tekrar tekrar aynı hüsranı yaşayanlara sesleniyorum...

saolun canlarım.dr 2 hafta sonra cagırdı bakalım ne yapacagız ne yaptırmamızı isteyecek.biz ilk iki denemede pgt yaptırdık zaten kromozom testi yaptırmadan ama yine de olmadı

canım edanurun da senn de durumunuz çk zormuş.eşinizin yanınızda olmaması çok zor bir durum ama napacaksın iş tabii dediginiz gibi.ben hala evlat edinme konusunu düşünüp duruyorum aklım hala karısık benm de eşimin de .ilerde nasıl olur kestiremiyoruz.bu durumda yaşlanmak istemiyorum kızlar ya böyle kaçmak istemiyorum insanlardan.

zor bi durum canım bnde bir dönm böyleydim eşimi göremiyordum.şimdi iyi çok şükür ALLAH senin de edanurunda yardımcısı olsun.

selam kızlar nasılsınız...dersaneden geldim yorgun ve uykusuzum...muhtemelen uyuyacam ama önce bi topiğe bakayım dedim

canim eger gercekten evlat edinmek istiyorsaniz iyi düsünüp öyle alin derim insallah hakkinizda herseyin hayirlisi olur icinizde bu varsa yapin derim

Günaydın kızlar hayırlı bi hafta olsun inşallah. NAsılsınız bakalım? Gece dertleşmişsiniz gerçi RAbbim gönlümüzü ferahlatsın inşallah en kısa zamanda...

edanur dua lıstemızı MERYEM SURESI mı yapsak. 41 kere okunacak sekılde..

Arkadaşlar,

Nolur kendinizi üzmeyin artık. Size bunu diyorum da kendim çok mu farklıydım sanki yoo.
Ben de kendimi eve kapattım uzun süre , ben de her çocuk doğumgününe gittiğimde kalbim acıdı.
Benim de kayınvalidem eltime prensesmiş gibi davrandiğinda ve bizi de beraber olmaya zorladığında herşeyden nefret ettim.
Ki belki de tek niyeti tüm ailesini birarada görmekti ama benim bunu anlamam imkansızdı sorun o.
Ben de etrafımda kac yıllık evlisin sorusunun ardından gelen çocuk mevzusundan bunaldım, daraldım, çıldırdım, çığlık atıp
karşımdakinin ağzını burnunu dağıtmak istedim. Yemin ederim bazen o kadar sinirlendimki. Avazım çıktığı kadar sanane gerizekalı
sananeeeeee , sen misin Yaradan sen misin dünyanın hakimi sanane be ahmak diye çığlık atmak istedim.
ANCAK...
Ben ne kadar taktıysam, okadar çok karşılaştım bu durumla. Sonra bir karar aldım. Bunu bir oyun farzet ve rolünü oyna dedim.
Dalga geçiyorum şimdi hepsiyle. Kafama esiyor nişanlıyım diyorum, canım isterse yeni evliyim diyorum.
Yok olmadı ben de karşımdakinin yumuşak karnını bulup , orayı hedef alıyorum.
Artık kimsenin beni üzmesine izin vermicem.
Bu işte moral çok önemli kızlar, lütfen artık geçmişi unutun sanki dün evlenmişsiniz gibi düşünün. Artık burda üzüntülerimizi değil güzel şeyleri paylaşalım.İçimiz umut dolsun.
Biz diğerlerinden farklıyız arkadaşlar, bizler özeliz, inşallah Büyük Allahım hepimizin sabrını ödüllendirecek.Ben buna kalpten inanıyorum.
HAYDI GÜÇLÜ OLALIM ARTIK.
:119::98::86::103::92::131:

canim eger gercekten evlat edinmek istiyorsaniz iyi düsünüp öyle alin derim insallah hakkinizda herseyin hayirlisi olur icinizde bu varsa yapin derim
canım yaa ben gerçekten istiyorum bilemiyorum da bir taraftan yeni bi düşünce bu henüz bizim için ama napayım eger Allah bize kendi bebegimizi vermiyorsa ve biz de böyle mutlu değilsek ne yapılabilir.insanlara çocugum yok deyip oturmaktansa var diyebilmek güzel olmaz mı?ne bileyim eger bir de becerebilirsek saklamayı cevreden de.kimse bilmese yakınlarımız dısında...olmaz mı sizce?
canlarım ben basladım bugün 6.günüm okuyorum.hepimiz için dua edicem sonunda.her namazın ardından hepimiz için dua ediyorum zaten

süpersin.işte gerçekten bu.ben de çok yaparım bunu.bir nevi savunma mekanizması bu bence insanın kendini psikolojisini korumak için yaptıgı...

canim bilmemki diger arkadaslar ne der kabul ederlerse baslariz bende bi arastirim bakim hangi dua daha kuvvetli.bende suanda yusuf suresiné basladim 7 gün hergün okuyacam.

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

LİSTEMİZ HERKESE HAYIRLI VE BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: left"]NİCKİNiZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]İNFERTiLiTE
[/TD]
[TD]MERKEZ
[/TD]
[TD]DENEME SAYINIZ
[/TD]
[TD]HAMiLELiK
[/TD]
[TD]ŞUANKİ DURUM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Edanur86
5yillik Evli

[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD="align: left"]erkek infertilitesi,troid
[/TD]
[TD]
1.Almanya KWZ Wetzlar
2.AlmanyaKWZDarmstadt
[/TD]
[TD]
2.Negatif
1.Dondurulmus Negatif
[/TD]
[TD]hic olmadi
[/TD]
[TD]Kürlerlen deniyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]nisa 34 4yillik Evli
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD="align: left"]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD="align: left"]1-2. Umut Tüp Bebek
3.Florance N.

[/TD]
[TD="align: left"]3.Negatif
[/TD]
[TD="align: left"]
hic olmadi
[/TD]
[TD]Kaan Aydosta Esi sperm tedavisi göryor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]mavielle
12yillik Evli

[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD="align: left"]sebebsiz infertilitesi
[/TD]
[TD="align: left"]6.Bursa Pembemavi
[/TD]
[TD="align: left"]5.Negatif
[/TD]
[TD="align: left"]3 Gebelik
1 Kimyasal
1 Negatif

[/TD]
[TD]Transferi gerceklesti 31.03.2012
test günü

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]birihtimal
4yillik Evli
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD="align: left"]erkek infertilitesi,
endometriose,
kan pihtilasmasi

[/TD]
[TD="align: left"]3.Almanya Tüp Bebek
[/TD]
[TD="align: left"]3.Negatif
[/TD]
[TD]hic olmadi
[/TD]
[TD]Nisanda
Co Cultur
Mayista Brüksel Tüp Bebek

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]abadii 7yillik Evli
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD="align: left"][/TD]
[TD="align: left"]4.Asilama Medi Kent
2.Tüp Bebek Beylik düzün Medicana

[/TD]
[TD="align: left"]6.Negatif
[/TD]
[TD]
1.Dondurulmus Düsük
[/TD]
[TD]Beylik düzün medicana tedaviyi birakti
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]umutsuzz 10yillik Evli
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD="align: left"]kadin infertilitesi
[/TD]
[TD="align: left"]3.Asilama
6.Tüp bebek

[/TD]
[TD="align: left"]6.Negatif
[/TD]
[TD]5.Positif
[/TD]
[TD]kürlerlen devam ediyor
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ey Rabbimiz! İkimizi de sana teslim olanlardan kıl; soyumuzdan da sana boyun eğen (müslüman) bir ümmet meydana getir; bize ibadet yer (ve usûl)lerini göster,
(kusurlarımızı affedip) tövbemizi kabul buyur.
Çünkü sen, tövbeleri çokça kabul eden ve çok merhamet edensin."

Bakara Suresi – 128
Zekeriyya'yı da (hatırla!) Hani o Rabbine: "Rabbim! Beni tek başıma (evlatsız) bırakma, gerçi (vermesen de) sen, varislerin en hayırlısısın" diye niyaz etmişti. Enbiya Suresi – 89
"Ey Rabbim! Bana iyilerden (salih evlat) lütfet!" diye dua etti. Saffat Suresi – 100 Allah c.c. isteyen herkese evlad nasib etsin inşAllah...

(AMiN)

Kizlar listede 6kisiyiz size fikrimi söylim 41Meryem suresini herseferinde bir arkadisimiz icin okuyalim zaten fazla degiliz herkese siraylan Meryem suresini okuduktan sonra baska dualara geceriz.
yani 6 defa 41kere Meryem suresini okuyalim tek tek listedekilerin ismiylen okursak daha kuvvetli olur.
Artik size birakiyorum fikri olan varsa söylesin lütfen eger kabul edersenizde baslariz hemen ilk 41Meryem suresine.

Günaydın kızlar nasılsınız? Dua listesi yapıyoruz çok sevindim, ne derseniz ben ona uyarım

o zaman sen sanslisin canim eger akrabadan uzaksan kimse zaten tahmin bile etmez evlatlik oldugunu.bakmaya gelince canim tabiki baka bilirsin insan bir süre sonra alisiyor tabi tabi yasamadigimiz icinde tam emin olamayiz ama bildigim tek sey insan böyle birseye kalkisinca elbetki Rabbim insana yardim eder o gücü verir sana.
onlari hepsini yapmistim canim bu seferde baska topikte yusuf suresini gördüm bende buna basladim ,bugün bitti zaten Rabbim kabul etsin nerde birsey duyarsak yapiyoruz ne yapalim Rabbim merhamet etsin bize.

Son düzenleme:
ya kizlar nerelerdesiniz inanmiyorum size bu topigi öylece biraktiniz
dua listesi yapalim dedik kimseden ses cikmiyor zaten topu topu 6kisiyiz
eee sizde olmasaniz nasil baslariz biz bu dua listesine

ya kizlar nerelerdesiniz inanmiyorum size bu topigi öylece biraktiniz
dua listesi yapalim dedik kimseden ses cikmiyor zaten topu topu 6kisiyiz
eee sizde olmasaniz nasil baslariz biz bu dua listesine

slm canim,
kusura bakmayin ben herzaman giremiyorum,cünkü sabahci ve öglenci calisiyorum,baya yogunum.
dua listesine ben yapmak istiyorum canim.nasil olucak ? ben 41 kere meryem duayimi okucam bir arkadasin adina??????

slm canim,
kusura bakmayin ben herzaman giremiyorum,cünkü sabahci ve öglenci calisiyorum,baya yogunum.
dua listesine ben yapmak istiyorum canim.nasil olucak ? ben 41 kere meryem duayimi okucam bir arkadasin adina??????

selam canim ya kimse girmiyor ne yapacagiz bilmiyorum ben calismiyorum ama bende aksamlari giriyorum genelde her aksam takip etsen iyi olur tabi dua listesi zamaninda.
simdi dualara baslarsak böyle olacak mesela diyelim bu hafta senin icin okumaya baslarsak 41defa meryem suresini herkese paylastiracagiz veya kim ne kadar okursa söyliyecek ona göre listeye ekliyecem taki 41 olana kadar ondan sonrada diger arkadasa okumaya basliyacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…