Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insaaaaaaaallllaaaaaaaaaaaahhhhh canim,ellerine saglik.
en son yaptirdigimda yani bir ay önce,üc tane b kaliteli koydular ve tutmadi.embriyonun ana rahme yerlesmesi ve tutunmasini sagliyormus canim.
yani ana rahminde bir parca alip unu toplandiktan ve icsi veya imci yapildiktan sonra embriyolari o kücük parcaya koyup yerlestiriyorlarmis.
yani ufakta olsa bir destek!!!!
sonucta ana rahme yerlestirdikten sonra oraya tutunmasi önemli ve bu yöntem ona destek ediyormus.
anlata bildimmi?))))
slm kızlarr, birsey sorcam su tekraralayan negatiflerden sonra yapılan araştrmalar kromozom analizi falan mesela ne için yapılıyor?sadece sorunun ne oldugunu görmek mi yoksa neticeye göre bir tedavi sunuluyor mu?bilgisi olan var mı?
sagol canim iyiyim seni sormali neler yapiyorsun.
yok ya o topicten vazgecmem merak etme onuda hergün takip ediyorum ama sizler yoksunuz o buda tekar takrar topigi ne yapalim herzaman negatifi görünce bu topigede takiliyorum yani iki topikteyim bundan sonra.
o topikte yazmayi unutmayin gelismelerden haberdar edin beni merak ederim bak...![]()
Bende iyiyim tatlim sagol. Orada kimsecikler kalmadi sen ve kabakiz gitttikten sonra. Insallah birdahakine gerek kalmadan hamile kalirsin canim. Hakkinda herseyin hayirlisi.
hmmm simdi anladim canim bende yapay rahimmi yerlestiriyorlar rahimde zannettim korktum
ama burda yani Almanyada öyle birsey yok zannedersem cünkü hic duymadim sen heralde türkiyede yapican
sagol canim amin insallah rabbim hepimize bir mucize verir.
ya ben hergün bakiyorum kimse yazmiyor artik o topige kabakiz icinde oluyor ama oda baska seylere takiliyor artik ne yapsin oda onuda buraya davet ettim bakalim gelecekmi h bu arada sen orayi birakma gelismeleri oraya yaz ben takipteyim o bizim ilk topigimiz...
slm kızlarr, birsey sorcam su tekraralayan negatiflerden sonra yapılan araştrmalar kromozom analizi falan mesela ne için yapılıyor?sadece sorunun ne oldugunu görmek mi yoksa neticeye göre bir tedavi sunuluyor mu?bilgisi olan var mı?
yok canim
almanyada yapmiyorlar malesef ve doc sordum ve bu yönteme gerek olmaz dedi,taabiki öyle söyler cünkü kendileri yapmiyor diye.
ben cok kötü deneyimler yaptim oyüzden gerekmedikce burda yaptirmak istemiyorum.brükselde yaptirmayi düsünüyorum
Tamam tatlim ben gelisme olursa yazicam. Nisan sonu biz tedaviye basliyoruz kismetse. Hakkimizda hayirlisi olsun.
insallah sen kavusursun bebegine o merkezde biz negativlen ciktik sen positivlen cikarsin insallah canim al ikizlerini öyle gel.
ha buarada doktor Bilgicyildirimlan görüstüm bana nisanda tatile cikiyorum dedi 3haftaligina ona göre sordunmu sen?
insallah sen kavusursun bebegine o merkezde biz negativlen ciktik sen positivlen cikarsin insallah canim al ikizlerini öyle gel.
ha buarada doktor Bilgicyildirimlan görüstüm bana nisanda tatile cikiyorum dedi 3haftaligina ona göre sordunmu sen?
haklisin burda zaten herseye gerek yok diyorlar bende ultrasonsuz transferi sordum bunun tutunmaylan alakasi yok diyorlar zaten biz dogru yere koyuyoruz diyorlar bende 3defa taransferim ultrasonsuz oldu ama türkiyede ultrasonlan transferi yapiyorlar.
brüksel tüp bebek türkiyedemi yapiyorsun cünkü ayni merkez brükseldede var hem o almanyaya daha yakin
Amin canim insallah hepimiz kavusuruz. Yok ben sormadim ama benim adetim nisan ortasi uzerinden 13 gun gecmesi lazim degilmi yumurtlama sureci o yuzden mayis basina gelir transfer insallah.
benimde hep ultrasonsuz oldu:-(
evet brüksel daha yakin ma dr karaman daha cok trde o yüzden trye gitmeyi tavsiye ediyormus,ön görüsme brükselde yapma imkani var.
oyüzden yolculuk TÜRKIYEYE![]()
asagi yukari 20gün sürer tedavin evet yetisir transferine.
Hadi canim sen kir bari bu negatifleri.
Amin insallah canim benim ya ama umutsuzum sizin negatiflerden sonra![]()
sen bize bakma canim herkesin kaderi farkli doktora diyecek birseyim yok kadin cok iyi ama gel görki bizim kaderimizde nagatifleri görmek varmis insallah senin positiv olurda burda hep beraber kutlariz bak görecen icimden birses seninki olacak diyor ben bile simdiden senin icin heycanlandim valla![]()
Agzin bal yesin canim kucaginda bol bebisler görsün insallah icime bi nebze olsun heyecan kattin sagol bitanem.
o balda bebeginden aksin insallah güzel dileklerin icin amin .
sen hep positif düsün öyle yap canim ben hep negatiftim cok önemli bu bence
dua listesi yapicagiz sende katil canim istersen senide eklerim listeye ugurlu gelir insallah bu liste bize