evli
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD="align: left"]erkek infertilitesi,
endometriose,
kan pihtilasmasi

[/TD]
[TD="align: left"]3.Almanya Tüp Bebek
[/TD]
[TD="align: left"]3.Negativ
[/TD]
[TD]hic olmadi
[/TD]
[TD]Nisanda
Co Cultur
Mayista Brüksel Tüp Bebek

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]abadii 7yillik Evli
[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]sebepsiz infertilitesi[/TD]
[TD="align: left"]4.Asilama
1.Tüp Bebek

[/TD]
[TD="align: left"]6.Negativ
[/TD]
[TD]
1.Dondurulmus Düsük
[/TD]
[TD]Beylik düzün medicana tedaviyi birakti
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]umutsuzz 10yillik Evli
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD="align: left"]kadin infertilitesi
[/TD]
[TD="align: left"]3.Asilama
6.Tüp bebek

[/TD]
[TD="align: left"]6.Negativ
[/TD]
[TD]5.Positiv
[/TD]
[TD]kürlerlen devam ediyor
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Ey Rabbimiz! İkimizi de sana teslim olanlardan kıl; soyumuzdan da sana boyun eğen (müslüman) bir ümmet meydana getir; bize ibadet yer (ve usûl)lerini göster,
(kusurlarımızı affedip) tövbemizi kabul buyur.
Çünkü sen, tövbeleri çokça kabul eden ve çok merhamet edensin."

Bakara Suresi – 128
Zekeriyya'yı da (hatırla!) Hani o Rabbine: "Rabbim! Beni tek başıma (evlatsız) bırakma, gerçi (vermesen de) sen, varislerin en hayırlısısın" diye niyaz etmişti. Enbiya Suresi – 89
"Ey Rabbim! Bana iyilerden (salih evlat) lütfet!" diye dua etti. Saffat Suresi – 100 Allah c.c. isteyen herkese evlad nasib etsin inşAllah...

(AMiN)

slm kizlar,

ben fazla giremiyorum:-(malesef zamanim yok.

gecenlerde co cultur yaptiran varmi diye sormustum ama malesef sadece bir arkadas cevap verdi!
cok ilginc ben almanyadan türkiyeye gidip yaptiran cok kisi duyuyorum,sadece almanyadan gidenlere sanki tavsiye ediyorlar.

sizler nasilsiniz?

edanur yeniden liste icin tskler canim,süpersin:3:

slm kizlar,

ben fazla giremiyorum:-(malesef zamanim yok.

gecenlerde co cultur yaptiran varmi diye sormustum ama malesef sadece bir arkadas cevap verdi!
cok ilginc ben almanyadan türkiyeye gidip yaptiran cok kisi duyuyorum,sadece almanyadan gidenlere sanki tavsiye ediyorlar.

sizler nasilsiniz?

edanur yeniden liste icin tskler canim,süpersin:3:

valla liste cok hosuma gidiyor insallah hepimizide hamile diye eklerim en kisa zamanda.
canim bende bu co culturü arastirdim ama korktum yapay rahim nasil oluyor onu anlamadim hem neden bunu yapmak istiyorsunki rahimde sorun yoksa bence dene

Edanur slm tatlim nasilsin topik degistirmissiniz. Hayirli olsun yeni topiginiz :)

sagol canim iyiyim seni sormali neler yapiyorsun.

yok ya o topicten vazgecmem merak etme onuda hergün takip ediyorum ama sizler yoksunuz o buda tekar takrar topigi ne yapalim herzaman negatifi görünce bu topigede takiliyorum yani iki topikteyim bundan sonra.
o topikte yazmayi unutmayin gelismelerden haberdar edin beni merak ederim bak...:9:

valla liste cok hosuma gidiyor insallah hepimizide hamile diye eklerim en kisa zamanda.
canim bende bu co culturü arastirdim ama korktum yapay rahim nasil oluyor onu anlamadim hem neden bunu yapmak istiyorsunki rahimde sorun yoksa bence dene

insaaaaaaaallllaaaaaaaaaaaahhhhh canim,ellerine saglik.
en son yaptirdigimda yani bir ay önce,üc tane b kaliteli koydular ve tutmadi.embriyonun ana rahme yerlesmesi ve tutunmasini sagliyormus canim.
yani ana rahminde bir parca alip unu toplandiktan ve icsi veya imci yapildiktan sonra embriyolari o kücük parcaya koyup yerlestiriyorlarmis.

yani ufakta olsa bir destek!!!!

sonucta ana rahme yerlestirdikten sonra oraya tutunmasi önemli ve bu yöntem ona destek ediyormus.

anlata bildimmi?:-)))))

Back
X